Închide meniul

Jucătorii de la FCSB au sărbătorit cu steagul României pe teren. Reacţii contradictorii: „Sfântu Gheorghe e în Ungaria?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 octombrie 2022, 8:34

Jucătorii de la FCSB au sărbătorit cu steagul României pe teren. Reacţii contradictorii: „Sfântu Gheorghe e în Ungaria?

Jucătorii de la FCSB au sărbătorit cu steagul României pe teren. Reacţii contradictorii

Fotbaliştii lui Nicolae Dică, după Sepsi - FCSB 0-1 / Facebook FCSB

Jucătorii de la FCSB au sărbătorit cu steagul României pe teren victoria cu Sepsi, scor 1-0, din etapa a 15-a a Ligii 1. Fotbaliştii antrenaţi de Nicolae Dică au dat recital la finalul partidei de la Sfântu Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după fluierul final, jucătorii şi Mihai Stoica s-au dus în faţa fanilor care au făcut deplasarea. Au cântat şi au primit tricolorul din tribună.

Jucătorii de la FCSB au sărbătorit cu steagul României pe teren

Miculescu şi Radaslavescu au fluturat steagul. Integralist în victoria la limită, Adrian Şut a ţinut în mână o eşarfă în culorile României.

Când a văzut imaginile, Constantin Zotta a declarat că a fost un gest care putea genera un conflict.

Sfântu Gheorghe e în Ungaria? Înţeleg, dar… Ok. Putea fi evitat un astfel de eveniment, pentru că poţi da naştere… Un conflict cât de mic, de scânteia care poate degenera. Acum doi ani, înaintea fiecărui meci de Liga 1 auzeam imnul României. Şi la Voluntari, şi la Ploieşti„, a declarat Constantin Zotta la orangesport.ro.

Reclamă

Fostul arbitru a fost completat de Florin Răducioiu, care a avut o reacţie în contradictoriu. Acesta a văzut cu ochi buni gestul făcut de roş-albaştri. „Dacă FCSB nu câştiga făcea acelaşi lucru? Nu se mai bucurau. Te bucuri sau nu, dar poţi afişa steagul. Te duci unde sunt suporterii şi arăţi steagul României„, a transmis fostul oficial al lui Dinamo.

Sepsi – FCSB 0-1. Compagno a adus a patra victorie la rând pentru roș-albaștri în Liga 1

Sepsi – FCSB 0-1. Golul lui Andrea Compagno a adus a patra victorie la rând pentru roș-albaștri în Liga 1! Echipa lui Nicolae Dică a urcat pe loc de play-off. Sepsi putea să deschidă scorul în cofruntarea cu FCSB în minutul 27, când a beneficiat de un penalty. Joyskim Dawa l-a tras de tricou în propriul careu pe Alexandru Tudorie. Arbitrul Marcel Bîrsan s-a dus la marginea terenului să verifice faza la monitorul VAR și a dictat penalty pentru gazde. De la 11 metri, același Alexandru Tudorie a capturat balonul ca să execute. Atacantul lui Sepsi a șutat moale, iar Târnovanu i-a apărat execuția.

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a reacționat nervos după ratarea lui Alexandru Tudorie. Finanțatorul covăsnenilor nu a mai putut să-și stăpânească nervii. Camerele l-au surprins pe Dioszegi în timp ce a aruncat cu un telefon mobil în perete. Imaginile s-au viralizat.

Reclamă 4 / 0/3

În repriza secundă, Italianul Compagno a căzut de lângă Denis Ciobotariu în careul lui Sepsi. Atacantul lui FCSB a fost tras ușor de fundașul advers și a căzut pe spate. Marcel Bîrsan a arătat direct punctul cu var. De la 11 metri, Andrea Compagno l-a învins fără probleme pe Niczuly. Atacantul italian a ajuns la 11 goluri în actuala stagiune, fiind golgheterul Ligii 1.

În urma acestui succes, FCSB a urcat pe locul șase în Liga 1. Sepsi este pe poziția a opta. Pentru roş-albaştri urmează deplasarea cu Anderlecht, din UEFA Conference League.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și