Închide meniul
VIDEO

Jucătorii de la FCSB au sărbătorit în faţa fanilor victoria cu Farul! Imagini spectaculoase de pe Arena Naţională

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 aprilie 2023, 23:43

Reclamă
Jucătorii de la FCSB au sărbătorit în faţa fanilor victoria cu Farul! Imagini spectaculoase de pe Arena Naţională

Jucătorii de la FCSB au sărbătorit în faţa fanilor victoria cu Farul

Peste 27.000 de suporteri au fost pe Arena Naţională / Colaj Hepta

Jucătorii de la FCSB au sărbătorit în faţa fanilor victoria obţinută cu Farul lui Gică Hagi, scor 2-1, în etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1. Roş-albaştrii au declanşat fiesta după fluierul final al lui Istvan Kovacs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

27.772 spectatori au luat cu asalt Arena Naţională şi s-au bucurat la golurile marcate de Andrea Compagno (35) şi Florinel Coman (46). Vicecampioana României a câştigat la limită şi a reuşit să se apropie la două puncte de liderul competiţiei interne.

Jucătorii de la FCSB au sărbătorit în faţa fanilor victoria cu Farul

La final, jucătorii pregătiţi de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii au sărbătorit în faţa ultraşilor din peluză. Au cântat alături de ei, iar imaginile au devenit virale pe contul de Facebook al lui FCSB. Au adunat peste 8.000 de aprecieri încă din prima oră.

Fotbaliştii de la FCSB au făcut apoi turul celui mai mare stadion din România şi le-au mulţumit tuturor suporterilor care au fost prezenţi la meci.

Reclamă

Suntem fericiţi că fanii au fost alături de noi, au fost în număr destul de mare. Cu el alături, cu siguranţă nu ne poate opri nimeni„, a spus Deian Sorescu la finalul meciului.

Cred că anul acesta suntem pregătiţi 100% să luăm campionatul„, a declarat şi Octavian Popescu, potrivit digisport.ro.

Dacă va reuşi să câştige toate meciurile până la final, FCSB pune mâna pe primul titlu după o pauză de opt ani. Farul lui Gică Hagi tremură serios.

Reclamă 4 / 0/3

În acest moment, FCSB pune o presiune uriaşă pe liderul Farul. S-a apropiat la numai două puncte de echipa lui Gică Hagi. Lupta pentru titlu s-a „aprins” serios.

Clasamentul actualizat din Liga 1:

1. Farul – 39 de puncte
2. CFR Cluj – 38 de puncte
3. FCSB – 37 de puncte
4. Universitatea Craiova – 32 de puncte
5. Rapid – 28 de puncte
6. Sepsi Sf. Gheorghe – 24 de puncte

În următoarea etapă din play-off-ul Ligii 1 sunt programate derby-urile: Sepsi – Universitatea Craiova (vineri, 20:30), Farul – CFR Cluj (sâmbătă, 20:30) şi Rapid – FCSB (duminică, 20:30). Toate partidele vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gică Hagi, nervos după FCSB – Farul 2-1

Denis Alibec anunţă că lupta pentru titlu e departe de a fi încheiată. Gică Hagi şi-a manifestat, în public, supărarea.

Deocamdată suntem pe primul loc, cel mai important e meciul cu CFR acum, iar dacă vom reuși să câștigăm, vom rămâne tot pe primul loc, sperăm să ieșim campioni„, a reacţionat Alibec.

Nu am fost noi în această seară, cu toate că am avut ocazii, dar prea ușor am pierdut mingea. N-am știut să facem nici contraatacul, nici atacul pozițional. Calitate foarte puțină în jumătatea adversă. Construcția a fost destul de previzibilă și grea.

Reclamă

Trebuie să știi să construiești, să știi unde să te duci, să ai atacanți care să facă diferența. Eu nu sunt mulțumit de cum a arătat echipa. Ofensiv nu am fost noi. S-a greșit în atac, s-a jucat individual, nu s-au făcut combinații.

Când pierzi e clar că ești supărat. Sunt situații și situații. Fotbalul e făcut din momente. L-am certat pe Borza și pe toți ceilalți, am fost nemulțumit de jocul nostru, cu toate că în prima repriză am avut niște ocazii, dar atacanții au pierdut mingile, ei ar fi trebuit să facă diferența”, a declarat Gică Hagi la finalul meciului, potrivit orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și