Închide meniul

Jucătorii FCSB-ului au făcut scandal în pauza meciului cu Sepsi! Au ţipat la staff: „Nu se mai poate aşa”

Bogdan Stănescu Publicat: 13 februarie 2024, 9:32

Reclamă
Jucătorii FCSB-ului au făcut scandal în pauza meciului cu Sepsi! Au ţipat la staff: „Nu se mai poate aşa

Jucătorii FCSB-ului au făcut scandal în pauza meciului cu Sepsi!

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci / Hepta

Jucătorii FCSB-ului au făcut scandal în pauza meciului cu Sepsi, a dezvăluit patronul echipei, Gigi Becali. Fotbaliştii antrenaţi de Elias Charalambous au fost revoltaţi de deciziile luate de centralul Adrian Cojocaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Sepsi s-a încheiat 1-0. „Roş-albaştrii” au suferit în meciul cu echipa din Covasna, dar au obţinut cele 3 puncte foarte importante în lupta pentru titlu.

Jucătorii FCSB-ului au făcut scandal în pauza meciului cu Sepsi!

Nu stau acum să acuz arbitrajul, că el s-a văzut că n-a fost împotriva noastră. Dar au fost vreo 3-4 faulturi, chiar și la Baba Alhassan acolo când au avut ei șutul la poartă.

A fost la Olaru, a fost la Coman clar în prima repriză. Fault clar. Și erau supărați. Dacă ăștia țipau la pauză, jucătorii…

‘Domne, nu mai suportăm așa ceva!’. Țipau la staff: ‘Nu putem să jucăm fotbal așa. Nu putem să jucăm fotbal așa’. Și fără să dai fault.

Reclamă

Și dup-aia, după pauză, a mai fost cât de cât așa… Adică și-a dat seama. Bine, n-a fost împotriva noastră. Dacă era nu mai dădea trei minute de prelungiri, dădea cinci”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Gigi Becali a dictat o schimbare la pauză meciului FCSB – Sepsi, dar Charalambous s-a împotrivit

Gigi Becali a dictat o schimbare la pauză meciului FCSB – Sepsi, scor 1-0, dar Elias Charalambous s-a împotrivit. Chiar patronul liderului din Liga 1 a dezvăluit ce s-a întâmplat după primele 45 de minute ale disputei de pe Arena Naţională.

Latifundiarul din Pipera a recunoscut că a sunat la pauză şi şi-a dorit ca Nana Antwi să debuteze la FCSB. Elias Charalambous şi Mihai Pintilii au refuzat să îl introducă în teren pe fundaşul dreapta transferat în această iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

N-au vrut ei, staff-ul. Am vorbit cu staff-ul în pauză. Să ştii că eu fac, dar nu fac niciodată împotriva staff-ului. Când ei zic că asta nu se poate face, nu fac! Rar se întâmplă, cum s-a întâmplat aseară. Mi-au spus că nu se poate acum. Ei au spus asta. Am spus atunci să facă cum vor ei. Au zis că au jucători bolnavi şi au făcut ei cum au vrut ei şi au făcut ce au vrut”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

„Schimbări, primul 11, tot!” Persoana de la FCSB cu care vorbeşte Becali în timpul meciurilor: „Chiar şi de 10 ori la telefon!”

Mihai Stoica nu s-a mai ferit şi a spus că el este persoana de la FCSB care vorbeşte şi de 10 ori cu Gigi Becali la telefon în timpul meciurilor. Mai mult, acesta a spus că discută cu patronul de la FCSB schimbările care se fac la echipă.

Mihai Stoica spune că Becali stă acasă şi îl sună şi de 10 ori în timpul meciurilor celor de la FCSB. „MM” a recunoscut că discută tot cu patronul, inclusiv primul 11 şi schimbările făcute.

Noi avem discuţii… Eu vorbesc de 10 ori la telefon, în timpul meciului, cu Gigi, care stă acasă şi se uită la meci. Nu cred că există un patron care să nu fie la meci şi să nu fie interesat de ce se întâmplă. Vorbim prea mult de chestiile astea. Noi discutăm absolut orice se face la echipă, schimbări, primul 11. Se discută toate, non-stop!”, a dezvăluit Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și