Închide meniul

Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 martie 2024, 19:14

Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!

Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis

Philip Otele, în timpul unui meci dintre Rapid şi CFR Cluj/ Profimedia

Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis, în Premier League, este Philip Otele. Brighton este echipa care a pus ochii pe atacantul lui Adrian Mutu, de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Philip Otele traversează o formă excelentă, având 13 goluri marcate la CFR Cluj, în cele 35 de meciuri disputate..

Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis

Conform presei din Anglia, Brighton vrea să-l transfere pe Philip Otele. Englezii îi monitorizează evoluţiile atacantului de la CFR Cluj, pe care vor să-l cumpere la finalul acestui sezon.

Englezii au doar cuvinte de laudă la adresa lui Philip Otele, pe care îl numesc una dintre „stelele din Liga 1”. Atacantul lui Adrian Mutu este cotat la 1,5 milioane de euro, iar Neluţu Varga ar vrea să obţină suma de trei milioane de euro în schimbul său.

În cazul în care va fi transferat de Brighton, Philip Otele va fi împrumutat, pentru o perioadă, la formaţia parteneră a britanicilor, Union St Gilloise, din prima ligă din Belgia.

Reclamă

Presa britanică a mai amintit şi de trecutul lui Philip Otele, care s-a antrenat în academia celor de la Arsenal, la vârsta de 14 ani. Atacantul nu a putut petrece prea mult timp în Anglia, din cauza unor probleme legate de viză.

CFR Cluj l-a transferat pe Philip Otele în vara anului trecut, de la UTA. Acesta este al doilea marcator al Ligii 1, cu 13 goluri, la distamţă de un gol faţă de Florinel Coman şi Darius Olaru.

Neluţu Varga, anunţ despre viitorul lui Philip Otele şi Cristi Manea

Neluţu Varga a făcut un anunţ despre viitorul lui Philip Otele şi Cristi Manea. Patronul lui CFR Cluj a dezvăluit ce se întâmplă, după ce a fost asaltat cu oferte pentru golgheterul grupării din Gruia. Adi Mutu are motive de bucurie.

Reclamă 4 / 0/3

Finanţatorul CFR-ului anunţă că nu se mai pune problema ca atacantul nigerian să plece în această perioadă de mercato. Autor al 9 goluri stagionale, Otele a fost dorit de Stuttgart, Bordeaux, dar şi de unul dintre granzii Turciei.

Chiar dacă l-a adus gratis de la UTA, Varga a cerut 4 milioane de euro pentru a renunţa la cel mai bun marcator al lui CFR Cluj. Turcii nu au fost dispuşi să achite această sumă, iar negocierile au picat definitiv. Mai mult, nu există nicio ofertă de la Galatasaray pentru Cristi Manea.

„Îi transmit lui Otele să-i stea capul la fotbal, să facă diferența, să aducă plusvaloare, să marcheze goluri și să ne ajute să ne luptăm pentru titlul de campioni ai României.

Deci Otele este subiect închis. Până în vară rămâne la CFR Cluj. Sunt convins că e o veste bună și pentru suporteri și mai ales pentru Adi Mutu. În ceea ce îl privește pe Manea, nu avem nicio ofertă concretă de la Galatasaray”, a spus Neluţu Varga pentru fanatik.ro.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:53 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale Vezi toate știrile
Citește și