Închide meniul

Jucătorul din naţionala României confirmă negocierile cu Mihai Rotaru. Mutarea de titlu pregătită de Universitatea Craiova

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 ianuarie 2024, 20:19

Reclamă
Jucătorul din naţionala României confirmă negocierile cu Mihai Rotaru. Mutarea de titlu pregătită de Universitatea Craiova

Jucătorul din naţionala României confirmă negocierile cu Mihai Rotaru

Adrian Rus, în negocieri cu Universitatea Craiova / Profimediaimages

Jucătorul din naţionala României, care este pe lista de transferuri a Universităţii Craiova, nu se fereşte şi confirmă negocierile cu Mihai Rotaru. Este vorba despre Adrian Rus (27 de ani), fundaşul central care are o cotă de piaţă de 700.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rus este împrumutat de Pisa la ciprioţii de la Pafos. Internaţionalul român ar fi tentat de o revenire, după patru ani, în Liga 1. Totuşi, e nevoie ca Mihai Rotaru să se înţeleagă atât cu Pafos, cât şi cu echipa din Serie B.

Jucătorul din naţionala României confirmă negocierile cu Mihai Rotaru

Într-adevăr, sunt discuții, dar încă nu știu. N-am luat nicio decizie. Aici, la noi, s-au schimbat directorul sportiv și managementul. Impresarul meu are mai multe detalii. Ceva sigur nu e.

Țin cont de această ofertă (n.r. de la Universitatea Craiova) și vedem unde o să fie mai bine pentru mine. E și chestia că sunt împrumutat, trebuie să discute și cu cei de la Pisa. Doar impresarul meu știe. Nu m-am ocupat, pentru că, dacă mă duc eu la club să vorbesc, cad eu ca cel rău, dacă nu se rezolvă transferul.

Încă există discuții cu Universitatea Craiova, dar sunt și alte oferte”, a declarat Adrian Rus pentru playsport.ro.

Reclamă

Patronul oltenilor a dezvăluit că Pisa acceptă să îl trimită în Bănie, dar ciprioţii îi pun beţe în roate. Adrian Rus a jucat în 10 meciuri din acest sezon pentru Pafos, echipă aflată pe locul 4 în clasament.

Am avut o discuție și cu un român, dar am avut problema echipei la care e împrumutat. Cu echipa de care aparținea ne-am înțeles, nu a fost problemă, dar echipa la care era împrumutat nu a vrut să-l dea. Este jucător de națională, fundaș central”, a declarat Mihai Rotaru la Digi Sport.

Adrian Rus a fost pe placul lui Edi Iordănescu în campania de calificare la EURO 2024. Rus a intrat pe finalul victoriei uriaşe cu Israel, din luna noiembrie.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova a încheiat anul 2023 pe podiumul Ligii 1. Gruparea din Bănie are 34 de puncte, cu 10 mai puţin decât liderul FCSB.

Mihai Rotaru a recunoscut negocierile cu Alexandru Cicâldău

Mihai Rotaru a oferit detalii despre marea lovitură încercată pe piaţa transferurilor. Patronul Universităţii Craiova şi-a dorit să îl readucă în Bănie pe Cicâldău. S-a lovit însă de un refuz.

Cicâldău a fost vândut în 2021 de gruparea din Bănie la Galatasaray, pentru 6.5 milioane de euro. Nu a confirmat la gruparea Cim Bom şi a fost împrumutat mai întâi la Ittihad Kaba, după care a semnat cu Konyaspor. Rotaru l-a vrut înapoi în Bănie, dar eforturile sale s-au dovedit a fi în zadar.

Am mutat și la capitolul veniri și vom muta în continuare. Mai avem trei poziții de acoperit, dar două neapărat. Avem nevoie de un fundaș central, v-am mai spus. Cu Cicăldâu informația ar fi fost adevărată acum 3 săptămâni.

Astăzi nu mai este adevărată în sensul în care trebuiau să fie 3 părți convinse și care să agreeze mutarea. În speță, Cicâldău și nu erau probleme acolo, Galatasaray, care este clubul proprietar, unde lucrurile ar fi mers spre bine, doar că este și Konyaspor cei care îl au împrumut până în vară.

În momentul în care am deschis discuția, Konya nici nu a vrut să audă. Este un om de bază la Konya, ei au o situație dificilă în clasament. Nu iau în calcul să se despartă de Cicâldău. A fost ca la Mitriță când am încercat să-l aducem prima oară.

Ne înțelesesem cu New York-ul, ne înțelesem cu Mitriță, doar că saudiții nu au vrut să-i dea drumul. L-am luat după 6 luni și a fost mai bine că nu am mai plătit nimic la New York.

Reclamă

Cicâldău, chiar dacă a fost crescut la Farul, Craiova este prima lui casă în acest moment. Cu toată dragostea lui pentru Farul și pentru că este un produs al academiei lor”, a declarat Mihai Rotaru la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și