Închide meniul

Jucătorul Universității Craiova, OUT de la națională! Eugen Neagoe a făcut anunțul: „Va pierde convocarea!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 martie 2023, 19:25

Jucătorul Universității Craiova, OUT de la națională! Eugen Neagoe a făcut anunțul: „Va pierde convocarea!

Edi Iordănescu l-ar fi vrut la națională pe Bogdan Vătăjelu

Edi Iordănescu l-ar fi vrut la națională pe Bogdan Vătăjelu / Profimedia

Bogdan Vătăjelu este jucătorul Universității Craiova care este OUT de la națională. Anunțul a fost făcut de Eugen Neagoe, înaintea meciului cu FCSB, din prima etapă a play-off-ului din Liga 1. Derby-ul de pe Arena Națională se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La conferința de presă premergătoare partidei de la București, Eugen Neagoe a dezvăluit că are mai mulți jucători indisponibili din cauza accidentărilor.

Jucătorul Universității Craiova, OUT de la națională!

Printre cei care vor rata derby-ul cu FCSB se numără și Bogdan Vătăjelu. Antrenorul Universității Craiova a anunțat că fundașul de 29 de ani s-a accidentat la ultimul meci, cu UTA, și va rata atât duelul cu roș-albaștrii, cât și partidele naționalei României.

Eugen Neagoe a dezvăluit că Vătăjelu se afla în vizorul lui Edi Iordănescu pentru meciurile de debut din preliminariile EURO 2024, din acestă lună.

„Tricolorii” vor juca în Andorra pe 25 martie, de la ora 21:45, în direct și în exclusivitate la Antena 1 și în AntenaPLAY, precum și LIVE VIDEO pe AS.ro. Apoi, pe 28 martie, România va primi vizita selecționatei din Belarus.

Reclamă

Nicușor Bancu, Mihai Căpățînă, Raul Silva și Juraj Badelj sunt ceilalți jucători ai oltenilor care vor rata meciul cu FCSB.

„Avem ceva probleme medicale, nu puține. Bancu e accidentat de o perioadă lungă, va fi în continuare departe de echipă. Pe lângă el, este și Căpățînă în afara lotului, știți acea fractură, încă nu a trecut peste acea perioadă. Sperăm să revină în perioada de întrerupere. S-au mai adăugat Silva, Badelj și Vătăjelu, după acest joc de acasă cu UTA.

Știam că UTA joacă destul de tare și s-au văzut consecințele după. Vătăjelu e indisponibil. Nu știu sigur, dar cred că era convocat de la echipa națională. Nu e alături de noi și va pierde convocarea. Asta este, jucătorii care sunt apți în acest moment sunt valoroși și avem mare încredere în ei”, a spus Eugen Neagoe, la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3

De-a lungul carierei, Bogdan Vătăjelu a bifat două selecții la naționala României. Una în 2015, în perioada în care selecționer era Anghel Iordănescu, și alta la finalul anului trecut, sub comanda actualului tehnician al „tricolorilor”, Edi Iordănescu.

În actualul sezon, la Universitatea Craiova, Vătăjelu a adunat 29 de meciuri în toate competițiile. Fundașul a reușit să marcheze două goluri și să expedieze două pase decisive.

Ce a spus Eugen Neagoe înaintea derby-ului FCSB – Universitatea Craiova

Eugen Neagoe a vorbit și despre derby-ul cu FCSB, de sâmbătă seară.

Tehnicianul Universității Craiova își dorește să vadă un joc bun făcut de jucătorii săi contra vicecampioanei.

Neagoe este convins că va urma un play-off infernal și imprevizibil.

„Este un joc important, nu doar prin prisma faptului că e primul din play-off, ci pentru că sunt puse în joc trei puncte, iar adversarii noștri sunt în fața noasatră. Ne dorim cu toții să reușim să trecem cu bine peste acest prim joc din play-off.

Toate aceste 10 jocuri vor fi disputate, se întâlnesc cele mai valoroase echipe, indiferent care va fi a șasea calificată. Toate echipele sunt valoroase și se poate întâmpla orice”, a mai spus Eugen Neagoe.

Reclamă

Programul complet al meciurilor României din preliminariile EURO 2024

Recomandări
  • Săptămâna mega-finalei America Express, de duminică 19 Martie, până duminică 26 Martie. Duminică 20.00, Luni, Marți, Miercuri 20.30 și Duminică 20.00 doar pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” Vezi toate știrile
Citește și