Închide meniul

OFICIAL | Yevhen Konoplyanka este OUT de la CFR Cluj! Neluţu Varga a renunţat la starul ucrainean care primea un salariu uriaş

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 ianuarie 2024, 16:19

Reclamă
OFICIAL | Yevhen Konoplyanka este OUT de la CFR Cluj! Neluţu Varga a renunţat la starul ucrainean care primea un salariu uriaş

Yevhen Konoplyanka este OUT de la CFR Cluj

Yevhen Konoplyanka a plecat din Gruia / Facebook CFR Cluj

Yevhen Konoplyanka este OUT de la CFR Cluj! Anunţul oficial a fost făcut de conducătorii clubului. Neluţu Varga a renunţat la starul ucrainean care primea un salariu uriaş în Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Venit gratis în luna iulie, Konoplyanka a dezamăgit. Atacantul în vârstă de 34 de ani s-a confruntat cu mai multe probleme medicale şi pleacă din România fără niciun gol marcat. A jucat 39 de minute în trei partide din Liga 1.

Yevhen Konoplyanka este OUT de la CFR Cluj!

Jucătorul care are 21 de goluri în 87 de selecţii la naţionala Ucrainei intrase în conflict cu Andrea Mandorlini, după un interviu oferit în ţara natală.

Mulțumim, Yevhen Konoplyanka! Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Yevhen Konoplyanka au ajuns la un acord privind încetarea amiabilă a contractului.

Îi mulțumim pe această cale și îi urăm mult succes în continuare!„, a fost comunicatul transmis pe Facebook de CFR Cluj.

Reclamă

20.000 de euro era salariul lunar pe care îl încasa Konoplyanka în Gruia. Neluţu Varga anunţase în luna noiembrie că ucraineanul va rămâne la echipă şi că va arăta de ceea ce este în stare în meciurile din play-off.

Vreau să vă anunț care e situația lui Konoplyanka. Am vorbit cu el, iar el a vorbit și cu antrenorul. Nu se pune problema ca el să îmi fie o țeapă ca Baptista. El a avut ghinion cu o accidentare. Când trebuia să revină sută la sută tot apăreau niște probleme. Și am decis să nu îl mai forțăm, pentru că nu vreau să pierd banii aiurea cu el. Am niște salarii de achitat, nu mici, iar eu vreau să și profit de pe urma prezenței acestui jucător la CFR.

Așa că am avut răbdare cu el, iar acum el o să intre. Antrenorul este cel care o să decidă când. Konoplyanka este refăcut, iar eu vă asigur că in play-off o să fie arma noastră secretă. L-am adus să facă diferența prin calitățile sale și o să îl vedeți în play-off că o să fie unul dintre oamenii noștri de bază”, a spus Nelu Varga pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În cariera sa, vedeta celor de la CFR Cluj a mai jucat pentru: Dnipro, Sevilla, Schalke, Șahtior și Cracovia. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2015, atunci când valora suma de 25 de milioane de euro. În momentul de față este cotat la 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și