Închide meniul

La 35 de ani, Gabriel De Moura a marcat primul gol în Liga 1! E al patrulea gol în toată cariera, ultimul datând din 2017!

Bogdan Stănescu Publicat: 1 aprilie 2024, 21:54

Reclamă
La 35 de ani, Gabriel De Moura a marcat primul gol în Liga 1! E al patrulea gol în toată cariera, ultimul datând din 2017!

La 35 de ani, Gabriel De Moura a marcat primul gol în Liga 1!

Gabriel De Moura / Profimedia Images

La 35 de ani, Gabriel De Moura a marcat primul gol în Liga 1! Fundaşul brazilian a deschis scorul în minutul 39 al partidei Dinamo – Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De Moura a finalizat perfect o pasă venită de pe partea stângă. În ciuda faptului că nu înscrisese încă niciun gol în Liga 1, De Moura a avut o finalizare perfectă.

La 35 de ani, Gabriel De Moura a marcat primul gol în Liga 1!

Fundaşul dreapta brazilian înscrisese ultimul gol din cariera lui în 2017, atunci când se afla la echipa cipriotă Anorthosis.

Anterior, el mai marcase două goluri pentru echipa portugheză Penafiel, în sezonul 2012-2013. Brazilianul evolua atunci în liga a 2-a portugheză.

Aflat la meci, Mircea Lucescu a asistat la un eveniment rar: marcarea unui gol de către Gabriel De Moura!

Reclamă

În afară de Dinamo, De Moura a mai jucat în Liga 1 pentru Sepsi şi Gaz Metan Mediaş.

Gabriel De Moura este cotat de către site-ul transfermarkt.com la 150 de mii de euro.

Dinamo – Petrolul 1-0, la pauză

Scorul la pauza meciului dintre Dinamo – Petrolul a fost 1-0 pentru „roş-albi”.

Reclamă 4 / 0/3

„Câinii” au mare nevoie de puncte. Cu o victorie astăzi, elevii lui Zeljko Kopic părăsesc „zona roşie” a clasamentului.

Cu 3 puncte astăzi, Dinamo ar ajunge pe locul 6 în play-out, cu 1 punct mai mult decât Voluntari şi Poli Iaşi, care ar fi pe locurile de baraj.

Dacă Dinamo câştigă, FCU Craiova cade pe penultimul loc în Liga 1, poziţie care duce direct în Liga a 2-a.

Dennis Politic, mesaj de luptă înainte de Dinamo – Petrolul: „Lupta e acerbă! Nu avem timp să ne plângem de milă!”

Dennis Politic a transmis un mesaj de luptă, înainte de Dinamo – Petrolul. Mijlocaşul „câinilor” a transmis că lupta pentru evitarea retrogradării este una acerbă, însă s-a declarat convins că echipa sa poate ieşi victorioasă din aceasta.

Dennis Politic s-a recuperat după accidentarea suferită în meciul cu Oţelul şi a putut evolua în duelul cu Petrolul. El a părăsit terenul în repriza secundă, în minutul 60.

Înainte de meci, Politic a transmis că duelul cu „lupii galbeni” va fi unul extrem de dificil.

Politic a mai transmis că le va simţi lipsa fanilor, dat fiind faptul că Dinamo a primit sancţiunea de a disputa patru partide fără spectatori.

Reclamă

„O să fie un meci foarte greu, la fel ca toate celelalte meciuri. E o echipă incomodă, mai sus decât noi în clasament, dar vom fi motivați să câștigăm meciul de luni seară. Decizia de a juca fără fani, a fost supărătoare, e incomodă, nu e o scuză, dar e un dezavantaj, o să încercăm să ne motivăm. Ne va fi greu, dar nu avem timp să ne plângem de milă.

Îmi doresc să vină copiii în număr cât mai mare, sper să ne susțină și să strige tare pentru noi. Pauza a fost bună, am muncit foarte mult, m-am antrenat cu echipa și a fost o săptămâna intensă, sper să punem în practică tot ce am lucrat.

Dennis Politic: „Presiunea e mare!”

Este o luptă acerbă, noi trebuie să ne concentrăm pe noi și să obținem cât mai multe victorii, să terminăm campionatul și să rămânem în prima ligă. Presiunea este una destul de mare, gestionarea emoțiilor va fi importantă, nejucând cu fani, experiența va conta, au mai fost colegi care au trecut prin situații similare. Avem jucători cu experiență pentru a ne putea salva.

Este o decizie a comisiei, care s-a luat, noi am discutat, gândim cu toții să ne motivăm, nu putem schimba noi, s-a depus contestație, noi suntem concentrați pentru următorul meci, să fim motivați pentru a obține cele trei puncte.

Fanii vin la stadion să ne susțină, ne-au susținut tot sezonul, mai sunt și anumiți fani care sunt mai nervoși, bătăi au mai fost în fotbal între fani, suspendări, dar pentru noi este un moment destul de important, trebuie să ne concentrăm pe ce putem controla”, a declarat Dennis Politic, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și