Închide meniul

„La revedere!” Gigi Becali a făcut calculele pentru play-off după Dinamo – FCSB 0-2: „E jucată, ce să mai”

Alex Masgras Publicat: 21 octombrie 2024, 8:10

Reclamă
„La revedere! Gigi Becali a făcut calculele pentru play-off după Dinamo – FCSB 0-2: „E jucată, ce să mai

Gigi Becali a făcut calculele pentru play-off după Dinamo - FCSB 0-2: "E jucată, ce să mai"

Gigi Becali / Antena Sport

Gigi Becali a făcut calculele pentru play-off după Dinamo – FCSB 0-2. Campioana României a câştigat derby-ul de pe Arena Naţională şi a urcat pe locul 5 în Liga 1. FCSB are 19 puncte, fiind la egalitate cu alte trei formaţii care ocupă loc de play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a avut parte de un început perfect în cupele europene, FCSB nu a avut cele mai bune prestaţii în Liga 1, iar acest lucru se vede în locul ocupat în clasament. După victoria cu Dinamo, Gigi Becali a declarat că emoţiile în legătură cu play-off-ul s-au risipit.

„La revedere!” Gigi Becali a făcut calculele pentru play-off după Dinamo – FCSB 0-2: „E jucată, ce să mai”

Patronul roş-albaştrilor este convins că, pe lângă echipa sa, U Cluj, Universitatea Craiova şi U Cluj sunt sigure de prezenţa în play-off. Şi echipa lui Dorinel Munteanu, Oţelul Galaţi, este văzută de Becali în primele şase la finalul sezonului.

În ceea ce priveşte ultimul loc care asigură prezenţa în play-off, patronul FCSB vede o luptă strânsă între Petrolul, Dinamo, Rapid şi Farul Constanţa. În privinţa unui eventual eşec al giuleştenilor în faţa lui Dinamo, Becali a avut un verdict clar, la fel ca în cazul restanţei pe care campioana României o are în Liga 1 cu FC Botoşani:

„FCSB, CFR, Craiova, trei deja. Pe U Cluj n-o mai scoți, 4. Oțelul cred că prinde și ea, deci mai e un singur loc, pentru care se bat Petrolul, Dinamo, Rapid și Farul. Nu are anvergură (n.r.- Sepsi) să mai intre și anul ăsta. Se mai joacă doar ultimul loc, 6.

Reclamă
Reclamă

Oțelul e o echipă solidă și are un meci mai puțin, are puncte. Părerea mea e că locul 6 se joacă între echipele astea. Mai sunt două etape din tur, dar punctele se duc. Dinamo dacă o bate pe Rapid în meciul direct, la revedere!

Până azi am avut mici emoții de play-off, știți. Avem 22 de puncte (n.r.- dacă FCSB o învinge pe Botoșani). E jucată (n.r.- restanța cu Botoșani), ce să mai?”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Gigi Becali a anunţat o măsură radicală la FCSB, după derby-ul cu Dinamo! Darius Olaru, luat la ţintă: „Nu gândeşte”

Gigi Becali a anunţat o măsură radicală la FCSB, după derby-ul cu Dinamo! Patronul roş-albaştrilor a declarat că va recurge la amenzi.

Reclamă

Becali i-a avertizat pe jucătorii săi, chiar dacă au câştigat derby-ul cu Dinamo şi au urcat pe loc de play-off. Patronul FCSB-ului l-a criticat iar pe Darius Olaru. Becali e nemulţumit că acesta ia prea multe cartonaşe galbene. Totuşi, Becali a transmis că pe căpitanul lui nu-l va amenda.

„Asta trebuie, amenzi. Amenzi! Eu aşa le-am spus. Pentru ce Olaru să ia atâtea galbene? Lui Olaru nu poţi să îi dai amendă, nu gândeşte.

(n.r.: despre Tavi Popescu) Vezi de treaba ta, nu ai revenit încă. Ai jucat bine la tineret, dar dă goluri şi după vedem. Dacă eu m-aş duce la echipă, s-ar termina lucrurile. Eu bat cu pumnul în masă. Ce să fac acum?

Trebuie să bată cu pumnul în masă (n.r: staff-ul), nu înţeleg de vorbă bună”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro după Dinamo – FCSB 0-2.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:28

Sabrina Ionescu este campioană în WNBA! New York Libery a câştigat primul său titlu din istorie

10:10

Andrei Nicolescu s-a predat după Dinamo – FCSB 0-2: „Inspirația ține și de calitate”. Ce obiective au „câinii” în acest sezon

9:25

Roșu orbitor la Austin! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Statelor Unite

9:06

VideoReacţia lui Răzvan Lucescu după scandalul uriaş de la finalul meciului AEK – PAOK 1-1: „Ne-au furat, nu voi uita niciodată”

9:02

Basarab Panduru i-a pus la zid pe „câini” după Dinamo – FCSB 0-2: „N-au făcut absolut nimic”

8:38

VIDEOLando Norris insistă că nu trebuia penalizat în duelul cu Max Verstappen din MP al Statelor Unite: „Încă mai cred că am dreptate”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 5 Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat
Citește și