Închide meniul

Laszlo Dioszegi, atac către Gigi Becali: „Dacă aveam banii lui, câştigam de 5 ori campionatul”. Ce spune despre şansele lui Sepsi la grupele Conference League

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 august 2022, 13:37

Laszlo Dioszegi, atac către Gigi Becali: „Dacă aveam banii lui, câştigam de 5 ori campionatul. Ce spune despre şansele lui Sepsi la grupele Conference League

Laszlo Dioszegi l-a sunat pe Gigi Becali chiar înainte de Sepsi - FCSB

Laszlo Dioszegi, patron Sepsi / Hepta

Laszlo Dioszegi a avut un atac către Gigi Becali. Patronul celor de la Sepsi a declarat că trupa covăsneană ar fi dominat Liga 1, dacă avea la dispoziţie bugetul celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi va evolua în turul trei preliminar din Conference League. Covăsnenii vor da piept cu Djugarden, formaţie din Suedia. Totodată, şi FCSB va evolua în aceeaşi fază a competiţiei. Partida cu Dunajska Streda a roş-albaştrilor va fi în direct la Antena 1 şi AntenaPLAY, miercuri, de la 21:30.

Laszlo Dioszegi, atac către Gigi Becali

Laszlo Dioszegi a trimis săgeţi către Gigi Becali. Patronul celor de la Sepsi a declarat că echipa sa ar fi putut cuceri numeroase trofee, dacă dispunea de bugetul lui FCSB. Trupa roş-albastră nu a mai reuşit să devină campioană din 2015.

Totodată, Laszlo Dioszegi a mărturisit că şansele lui Sepsi la grupele Conference League şi la cucerirea titlului în Liga 1 sunt mici.

„Eu, dacă aveam, de exemplu, bugetul lui Gigi Becali, câștigam de cinci ori la rând campionatul cu Sepsi. Noi însă nu ne permitem un buget atât de mare, de șase milioane de euro, așa cum au granzii din campionatul României. Știm că nu putem să ne luptăm la titlu, suntem conștienți de acest lucru. Iar șansele să ajungem în grupele Conference League nu sunt atât de mari, suntem conștienți și de asta. Dar lotul este format în proporție de 90% din români și trebuie să subliniez acest lucru”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform prosport.ro.

Reclamă

Sepsi va întâlni Djugarden, în prima manşă a confruntării din turul trei preliminar din Conference League. Partida va avea loc joi, de la ora 21:00. Dacă va trece de dubla cu suedezii de la Djugarden, covăsnenii vor da piept cu învingătoarea dintre APOEL (Cipru) – FC Kyzylzhar (Kazahstan).

Jucătorul lui Sepsi, ironie maximă pentru fanii Petrolului care au avut scandări xenofobe

Roland Niczuly, portarul lui Sepsi, a avut o ironie maximă pentru fanii Petrolului care au adresat scandări xenofobe la adresa Ungariei, în timpul meciului de pe „Ilie Oană”. Goalkeeper-ul de 26 de ani, născut la Târgu Secuiesc, le-a transmis un mesaj acid spectatorilor respectivi.

În timpul meciului de la Ploiești, fanii „lupilor galbeni” au avut în repetate rânduri scandări xenofobe la adresa Ungariei, îndreptate către jucătorii formației din Sfântu Gheorghe.

Reclamă 4 / 0/3

La un moment dat, suporterii petroliști au aruncat cu o petardă în zona lui Roland Niczuly. Întrebat despre incidentul respectiv și despre scandările anti-Ungaria, portarul lui Sepsi a oferit o replică tranșantă:

„Nu am fost lovit, a fost o petardă fix când mă duceam înapoi, voiam să îmi iau locul în poartă şi a explodat acea petardă. Suntem obişnuiţi cu fanii Petrolului că se comportă în acest fel.

Ne-am obişnuit cu aceste scandări, deja încep să devină plictisitoare. Nici nu le băgăm în seamă. Eu zâmbesc când aud aceste scandări. Au devenit penibile”, a spus Roland Niczuly, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
  • Dunajska – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30
  • Laszlo Dioszegi, atac către Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 1-0. Louis Munteanu a înscris un gol superb! Execuţie de senzaţie a „perlei” lui Hagi 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și