Închide meniul

Laszlo Dioszegi, indignat după pagubele făcute de suporterii FCSB-ului la stadionul din Sfântu Gheorghe: „Vin doar pentru scandal!”

Cosmin Olteanu Publicat: 8 aprilie 2023, 9:33

Reclamă
Laszlo Dioszegi, indignat după pagubele făcute de suporterii FCSB-ului la stadionul din Sfântu Gheorghe: Vin doar pentru scandal!”

Laszlo Dioszegi, indignat după pagubele făcute de suporterii FCSB-ului la stadionul din Sfântu Gheorghe

Suporterii FCSB-ului, în timpul unui meci / Profimedia

Laszlo Dioszegi s-a declarat indignat după pagubele făcute de suporterii FCSB-ului la stadionul din Sfântu Gheorghe, în timpul partidei Sepsi – FCSB, 1-2, care a contat pentru etapa a doua a play-off-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un grup de 70 de suporteri ai FCSB-ului nu a putut intra pe stadion, la meciul Sepsi – FCSB, deoarece componenții acestuia nu își achiziționaseră bilete. În semn de răzbunare, suporterii bucureșteni au vandalizat toaleta destinată susținătorilor oaspeților de la stadionul din Sfântu Gheorghe.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, a preferat să rămână în afara stadionului, alături de ceilalți suporteri cărora nu li s-a permis accesul pe stadion.

Laszlo Dioszegi, indignat după pagubele făcute de suporterii FCSB-ului la stadionul din Sfântu Gheorghe

Patronul celor de la Sepsi este iritat de cele întâmplate și susține că suporterii, care au produs pagube la stadionul din Sfântu Gheorghe, vin la meciuri doar pentru a face scandal.

„Deci să nu se înțeleagă greșit, fotbaliștii de la FCSB nu au distrus nimic. Toaleta respectivă se afla în zona oaspeților, iar distrugerea a fost făcută de așa-zișii suporteri ai FCSB-ului.

Reclamă

Nu știm câți pentru că, din păcate, nu ai voie să montezi camere de luat vederi în toalete și așa nu ai cum să afli cine a făcut distrugerea, pentru că din toți cei 420 poate că au fost o dată la toaletă și nu ai cum să știi câți au fost și cine au fost.

Sunt suporteri care vin doar pentru scandal la stadion și pot să spun că nu doar la noi la Sfântu Gheorghe, ci și prin alte părți.

Nu știu ce bucurie pot avea acești oameni cărora le oferi niște condiții și tot confortul, într-un spațiu foarte cochet în care habar nu am cu ce au greșit acele elemente de mobilier din toalete.

Reclamă 4 / 0/3

Noi i-am primit foarte bine pe toți care au venit la noi în deplasare. Noi am considerat mereu că nu avem dușman, ci avem adversar. Noi întotdeauna am fost o gazdă bună cu adversarii.

Deci noi nu avem dușmani și considerăm că o echipă este un simplu adversar”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru sptfm.ro.

Mihai Stoica, reacție neașteptată

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, și-a prezentat scuzele în numele suporterilor care au produs pagube pe stadionul din Sfântu Gheorghe. Totodată, acesta a anunțat că FCSB va suporta toate costurile aferente reparațiilor.

„Vreau să prezint scuze în numele celor care au vandalizat stadionul. O să luăm legătura cu cei de la Sepsi, să ne spună cum putem repara daunele.

Am fost primiți foarte bine, totul e la superlativ acolo. Probabil ultrașii au fost supărați că au fost ținuți în afara stadionului, dar Sepsi nu a avut nicio vină. Responsabilul cu forțele de ordine nu putea semna așa ceva, la el era decizia.

E normal să suportăm cheltuielile. Așa e normal. Oamenii, de câte ori am fost acolo, s-au comportat admirabil.

Mă bucur că suporterii noștri au lăsat deoparte gluma aia sinistră cu «afară din țară». Oamenii sunt români, s-au comportant ca niște români”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” Vezi toate știrile
Citește și