Închide meniul

Laszlo Dioszegi l-a sunat pe Gigi Becali chiar înainte de Sepsi – FCSB. Ce i-a transmis, după ce patronul roş-albaştrilor a vorbit despre „blaturi”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 aprilie 2023, 20:19

Reclamă
Laszlo Dioszegi l-a sunat pe Gigi Becali chiar înainte de Sepsi – FCSB. Ce i-a transmis, după ce patronul roş-albaştrilor a vorbit despre „blaturi

Laszlo Dioszegi l-a sunat pe Gigi Becali chiar înainte de Sepsi - FCSB

Laszlo Dioszegi, patron Sepsi / Hepta

Laszlo Dioszegi a recunoscut că l-a sunat pe Gigi Becali chiar înainte de meciul Sepsi – FCSB, din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1. Patronul grupării din Sfântu Gheorghe a ţinut să vorbească personal cu latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sepsi nu face blaturi cu CFR Cluj”, a afirmat Gigi Becali. Dioszegi i-a transmis că toate partidele lui Sepsi se vor juca numai pe teren.

Laszlo Dioszegi l-a sunat pe Gigi Becali chiar înainte de Sepsi – FCSB

Sepsi s-a calificat cu mari emoţii în play-off, după ce a învins-o pe FC U Craiova 1948 în meciul care s-a rejucat.

Am vorbit cu el personal la telefon și i-am explicat să Sepsi nu va fi vreodată cu o echipă. Suntem cu noi înșine și vrem să câștigăm orice meci, cu CFR, cu FCSB, cu Rapid, pe oricare„, a spus Dioszegi pentru gsp.ro.

Finanţatorul lui FCSB a afirmat că se bucură că Sepsi a ajuns în play-off.

Reclamă

Patronul lui Sepsi este un om cuminte, la locul lui. Să mai spun încă ceva: ei nu fac blaturi cu CFR Cluj. Alţii mai «ţaca-paca», dar ei nu fac”, spunea Gigi Becali zilele trecute.

Sepsi Sf. Gheorghe a pierdut la limită ambele dispute cu FCSB, din sezonul regulat. A pierdut atât în tur, cât şi în retur, cu acelaşi scor, 0-1.

Ce schimbări a făcut Elias Charalambous la primul meci pe banca lui FCSB

AS.ro a intrat în posesia echipei de start pe care Elias Charalambous, noul antrenor principal de la FCSB, o va trimite în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous va efectua două modificări în echipa de start de la meciul cu Sepsi, față de cea trimisă în ultima partidă de campionat, cea cu Universitatea Craiova, terminată 1-1.

Astfel, Iulian Cristea va fi înlocuit de Joonas Tamm, care va face cuplu cu Joyskim Dawa, în centrul defensivei FCSB-ului.

În atac, Florinel Coman îl va înlocui pe Octavian Popescu, pe postul de extremă stângă, în timp ce Andrei Cordea va fi extremă dreapta, acolo unde Coman a evoluat în meciul cu Universitatea Craiova.

Echipa FCSB-ului de start de la meciul cu Sepsi: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Edjouma, Șut, Olaru – Cordea, Compagno, Coman

Ce a spus Mihai Stoica despre faptul că Guvernul maghiar sponsorizează Sepsi

Mihai Stoica a vorbit despre faptul că Guvernul maghiar sponsorizează Sepsi. Managerul general de la FCSB susţine că acest lucru este unul corect, şi mărturiseşte că Guvernul României pompează sume importante de bani la CSA Steaua, echipă care nu are drept de promovare în Liga 1.

Oficialii de la Sepsi au recunoscut în nenumărate rânduri faptul că stadionul de la Sfântu Gheorghe a fost construit din banii Guvernului maghiar.

Dacă Guvernul nostru nu dă nimic, să dea cel maghiar. Bine, Guvernul nostru dă la o echipă care nu are drept de promovare. Dă foc banilor! CSA nu are viitor! Dacă se schimbă Legea Sportului, indiscutabil, sunt de acord să fie în prima ligă. Pe mine mă interesează să fie cluburi care funcționează.

Reclamă

Habar nu am ce se întâmplă la Sepsi, dar eu primesc cu drag această veste, pentru că ţin la jucătorii de acolo. Steaua şi Sepsi n-au nicio legătură. Guvernul român dă foc banilor! Echipa aia a fost făcută peste noapte. S-a făcut ca să facă ce? 800 de fani vin la meci, 700 se plimbă pe lângă stadion şi aşa mai departe. Gigi Becali vine cu banii lui, pentru că are, dar pentru noi e un avantaj că mai e o grupare bogată, care nu are nicio problemă. Creștem dacă jucăm împotriva lor.

E OK ce se întâmplă la Sepsi. E important dacă orice club primește un investitor care pompează bani. Nu mă interesează dacă sunt de la stat sau de la privat, mă interesează să crească această competiție. E super OK. Îmi convine ca ungurii să-şi facă lobby în România, dacă pe noi ne ajută”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și