Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Avem un avantaj, trebuie să profităm”

Bogdan Stănescu Publicat: 29 iulie 2023, 10:22

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Avem un avantaj, trebuie să profităm

Laurențiu Reghecampf, precaut înainte de FCSB - Universitatea Craiova: „Trebuie să luăm jocul foarte, foarte serios”

Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă / AntenaSport

Laurenţiu Reghecampf a declarat înainte de meciul cu CFR Cluj că echipa sa are un avantaj faţă de ardeleni. Este vorba despre faptul că CFR Cluj joacă în cupele europene şi resimte mai multă oboseală în această perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghe a precizat însă că Universitatea Craiova trebuie să fie foarte bine pregătită pentru a putea câştiga în Gruia.

Laurenţiu Reghecampf, înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Avem un avantaj, trebuie să profităm”

Mă bucur că avem parte de un meci important duminică. Îl vom pregăti bine şi ne dorim foarte mult să câştigăm meciul.

Oricând joci cu CFR este un meci dificil. Este o echipă care a câştigat foarte mulţi ani la rând campionatul, o echipă cu jucători cu multă experienţă, au mai fost aduşi jucători de valoare, deci va trebui să pregătim foarte bine meciul, să ne ridicăm şi noi la un nivel foarte bun pentru că altfel nu va fi posibil să câştigi în Gruia.

Clar este un avantaj (n.r.: pentru Universitatea Craiova că CFR joacă în cupele europene) şi trebuie să profităm de acest lucru. Faptul că joci în cupele europene îţi creează un dezavantaj. În primul rând oboseală în plus, stresul de care ai parte.

Reclamă

Să nu vă gândiţi că cei de la CFR Cluj nu au ca obiectiv să se califice mai departe. Cred eu că este un obiectiv foarte important pentru ei, din toate punctele de vedere, mai ales cel financiar, să reuşească să ajungă în grupele Conference League.

Ambele meciuri pentru ei vor fi foarte importante, dar au destui jucători în lot. Cu siguranţă şi la meciul cu noi vor fi foarte bine”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă de dinainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova.

Derby-ul etapei a 3-a, CFR Cluj – Universitatea Craiova, se dispută duminică, de la ora 21:30. Meciul va fi transmis LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Laurenţiu Reghecampf a preluat-o pe Universitatea Craiova: „Are o înţelepciune!”

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Laurenţiu Reghecampf a preluat-o pe Universitatea Craiova, nu s-a lăsat aşteptată. Patronul de la FCSB susţine că rivala din Oltenia s-a întărit prin aducerea pe banca tehnică a lui Reghe.

Eugen Neagoe a fost demis de la Universitatea Craiova, după doar două etape scurse din acest sezon. În locul acestuia, Mihai Rotaru l-a adus pe Laurenţiu Reghecampf.

Gigi Becali este convins că Laurenţiu Reghecampf va aduce un plus la Universitatea Craiova, după ce a revenit pe banca echipei, în această vară. Patronul de la FCSB susţine că „Reghe” este un tehnician extraordinar, având abilitatea de a vorbi cu jucătorii pe care îi are la dispoziţie.

Ea e echipă bună. Eu cred că se întărește cu Reghecampf. Eu știu că Reghecampf e bun antrenor. Nu vrau să zic că se întărește, că după se supără Neagoe. Eu știu doar că Reghecampf e extraordinar antrenor.

Are o înțelepciune să comunice cu jucătorii”, a declarat Gigi Becali, conform orangesport.ro.

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre interesul pentru Darius Olaru

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre interesul pentru Darius Olaru. Noul tehnician de la Universitatea Craiova a reacționat, după ce patronul formației, Mihai Rotaru, a declarat că ar dori să îl transfere pe jucătorul legitimat la FCSB.

Antrenorul de la Universitatea Craiova este de părere că transferul lui Darius Olaru nu se poate realiza. Laurențiu Reghecampf a declarat că mijlocașul celor de la FCSB ar costa prea mult, iar gruparea din Bănie nu își poate permite să cheltuie o asemenea sumă.

Reclamă

Olaru e un jucător foarte important al echipei Steaua (n.red. FCSB). A fost făcută o paranteză la ceea ce a declarat patronul celor de la FCSB. Nu cred că e realizabil acest lucru, pentru că Olaru costă mult mai mult în viziunea celor de la FCSB. Este un jucător foarte bun, dar cine nu și l-ar dori pe Olaru?

FCSB este candidata principală la titlu. Noi nu ne putem lăuda pe noi. Oamenii din fotbal, patronii, știu că nu e ușor să formezi o echipă. S-au adus la Craiova jucători care au ridicat nivelul, sunt cei tineri care au crescut, dar fotbalul se joacă pe teren. Ești la mâna unor jucători pe care trebuie să știi să îi pui în teren”, a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și