Închide meniul

Lazslo Balint, dezvăluiri teribile: „Mi-a fost înjurată mama, mi-a fost înjurată toată familia, doar pentru că sunt maghiar”

Dan Roșu Publicat: 16 februarie 2023, 15:00

Reclamă
Lazslo Balint, dezvăluiri teribile: „Mi-a fost înjurată mama, mi-a fost înjurată toată familia, doar pentru că sunt maghiar

Lazslo Balint, dezvăluiri teribile

Lazslo Balint, în timpul unui meci / Hepta

Lazslo Balint a făcut dezvăluiri teribile legate de modul în care a fost înjurat pe stadioanele din România, doar pentru că este maghiar. Antrenorul de la UTA este născut la Braşov, într-o familie de unguri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balint a avut de suferit de-a lungul carierei şi este de acord cu decizia Comisiei de Disciplină, care a dat meci câştigat la masa verde de Sepsi, în duelul cu FC U Craiova 1948.

Lazslo Balint, dezvăluiri teribile: „Mi-a fost înjurată mama, mi-a fost înjurată toată familia”

„Cred că este un subiect destul de delicat, care vine la interpretarea legilor. Eu tot ce pot să vă spun e că în fotbal, chiar dacă nu este un sport în care ne îmbrăcăm doar în alb şi vorbim doar în epitete şi metafore, se întâmplă să auzi anumite vorbe care supără şi deranjează. Când devine repetitivă sau o sfidare, cred că trebuie luate măsuri.

Decizia Comisiei de Disciplină confirmă părerea mea că arbitrul a procedat corect. Tot personal vă spun că am fost pe multe stadioane unde am fost înjurat doar pentru că sunt maghiar. Mi-a fost înjurată mama, mi-a fost înjurată toată familia. Mi-a fost înjurat neamul. O chestie izolată o poţi ignora.

Dar dacă un grup organizat face asta în mod repetat şi sfidător, e clar că nu poate fi tolerat acest comportament. Trebuie luate măsuri. Cei care merg la meciuri trebuie să le trateze ca pe o bucurie”, a spus Laszlo Balint, într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Sepsi – FC U Craiova 1948 3-0

Oltenii au fost făcuţi praf de Comisia de Disciplină şi au pierdut meciul la masa verde. Echipa lui Adrian Mititelu va disputa şase meciuri fără spectatori, în deplasare. Craiovenii pot face recurs.

Pe de altă parte, Sepsi a primit o amendă de 25.000 de lei, în timp ce FC U Craiova va plăti şi ea 22.500 de lei. Verdictul Comisiei de Disciplină nu este definitiv. El va putea fi atacat la comisiile din România, dar şi la TAS.

Duminică, 29 ianuarie, arbitrul Andrei Chivulete a oprit partida Sepsi – FC U Craiova, în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor echipei oaspete. În urma acestui scandal, Adrian Mititelu a decis ca FC U Craiova să-și dispute meciurile de pe teren propriu fără spectatori.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia lui Adrian Mititelu, după meciul pierdut la „masa verde”

Adrian Mititelu a transmis imediat un mesaj pe contul oficial de Facebook. Patronul oltenilor a mărturisit că echipa sa a depăşit situaţii mult mai complicate de-a lungul istoriei sale, şi este convins că va trece şi peste această sentinţă primită de la Comisia de Disciplină a FRF.

„Asta a fost soarta CRAIOVEI în toata istoria ei! Am trecut prin momente infinit mai grele, mergem înainte!”, se arată în mesajul transmis de Adrian Mititelu, pe contul oficial de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și