Închide meniul

Leo Strizu a anunțat pe ce post va evolua Deian Sorescu la FCSB, după golul cu FC Argeș: „A prins curaj!”

Alexandru Ivan Publicat: 1 martie 2023, 13:56

Leo Strizu a anunțat pe ce post va evolua Deian Sorescu la FCSB, după golul cu FC Argeș: „A prins curaj!

Leo Strizu a anunțat pe ce post va evolua Deian Sorescu la FCSB

Deian Sorescu, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

  • Leo Strizu, despre Deian Sorescu

Leo Strizu a anunțat pe ce post va evolua Deian Sorescu la FCSB, după ce jucătorul împrumutat de la Rakow a reușit să marcheze în precedentul meci al roș-albaștrilor, 2-1 cu FC Argeș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorescu a evoluat la FCSB doar fundaș dreapta, fără să impresioneze. În repriza a doua cu FC Argeș, a fost mutat în flancul drept al atacului și a înscris la doar câteva minute după schimbarea poziției.

Leo Strizu a anunțat pe ce post va evolua Deian Sorescu la FCSB

Cu toate că Sorescu a dat randament în atac, Leo Strizu a precizat că fostul jucător de la Dinamo va evolua în continuare pe postul de fundaș dreapta.

Reclamă

„E normal ca de la joc la joc Deian a prins mai mult curaj, are realizări. Dacă m-ați întrebat dacă poate să evolueze pe postul de mijlocaș dreapta, părearea mea e că el este pentru fundaș dreapta”, a spus Leo Strizu, la conferința de presă dinaintea meciului cu Petrolul.

6 meciuri a adunat Deian Sorescu pentru FCSB după împrumutul de la Rakow în această iarnă.

Reclamă

FCSB – Petrolul se joacă joi, de la ora 20:00, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Deian Sorescu, fericit după ce a marcat primul gol pentru FCSB

Deian Sorescu s-a arătat fericit după ce a marcat primul gol pentru FCSB. Fundașul de 25 de ani a reușit să înscrie în meciul cu FC Argeș, câștigat de vicecampioana României cu 2-1, în etapa a 27-a din Liga 1. Sorescu a ieșit la rampă în minutul 54, la scurt timp după ce Mihai Pintilii i-a schimbat poziția în teren.

La pauză, Malcom Edjouma a fost înlocuit cu Valentin Crețu, iar sistemul FCSB-ului a fost modificat. Deian Sorescu începuse partida pe postul de fundaș dreapta, dar în repriza a doua a fost urcat ca mijlocaș în banda respectivă. Jucătorul de 25 de ani a înscris cu un șut puternic la colțul lung, de la marginea careului.

Reclamă 4 / 0/3

Sorescu: „Sunt mai încrezător!”

„Sunt bucuros că am reușit să luăm cele 3 puncte, a fost un meci greu, de luptă. Mă bucur că ne-am adaptat la teren. Nu vreau să mă gândesc la titlu după fiecare meci. Vreau să o luăm meci cu meci, iar la final să fim bucuroși.

(N.r. – Despre schimbarea poziției) A fost o săptămână grea, în care s-a discutat mult poziția mea din teren. Am vorbit cu Pintilii înainte să vin și i-am spus că pe orice poziție voi fi folosit, voi da sută la sută. Cu Farul m-a folosit ca fundaș stânga și n-am zis nimic. Încerc să dau sută la sută pe orice post.

În play-off cu siguranță va fi altfel. Și echipele vor arăta altfel, punctele se înjumătățesc. Fiecare echipă va lupta pentru puncte.

La golul lui FC Argeș nici nu știam ce s-a întâmplat. A fost o execuție foarte grea, Ștefan (n.r. – Târnovanu) n-a reușit să intervină. Încredere am în mine de fiecare dată, fiecare reușită te ajută să fii mai încrezător”, a spus Deian Sorescu, după FC Argeș – FCSB 1-2, potrivit digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”