Închide meniul

Leo Strizu, „părăsit” şi de Mihai Stoica la FCSB – Petrolul! Cum a fost surprins managerul general, alături de suspendatul Mihai Pintilii

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 martie 2023, 20:55

Leo Strizu, „părăsit şi de Mihai Stoica la FCSB – Petrolul! Cum a fost surprins managerul general, alături de suspendatul Mihai Pintilii

Mihai Stoica, alături de Mihai Pintilii la FCSB - Petrolul

Captură Orange Sport

Leo Strizu a fost „părăsit” şi de Mihai Stoica la FCSB – Petrolul. Deşi s-a anunţat prezenţa lui MM pe bancă, lângă Leo Strizu, managerul general de la FCSB a decis să vadă meciul lângă Mihai Pintilii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu a avut o surpriză neplăcută la începutul meciului cu Petrolul. Deşi chiar el anunţase prezenţa lui Mihai Stoica pe banca celor de la FCSB, managerul general al echipei a preferat să rămână în tribună.

Leo Strizu, „părăsit” şi de Mihai Stoica la FCSB – Petrolul

Astfel, Mihai Stoica a preferat să vadă meciul alături de Mihai Pintilii, de la tribuna oficială de pe Arena Naţională. Cei doi au fost surprinşi cum vorbeau imediat după ce Andrea Compagno a marcat golul doi al echipei sale, din penalty.

Mihai Stoica, reacție acidă după suspendarea lui Mihai Pintilii

Mihai Stoica a avut o reacție acidă după suspendarea lui Mihai Pintilii. Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat pe delegatul FCSB-ului 4 etape, pentru că a dat indicații de pe margine deși nu deține licența PRO. Mai mult, Pintilii a primit și o amendă în valoare de 6.800 de lei. Și FCSB va fi obligată să plătească 10.000 de lei.

Managerul general de la FCSB a avut o reacție dură la adresa lui Lucian Burchel, șeful Școlii Federale de Antrenori, care a trimis cazul lui Pintilii la Comisia de Disciplină.

Reclamă

(N.r. – Anticipaţi suspendarea lui Pintilii?) Da, da, deşi ce a făcut Burchel e inacceptabil din punctul de vedere al clubului nostru, dar asta se va întâmpla… el nu a dat indicaţii.

Una e să dai indicaţii, să fii pe marginea terenului, cum a fost Marius Croitoru, de exemplu, înainte, şi a fost suspendat, şi alta a fost ce a făcut Pintilii.

Dacă te ridici o dată… păi eu, dacă stăteam pe bancă, şi mergeam la marginea terenului… i-am spus o dată unui jucător <<nu mai sta în tuşă, intră în centru ca să îi faci loc ăstuia să urce>>. Ce e asta? Trebuia să fiu suspendat?

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a răbufnit după ce Mihai Pintilii a fost suspendat 4 etape

(N.r. – De ce spuneţi că e inacceptabil ce a făcut Burchel?) El a trimis fotografii cu Pintilii dând indicaţii. În fotografii să dai indicaţii nu am mai auzit.

Ne aşteptam, dar îmi pare rău că s-a prelungit atât de mult şi va pierde şi un meci din play-off, dar nu e extrem de important, pentru că… am spus-o şi o repet, nu are un rol atât de mare un antrenor pe bancă.

Cel puţin la noi. Ăia care joacă cu 30 sau 300 de spectatori în tribună, da, acolo se aude orice se spune de pe bancă. Dar noi jucăm mereu cu stadion plin. E o vânătoare, a reuşit să pună ţinta pe Pintilii, bravo lui Burchel, felicitări.

Doar că avem un antrenor care e produsul acestei prodigioase şcoli de antrenori din România, Leonard Strizu. El va conduce mâine de pe bancă”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Leo Strizu, discurs sincer după suspendarea lui Mihai Pintilii

Leo Strizu, antrenorul principal din acte de la FCSB, a avut un discurs sincer după suspendarea lui Mihai Pintilii. Strizu a spus că nu se va vedea o schimbare în ceea ce priveşte problema indicaţiilor tehnico-tactice de la FCSB.

Strizu spune că revenirea lui Mihai Stoica pe banca tehnică va fi un plus pentru echipă. Managerul general de la FCSB va suplini lipsa lui Pintilii pe banca tehnică.

„Respectăm decizia Federației, ne așteptam, nu ne-a prins nepregătiți. Salut revenirea lui Mihai Stoica pe bancă, ceea ce oferă un plus echipei vizavi de moral și încredere.

Reclamă

Iar de partea indicațiilor, că sunt tehnico-tactice, va fi ceea ce a fost și până acum. Nu trebuie să-și facă nimeni probleme că echipa va suferi din acest punct de vedere”, a spus Leo Strizu în conferinţa de presă.

Recomandări
  • Leo Strizu a fost „părăsit” şi de Mihai Stoica la FCSB – Petrolul
  • Cum a fost surprins Mihai Stoica

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și