Închide meniul

Leo Strizu, umilit în direct la TV, după FC Botoşani – FCSB 2-3: „Care e ultima schimbare, Leo?” / „Stai să mă uit în mesaj!”

Publicat: 2 decembrie 2022, 8:22

Leo Strizu, umilit în direct la TV, după FC Botoşani – FCSB 2-3: „Care e ultima schimbare, Leo? / „Stai să mă uit în mesaj!

Leo Strizu s-a amuzat copios de Elias Charalambous

Leo Strizu, în timpul unei conferinţe de presă / AntenaSport

  • Leo Strizu, umilit în direct după FC Botoşani – FCSB 2-3
  • Declaraţiile date la finalul meciului i-au adus un potop de ironii

Leo Strizu, umilit în direct după FC Botoşani – FCSB 2-3. Declaraţiile date la finalul meciului i-au adus un potop de ironii antrenorului principal din acte de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnalistul Silviu Tudor Samuilă şi Basarab Panduru au avut un dialog fabulos, în direct la TV. Fostul mare internaţional român a intrat „în pielea” antrenorului de la FCSB, când a fost luat la întrebări.

Leo Strizu, umilit în direct după FC Botoşani – FCSB 2-3

(n.r. – Care era ultima schimbare, Leo?) Eu sunt Leo? Stai o secundă să mă uit în mesaj. Haruţ, Haruţ a intrat! A intra Haruţ… (n.r. – Băi, Leo, ai uitat cum ai gândit?) Da, scuze! Haruţ a intrat ultimul, da. Eram obişnuit, dar nu…„, a fost dialogul dintre cei doi la orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a recunoscut, în direct la TV, că face echipa la FCSB

Gigi Becali a recunoscut în direct la TV că el face echipa la FCSB. Becali a făcut apel să nu mai fie întrebat Leo Strizu despre problemele legate de echipă. Gigi Becali nu se mai ascunde şi a recunoscut, în direct, că el este cel care face echipa.

De ce îl mai întrebaţi pe Leo Strizu? Nu ştiţi cine face echipa? (n.r. – dumneavoastră) Păi nu vedeţi? La antrenamente e Pintilii. Ştiţi cine face acum echipa. Lăsaţi-l în pace„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Leo Strizu, reacție savuroasă după prima victorie la FCSB

Leo Strizu a oferit o reacție savuroasă după prima victorie pe banca FCSB-ului. Vicecampioana României s-a impus cu 3-2 în deplasarea cu FC Botoșani, la finalul unui meci spectaculos.

Aflat la primul meci ca antrenor principal al FCSB-ului, Leo Strizu a explicat la final cum s-au efectuat cele 5 schimbări. Alexandru Pantea, Malcom Edjouma, David Miculescu, Billel Omrani și Denis Haruț au fost introduși în locul lui Vali Crețu (46′), Răzvan Oaidă (46′), Andrei Cordea (67′), Andrea Compagno (67′) și Octavian Popescu (88′).

„Eu cred că putea fi mai mult (n.r. – scorul), dar în primul rând sunt bucuros pentru băieți, pentru mine, sunt bucuros pentru cum am fost primit. Felicit băieții. Acei tineri care au început să promită, Miculescu și Popescu, intrarea lui Pantea. Eu sunt adeptul jucătorilor tineri în permanență.

Reclamă 4 / 0/3

S-a văzut că am venit să câștigăm, nu aveam altă variantă. Tot ce ne-am creat, am pus pericol. E îmbucurător că Miculescu se pregătește bine, are o atitudine bună și va reprezenta o variantă.

Am să vă dau foarte mult argumente pentru aceste schimbări. Pantea a fost component al lotului României pentru Campionatul European. Trebuie să le dai încredere. Miculescu se pregătește foarte bine. Omrani va juca pentru că stă următoarea etapă Compagno.

Iar ultima schimbare, a lui Edjouma? Trebuia să blocăm și aveam nevoie de travaliul lui. După pauză mă așteptam să fie un joc mai închis, dar s-a jucat deschis. Noi ne-am dorit să înscriem. Am luat două goluri, dar puteam să dăm vreo cinci. Mai greșim, dar astea se vor corecta.

(Reporter: Pintilii a fost ca un leu în cușcă?) E normal, suntem colaboratori. Și cu Pinti și cu Filip (n.r. – Lucian Filip, aflat în staff-ul tehnic). Nu am cum să-i opresc, fiecare trăiește cum crede. L-am stăpânit cu greu pe Pintilii. Voi vorbi la școala de antrenori să introducem un paragraf, așa cum avem centura de siguranță în mașină, să introducem una și pe bancă.

(N.r. – Despre Tavi Popescu) Cred că jocul lui va fi din ce în ce mai bun. E meritul lui Pinti, începând cu meciul cu Rapid, i-a dat foarte multă încredere. Pune în practică tot ce a lucrat cu Pinti.

Acum nu ai ce să mai faci în aceste 2-3 săptămâni. Echipa va trebui să asculte foarte mult și să joace numai la victorie. Indiferent dacă e victorie la scor sau la limită”, a declarat Leo Strizu, pentru digisport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 27 mart., 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”