Închide meniul

Liviu Ciobotariu, euforic după ce a cucerit primul trofeu din cariera de antrenor: „E o seară minunată. Îmi felicit jucătorii”

Bogdan Stănescu Publicat: 8 iulie 2023, 23:48

Reclamă
Liviu Ciobotariu, euforic după ce a cucerit primul trofeu din cariera de antrenor: „E o seară minunată. Îmi felicit jucătorii

Liviu Ciobotariu, euforic după ce a cucerit primul trofeu din cariera de antrenor

Liviu Ciobotariu, la meciul Farul - Sepsi, Supercupa României / Profimedia Images

Liviu Ciobotariu a fost euforic după ce Sepsi a învins-o pe Farul cu 1-0 în Supercupa României. Este primul trofeu din cariera de antrenor a lui Liviu Ciobotariu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Proaspătul antrenor al lui Sepsi şi-a felicitat jucătorii şi a spus că speră ca formaţia covăsneană să continue să aibă rezultate bune.

Liviu Ciobotariu, euforic după ce a cucerit primul trofeu din cariera de antrenor

(n.r.: Denis Ciobotariu, pasă de gol) Aşa este. Este o seară minunată pentru mine. Este primul trofeu din cariera mea. Vreau să le mulţumesc jucătorilor pentru că s-au angrenat astăzi, au făcut un joc foarte bun.

Le-am spus că am aşteptat atât să câştig un trofeu. Trebuia să vin la Sepsi să iau un trofeu. Am glumit.

Ei sunt actorii principali, jucătorii, au fost receptivi la tot ce am discutat, ce am lucrat în cantonament.

Reclamă

Am făcut un joc bun, am început ezitant, 15 minute, după care ne-am intrat în ritm. Am avut şi şansă, Farul a avut 2-3 şanse de a marca. Atunci când eşti organizat, te mai ajută şi şansa.

Încă o dată, îmi felicit jucătorii. Primul joc al sezonului l-am depăşit cu bine. Important este să ne menţinem linia şi să continuăm performanţele pe care le-au avut jucătorii şi antrenorii de aici.

Am fost inspirat că am început cu Ion Gheorghe. Am încredere nu numai în el, în toţi jucătorii. Mă bucur că ne-au ieşit anumite lucruri pe care le-am făcut la antrenament.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să le mulţumesc suporterilor care au venit la stadion. Sunt convins că le-am făcut o bucurie. În doi ani de zile s-au câştigat 3 trofee, acesta este al patrulea. Încă o dată, fără jucători nu aş fi putut să fac nimic.

Am spus că vreau să lucrez la omogenitate. În momentul de faţă ne mai dorim un jucător, dar să vedem. Lista e completă şi atunci ar trebui să renunţăm la situaţie.

Depinde de situaţie. Avem nevoie de jucători, ne aşteaptă meciul cu CSKA din Conference League.

Ne dorim să terminăm cât mai sus în clasament. Le-am spus jucătorilor că trebuie, în primul rând, să repetăm performanţele şi mi-aş dori să terminăm cât mai sus în clasament.

Primul pas a fost făcut, Supercupa României, mi-aş dori să avansăm în Conference League, urmează cel mai important pas, intrarea în playoff şi după aceea să terminăm cât mai sus în clasament.

Dacă este reală informaţia (n.r.: că Bergodi a semnat cu Rapid), mă bucur pentru el că merge la Rapid. Este un club important, cu mulţi suporteri, mă bucur pentru el că merge la Rapid.

Deocamdată este euforie, avem timp să ne pregătim pentru meciul cu Rapid”, a declarat Liviu Ciobotariu pentru digisport.ro după ce Sepsi a cucerit Supercupa României.

Reclamă

Gică Hagi, dezamăgit după ce Farul a pierdut Supercupa României: „Sper ca miercuri să jucăm mult mai bine”

Gică Hagi s-a arătat dezamăgit după ce Farul a pierdut Supercupa României, dar a punctat că echipa lui trebuie să îşi revină rapid.

Gică Hagi a vorbit despre meciul de miercurea viitoare, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, contra celor de la Sheriff Tiraspol.

Clar când nu câştigi, eşti dezamăgit. Până la urmă ăsta e fotbalul. Ei au marcat un gol, atât am putut să facem.

Mergem înainte, păcat că am pierdut un trofeu. Capul sus!

(n.r.: despre accidentaţi) Nu contează. Unii au fost, alţii n-au fost. Unii au minute, alţii nu au minute.

Avem de muncă, s-a văzut. Le-am dat minute, trebuia să le dau minute. Cu Denis am fost forţat de situaţie să fac lucrul ăsta, aveam nevoie de el în atac. Era preconizat să îl schimb.

(n.r.: despre Dan Sîrbu) Când eşti tânăr, înveţi din greşeli, ne-a ajutat, era omul lui, trebuia să nu-l piardă.

În momentul de faţă am pierdut, sunt dezamăgit, trebuie să avem capul sus, în fotbal totul durează o zi, şi succesul, şi insuccesul. Avem de muncă.

(n.r.: despre Enes Sali) Nu pot să vorbesc de niciun jucător în momentul de faţă. Astăzi e unul, mâine e altul. Să sperăm că vom fi inspiraţi în tot ce facem şi să iasă bine. E ceva neobişnuit pentru noi, te duci în Europa şi nu e uşor.

Obiectivul e să trecem de Sheriff, ştim că întâlnim o echipă care are o experienţă mai bună ca noi în Europa. Sper ca miercuri să jucăm mult mai bine şi să marcăm gol.

(n.r. despre oferte) Mă interesează meciul următor, nu ofertele care există”, a declarat Gică Hagi, pentru sursa citată, după Farul – Sepsi 0-1.

Supercupa României | Farul – Sepsi 0-1. Sepsi a câștigat trofeul, pentru al doilea an la rând

Farul – Sepsi 0-1 a fost transmis în format live text pe AS.ro. Sepsi a câștigat Supercupa României chiar la meciul de debut al lui Liviu Ciobotariu pe banca covăsnenilor.

Supercupa României a deschis noul sezon în fotbalul românesc. Farul este deţinătoarea titlului, în timp ce Sepsi a câştigat pentru al doilea an la rând Cupa României. Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Andrei Florin Chivulete (central), Ferencz Tunyogi, Andrei Constantinescu (asistenţi), Ovidiu Haţegan, Gabriel Sabin Stroe (arbitri VAR) şi Sebastian Colţescu (rezervă).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și