Închide meniul

Gică Hagi, dezamăgit după ce Farul a pierdut Supercupa României: „Sper ca miercuri să jucăm mult mai bine”

Bogdan Stănescu Publicat: 8 iulie 2023, 22:44

Reclamă
Gică Hagi, dezamăgit după ce Farul a pierdut Supercupa României: „Sper ca miercuri să jucăm mult mai bine

Gică Hagi, dezamăgit după ce Farul a pierdut Supercupa României

Gică Hagi, la un meci pe banca Farului / Hepta

Gică Hagi s-a arătat dezamăgit după ce Farul a pierdut Supercupa României, dar a punctat că echipa lui trebuie să îşi revină rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a vorbit despre meciul de miercurea viitoare, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, contra celor de la Sheriff Tiraspol.

Gică Hagi, dezamăgit după ce Farul a pierdut Supercupa României

Clar când nu câştigi, eşti dezamăgit. Până la urmă ăsta e fotbalul. Ei au marcat un gol, atât am putut să facem.

Mergem înainte, păcat că am pierdut un trofeu. Capul sus!

(n.r.: despre accidentaţi) Nu contează. Unii au fost, alţii n-au fost. Unii au minute, alţii nu au minute.

Reclamă

Avem de muncă, s-a văzut. Le-am dat minute, trebuia să le dau minute. Cu Denis am fost forţat de situaţie să fac lucrul ăsta, aveam nevoie de el în atac. Era preconizat să îl schimb.

(n.r.: despre Dan Sîrbu) Când eşti tânăr, înveţi din greşeli, ne-a ajutat, era omul lui, trebuia să nu-l piardă.

În momentul de faţă am pierdut, sunt dezamăgit, trebuie să avem capul sus, în fotbal totul durează o zi, şi succesul, şi insuccesul. Avem de muncă.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.: despre Enes Sali) Nu pot să vorbesc de niciun jucător în momentul de faţă. Astăzi e unul, mâine e altul. Să sperăm că vom fi inspiraţi în tot ce facem şi să iasă bine. E ceva neobişnuit pentru noi, te duci în Europa şi nu e uşor.

Obiectivul e să trecem de Sheriff, ştim că întâlnim o echipă care are o experienţă mai bună ca noi în Europa. Sper ca miercuri să jucăm mult mai bine şi să marcăm gol.

(n.r. despre oferte) Mă interesează meciul următor, nu ofertele care există”, a declarat Gică Hagi pentru digisport.ro, după Farul – Sepsi 0-1.

Supercupa României | Farul – Sepsi 0-1. Sepsi a câștigat trofeul, pentru al doilea an la rând

Farul – Sepsi 0-1 a fost transmis în format live text pe AS.ro. Sepsi a câștigat Supercupa României chiar la meciul de debut al lui Liviu Ciobotariu pe banca covăsnenilor.

Supercupa României a deschis noul sezon în fotbalul românesc. Farul este deţinătoarea titlului, în timp ce Sepsi a câştigat pentru al doilea an la rând Cupa României. Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Andrei Florin Chivulete (central), Ferencz Tunyogi, Andrei Constantinescu (asistenţi), Ovidiu Haţegan, Gabriel Sabin Stroe (arbitri VAR) şi Sebastian Colţescu (rezervă).

Echipele de start:

Farul: Aioani – Kiki, Boli, Queiros, Borza – Nedelcu, Vînă, Artean – Ad. Mazilu, Alibec, Sali

Rezerve: Buzbuchi – M. Popescu, N. Popescu, Doukoure, Rivaldinho, Borgnino, Vianna, Sîrbu, V. Dumitrache

Reclamă

Antrenor: Gică Hagi

Sepsi: Niczuly – D. Ciobotariu, Bălașa, Ninaj, Oteliță – N. Păun, J. Rodriguez – M. Ștefănescu, C. Matei, I. Gheorghe – Safranko

Rezerve: D. Moldovan – M. Tamas, Damașcan, Oroian, A. Dumitrescu, Kallaku, Aganovic, R. Varga, Rondon

Antrenor: Liviu Ciobotariu

Gică Hagi a vorbit despre obiectivele noului sezon

Înaintea Supercupei României, Gică Hagi a vorbit despre obiectivele din noul sezon, dar şi despre absenţele de la echipa sa.

Ne aşteaptă două luni şi jumătate foarte grele. Am făcut extraordinar anul trecut, ceva incredibil, am câştigat campionatul. Din păcate inclusiv în pregătire am avut jucători accidentaţi. Începem să jucăm din trei în trei zile şi sperăm să facem faţă. Din păcate şi la meciul acesta avem anumiţi jucători care sunt accidentaţi, şase jucători care au rămas acasă şi nu sunt disponibili pentru această ifnală.

În rest, încredere avem. Obiectivul nostru este să ajungem să ne luptăm cu cele mai bune echipe din România, să intrăm în play-off. În ceea ce priveşte meciul de mâine, orice finală se câştigă, nu se joacă. Larie, Băluţă, Mateus, Benchaib, Carnat…. E greu, nu e uşor, dar găsim soluţii”, a spus Gică Hagi, citat de news.ro.

Denis Alibec a declarat că el şi colegii săi sunt pregătiţi de luptă: “Suntem pregătiţi pentru acest trofeu, pentru Sepsi şi sperăm să facem un meci cât mai bun. Suntem foarte încrezători. Suntem pregătiţi de luptă. Suntem un grup şi o familie. Sepsi este o echipă foarte bună, a demonstrat-o şi în campionat. Cine va fi mai în formă va câştiga. Probabil că nu sunt favoriţi şi lucrul acesta o să-i ajute un pic. Eu îmi doresc să fac un sezon mult mai bun decât anul trecut. Mi-am dorit să vin aici, mi-am dorit să rămân şi cred că s-a văzut lucrul acesta în determinarea pe care am avut-o sezonul trecut”, a afirmat Alibec.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și