Închide meniul

Liviu Ciobotariu tună și fulgeră la adresa FCSB: „Eu i-am zis lui Petrea sau lui MM să joace cu Vinicius?”

Dragoș Vasile Publicat: 20 mai 2022, 8:53

Liviu Ciobotariu tună și fulgeră la adresa FCSB: „Eu i-am zis lui Petrea sau lui MM să joace cu Vinicius?

Liviu Ciobotariu tună și fulgeră la adresa FCSB

Toni Petrea şi Liviu Ciobotariu, înaintea meciului FCSB - FC Voluntari / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Liviu Ciobotariu tună și fulgeră la adresa FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1

Liviu Ciobotariu tună și fulgeră la adresa FCSB după ce FC Voluntari a fost învinsă în finala Cupei României. Ilfovenii au fost criticaţi de Gigi Becali după remiza cu gruparea roş-albastră, scor 2-2, iar antrenorul a răbufnit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a pierdut titlul după ce a remizat 2-2 cu FC Voluntari, iar CFR Cluj a învins-o cu 2-1 pe Universitatea Craiova. Roș-albaștrii au acuzat că golul al doilea al celor de la Voluntari, din minutul 88, a fost marcat din ofsaid. În cazul în care diferența de puncte dintre CFR și FCSB rămânea de două puncte, titlul s-ar fi dat în ultima etapă, când cele două rivale au meci direct.

Liviu Ciobotariu tună și fulgeră la adresa FCSB

„Îi apreciez foarte mult pe cei de la FCSB, au o echipă foarte bună, de altfel îl apreciez și pe domnul Becali, care investește mult, la fel și pe Mihai Stoica. Le înțeleg frustrarea și durerea. Și eu am fost la fel de supărat în trecut, dar nu știu dacă e corect să nu îți asumi și să arunci vina pe alții.

Reclamă

Eu am văzut că înaintea meciului cu noi căutau deja stadion pentru CFR. Ce a zis domnul Becali, că nu se împiedică de Voluntari? Domnilor, în ce țară trăim? Sunt condamnat că am jucat corect și mi-am apărat șansele? Eu am avut reproșuri la adresa celor de la FCSB că au jucat cu Miron, nu cu Vinicius? Când am jucat cu FCSB și am pierdut 4-0, cu ce echipă am jucat?

Păi, atunci, sunt eu vinovat? De ce sunt acuzat? Că nu am jucat cu cine voiau ei? Eu i-am zis lui Petrea sau lui MM să joace cu Vinicius, cu Crețu, cu cine au ei pe acolo? Le înțeleg frustrarea, dar mă acuzi pe mine că am jucat corect? Eu am stat, am tăcut, am tăcut, dar nu e normal. Ce ar fi vrut domnul Becali? Ce motive aveam să joc cu echipa a doua?”, a transmis Liviu Ciobotariu, la conferinţa de presă după finala Cupei României.

Reclamă

Gabi Tamaș, derapaj uluitor: „Trebuia să stăm capre în fața FCSB-ului?!”

Gabi Tamaș nu și-a stăpânit nervii după ce Voluntari a pierdut finala Cupei României. Veteranul de 38 de ani a răbufnit după ce ilfovenii au fost arătați cu degetul pentru că au încurcat-o pe FCSB în lupta la titlu.

„Cum să descriu, știam că ei sunt o echipă bună pe contraatac, păcat, asta e, felicităm echipa adversă. Viața merge înainte. Alții au pierdut campionate mondiale și alte finale. Am crezut că putem să ne mobilizăm și să întoarcem rezultatul, dar nu a fost să fie.Ăsta e lotul nostru, 11 jucători am jucat 45 de meciuri. Nu am jucat niciodată cu rezerve.

Știu unde vreți să ajungeți. Ăsta e lotul nostru. Nu s-a pus niciodată problema, noi am făcut două schimbări în meciuri tot sezonul. Eu am ieșit în minutul 2 cu ruptură, Meleke la fel. Ăsta e lotul nostru cu care am defilat și cu care am făcut performanță! Felicit jucătorii, staff-ul, conducerea. Păcat că nu am câștigat azi.

Reclamă 4 / 0/3

Mă doare direct în c*r de ce spun unii! Am avut ruptură de 3 centimetri și am vrut să joc. Ce voiați? Să stăm capre în fața FCSB-ului? Noi ne-am apărat mereu corect șansele. Când ne-au bătut cu 4-0, râdeau de noi. Îmi pare rău că nu am luat Cupa, atât. E păcat, dar ăsta este fotbalul!„, a spus Gabi Tamaș, conform digisport.ro.

Gigi Becali: „Nu poate Dumnezeu să o lase pe Voluntari să ia Cupa!”

Gigi Becali a fost foc și pară pe FC Voluntari după ce a încurcat-o pe FCSB și i-a „blestemat” pe ilfoveni să piardă finala Cupei României! Patronul roș-albaștrilor susține că CFR Cluj a mituit-o pe Voluntari cu prime de 3.000 de euro.

„Ei au jucat pe 1.500 de euro primă de la primărie şi 3.000 de la CFR Cluj. Stai puţin, nu mă deranjează că le-a dat primă. Dar mă deranjează că a luat primă de la CFR Cluj. Facem un exerciţiu de imaginaţie, eşti Becali. Şi eşti la FCSB. Şi joci meci cu Voluntari care finul tău este un fel de proprietar.

Ca să iei bani de la adversarul meu, 3.000 de euro primă, aşa ceva nici nu-mi vine să cred. Şi atunci mi-a spus cineva înainte de astăzi: ‘Băi Gigi, eşti prost la oameni, iartă-mă că îţi spun!’. Când ajungi aşa… i-am spus: ‘Adevărat că sunt idiot’! Avem prieteni pe la echipă şi avem chiar şi rude pe la echipă (n.r. după ce i s-au cerut dovezi). Oamenii mi-au spus de dinainte. Nu am vrut să cred! Nu se poate, nu îşi permite primarul să ia 3.000 de euro primă de la duşmanii mei… nu există aşa ceva”

„La ce mizerii au făcut nu poate Dumnezeu să îi lase să ia Cupa. Sunt atât de amărât şi de supărat că mi s-a întâmplat asta. 100%, mizeria asta care mi s-a întâmplat mie nu poate Domnul să mă lase aşa. Să mă trădeze finul, nu poate lăsa Dumnezeu aşa ceva„, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”