Închide meniul

Gabi Tamaș, derapaj uluitor: „Trebuia să stăm capre în fața FCSB-ului?!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 mai 2022, 23:22

Gabi Tamaș, derapaj uluitor: „Trebuia să stăm capre în fața FCSB-ului?!

Gabi Tamaș derapaj uluitor

Gabi Tamaș,la o petrecere / Hepta

Gabi Tamaș nu și-a stăpânit nervii după ce Voluntari a pierdut finala Cupei României. Veteranul de 38 de ani a răbufnit după ce ilfovenii au fost arătați cu degetul pentru că au încurcat-o pe FCSB în lupta la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cum să descriu, știam că ei sunt o echipă bună pe contraatac, păcat, asta e, felicităm echipa adversă. Viața merge înainte. Alții au pierdut campionate mondiale și alte finale. Am crezut că putem să ne mobilizăm și să întoarcem rezultatul, dar nu a fost să fie.Ăsta e lotul nostru, 11 jucători am jucat 45 de meciuri. Nu am jucat niciodată cu rezerve.

Gabi Tamaș, derapaj incredibil: „Trebuia să stăm capre în fața FCSB-ului?!”

Știu unde vreți să ajungeți. Ăsta e lotul nostru. Nu s-a pus niciodată problema, noi am făcut două schimbări în meciuri tot sezonul. Eu am ieșit în minutul 2 cu ruptură, Meleke la fel. Ăsta e lotul nostru cu care am defilat și cu care am făcut performanță! Felicit jucătorii, staff-ul, conducerea. Păcat că nu am câștigat azi.

Mă doare direct în c*r de ce spun unii! Am avut ruptură de 3 centimetri și am vrut să joc. Ce voiați? Să stăm capre în fața FCSB-ului? Noi ne-am apărat mereu corect șansele. Când ne-au bătut cu 4-0, râdeau de noi. Îmi pare rău că nu am luat Cupa, atât. E păcat, dar ăsta este fotbalul!„, a spus Gabi Tamaș, conform digisport.ro.

FCSB a pierdut titlul după ce a remizat 2-2 cu FC Voluntari, iar CFR Cluj a învins-o cu 2-1 pe Universitatea Craiova. Roș-albaștrii au acuzat că golul al doilea al celor de la Voluntari, din minutul 88, a fost marcat din ofsaid.

Reclamă

În cazul în care diferența de puncte dintre CFR și FCSB rămânea de două puncte, titlul s-ar fi dat în ultima etapă, când cele două rivale au meci direct.

Vadim Rață: „Dacă am luat puncte de la FCSB, trebuie să ne urască lumea?”

Vadim Rață susține că FC Voluntari e privită cu ură pentru că i-a pus bețe în roate lui FCSB. Fotbalistul a dezvaluit ca ilfovenii au fost înjurați non-stop în timpul finalei din Giulești.

„Am încasat două goluri ușoare, a doua repriză am arătat mai bine, dar a fost târziu. Suntem supărați, cineva trebuia să iasă învingător astăzi. Ce să vă zic, toată lumea e supărată că am luat puncte de la FCSB. Toată lumea ne-a dorit răul. Mă uitam în tribună, toată lumea ne înjura. Dacă am luat puncte de la FCSB, trebuie să ne urască lumea?”, a spus Vadim Rață, după finala Cupei României.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali: „Nu poate Dumnezeu să o lase pe Voluntari să ia Cupa!”

Gigi Becali a fost foc și pară pe FC Voluntari după ce a încurcat-o pe FCSB și i-a „blestemat” pe ilfoveni să piardă finala Cupei României! Patronul roș-albaștrilor susține că CFR Cluj a mituit-o pe Voluntari cu prime de 3.000 de euro.

Ei au jucat pe 1.500 de euro primă de la primărie şi 3.000 de la CFR Cluj. Stai puţin, nu mă deranjează că le-a dat primă. Dar mă deranjează că a luat primă de la CFR Cluj. Facem un exerciţiu de imaginaţie, eşti Becali. Şi eşti la FCSB. Şi joci meci cu Voluntari care finul tău este un fel de proprietar.

Ca să iei bani de la adversarul meu, 3.000 de euro primă, aşa ceva nici nu-mi vine să cred. Şi atunci mi-a spus cineva înainte de astăzi: ‘Băi Gigi, eşti prost la oameni, iartă-mă că îţi spun!’. Când ajungi aşa… i-am spus: ‘Adevărat că sunt idiot’! Avem prieteni pe la echipă şi avem chiar şi rude pe la echipă (n.r. după ce i s-au cerut dovezi). Oamenii mi-au spus de dinainte. Nu am vrut să cred! Nu se poate, nu îşi permite primarul să ia 3.000 de euro primă de la duşmanii mei… nu există aşa ceva”

„La ce mizerii au făcut nu poate Dumnezeu să îi lase să ia Cupa. Sunt atât de amărât şi de supărat că mi s-a întâmplat asta. 100%, mizeria asta care mi s-a întâmplat mie nu poate Domnul să mă lase aşa. Să mă trădeze finul, nu poate lăsa Dumnezeu aşa ceva„, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Recomandări
  • Voluntari a pierdut finala Cupei României
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și