Închide meniul

Louis Munteanu a reuşit o dublă de senzaţie în CFR Cluj – FCSB! Gestul incredibil făcut după ambele goluri

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 septembrie 2024, 21:49 / Actualizat: 15 septembrie 2024, 22:57

Reclamă
Louis Munteanu a reuşit o dublă de senzaţie în CFR Cluj – FCSB! Gestul incredibil făcut după ambele goluri

Louis Munteanu a reuşit o dublă de senzaţie în CFR Cluj - FCSB! Gestul incredibil făcut după ambele goluri

Captură Digisport.ro

Louis Munteanu a dat o nebunie de gol în CFR Cluj – FCSB. Atacantul celor de la CFR Cluj a fost dorit în vară şi de Gigi Becali, dar a ales să semneze cu ardelenii. Louis Munteanu a reuşit să marcheze şi în repriza a doua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu a început să marcheze pe bandă rulantă la CFR Cluj. MNunteanu a marcat superb cu FCSB şi a ajuns la 4 goluri marcate în tricoul ardelenilor.

Update 10:10: Louis Munteanu a reuşit dubla în derby-ul cu FCSB şi a repetat gestul de la primul gol. Acesta s-a frecat la ochi, gest ce poate fi interpretat ca un mesaj pentru Gigi Becali.

Louis Munteanu a dat o nebunie de gol în CFR Cluj – FCSB

Louis Munteanu a deschis scorul în Gruia în minutul 36, când a devenit perfect centrarea lui Simao Rocha. Louis Munteanu a semnat în această vară cu CFR Cluj, deşi a mai fost dorit în România de FCSB şi Rapid. De altfel, chiar atacantul a dezvăluit că a refuzat să semneze cu FCSB.

Gigi Becali, dezvăluiri incredibile după ce a ratat transferul lui Louis Munteanu

Atacantul a fost dorit şi de Gigi Becali, la FCSB, însă în cele din urmă, atacantul a refuzat oferta campioanei. Motivul a fost reprezentat de faptul că i-a fost „frică” de patronul roş-albaştrilor.

Reclamă
Reclamă

Becali a dezvăluit ce discuţie a purtat şi cu Gică Hagi. „Regele” i-a mărturisit faptul că Louis Munteanu ar putea să nu aibă evoluţii bune la FCSB, din cauza presiunii foarte mari.

„(N.r. Louis Munteanu nu a vrut să vină la FCSB?) Da, ştiu. E băiat deştept. A zis ‘Nu mă duc acolo, mi-e frică de nea Gigi’! Mi-a zis şi Gică (n.r. Hagi) că dacă-l cert, nu mai funcţionează, e fricos. Dar e fotbalist. Dar bravo lui, a spus că-i e frică. Şi banii sunt, dar şi război este!”, a declarat Gigi Becali, la palat.

Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB

Louis Munteanu a avut un discurs incredibil la adresa celor de la FCSB, după ce a reuşit primele goluri în tricoul celor de la CFR Cluj. Louis Munteanu a fost vehement în momentul în care a fost întrebat de ce nu a ales să meargă la FCSB. Louis Munteanu a fost dorit de Gigi Becali la FCSB, dar şi de Dan Şucu la Rapid. Până la urmă, Louis Munteanu a ales să meargă la CFR Cluj. Munteanu a fost vehement când a fost întrebat de refuzul de a merge la FCSB.

Reclamă

„Nu mă interesează FCSB-ul. Nu am vrut să merg acolo. Asta a fost”, a fost discursul vegement al lui Louis Munteanu, când a fost întrebat de ce nu a ales să meargă la FCSB, conform digisport.ro.

Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55

Elias Charalambous trage un semnal de alarmă după CFR Cluj – FCSB 2-2: „Trebuie să facem schimbări. E ceva ce nu ne convine”

23:49

Promisiunea lui Joyskim Dawa, după CFR Cluj – FCSB 2-2: „Vom reveni în campionat! Avem lot puternic, facem două echipe”

23:40

Dan Petrescu, după CFR Cluj – FCSB 2-2: „Nu ai voie să nu câştigi!” Despre Louis Munteanu: „Va avea o carieră minunată!”

23:38

Louis Munteanu a explicat gesturile făcute după golurile din CFR Cluj – FCSB 2-2: „Ştiu ei mai bine”. Ce a spus despre schimbare

23:25

„Te gândeşti să pleci de la FCSB?” Adrian Şut a răspuns fără să stea de gânduri: „La un moment, fiecare face asta!”

23:23

„Vreau să distrugem adversarul!” Gigi Becali anunţă schimbări masive după derby-ul cu CFR Cluj: „Şi-au câştigat dreptul de joc”

1 VIDEOFC Porto – Farense 2-1 a fost în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru dragoni. Braga – Guimaraes 0-2 2 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 3 VIDEOOscar Piastri a câştigat cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Dramatism total la Baku 4 CFR Cluj – FCSB 2-2. Campioana României a obţinut un egal după ce a revenit de la 0-2! Final nebun în Gruia 5 Gică Hagi, laude la scenă deschisă pentru Denis Alibec: „A făcut diferența!” Pe cine a criticat 6 VIDEOPAOK – Panathinaikos 0-0 a fost în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, salvat de Kotarski în prelungirile meciului
Citește și