Închide meniul

Lovitură dură pentru Gigi Becali! Unul dintre starurile sale nu va putea juca în derby-ul cu Farul!

Bogdan Stănescu Publicat: 28 ianuarie 2024, 21:50

Reclamă
Lovitură dură pentru Gigi Becali! Unul dintre starurile sale nu va putea juca în derby-ul cu Farul!

Lovitură dură pentru Gigi Becali! Unul dintre starurile sale nu va putea juca în derby-ul cu Farul!

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci/ Profimedia Images

Lovitură dură pentru Gigi Becali! Unul dintre starurile sale, Darius Olaru, nu va juca în meciul cu Farul. Jucătorul cotat de transfermarkt.com la 6.5 milioane de euro va fi suspendat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olaru a văzut cartonaşul galben în minutul 71 al meciului cu Universitatea Craiova, la scorul de 2-0 pentru FCSB. Este cel de al patrulea cartonaş galben al lui Olaru în acest sezon, aşa că mijlocaşul va lipsi etapa viitoare de pe teren.

Lovitură dură pentru Gigi Becali! Unul dintre starurile sale nu va putea juca în derby-ul cu Farul!

Derby-ul FCSB – Farul Constanţa se va disputa luni, 5 februarie, de la ora 20:00. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Darius Olaru a deschis scorul din penalty în meciul cu Universitatea Craiova, în prelungirile primei reprize. Florinel Coman avea să ducă scorul la 2-0 pentru FCSB în minutul 50, după o acţiune pe cont propriu.

FCSB este foarte aproape să se distanţeze la 11 puncte de Rapid, care a câştigat ieri cu Dinamo, în deplasare. CFR Cluj va juca luni, de la ora 20:00. Va fi debutul lui Adrian Mutu pe banca ardelenilor. Cu o victorie, CFR va egala la puncte Rapidul.

Reclamă

Gestul făcut de Elias Charalambous, imediat după ce Florinel Coman a marcat în Universitatea Craiova – FCSB

Gestul făcut de Elias Charalambous, imediat după ce Florinel Coman a marcat în Universitatea Craiova – FCSB. Coman a marcat al 10-lea gol din acest sezon al Ligii 1, după ce s-a distrat cu toată apărarea Universităţii Craiova.

Florinel Coman a marcat al doilea gol al celor de la FCSB din derby-ul cu Universitatea Craiova, la capătul unui contraatac perfect. Alexandru Băluţă, cel mai înjurat jucător de pe Ion Oblemenco, a dat pasa decisivă.

Imediat după ce Florinel Coman a marcat, Elias Charalambous a fost surprins de camarele TV în timp ce săruta o iconiţă. De altfel, şi Florinel Coman şi-a făcut o cruce după ce s-a bucurat în faţa fanilor.

Reclamă 4 / 0/3

Verdictul specialistului la faza la care FCSB a primit penalty cu Universitatea Craiova

Verdictul specialistului la faza la care FCSB a primit penalty cu Universitatea Craiova. Marius Avram a dat verdictul la faza la care Marcel Bîrsan a acordat penalty. Marius Avram e de părere că a fost decizia corectă a fost cea de a acorda penalty pentru cei de la FCSB. Darius Olaru a transformat lovitura de pedeapsă şi a ajuns la 14 goluri marcate în acest sezon.

Vorbim despre jucarea mingii cu mâna. Atinge în mod deliberat mingea cu mâna, prin mişcarea către mingea. Prin acea mişcare de sus în joc loveşte mingea cu braţul. Aici se referă la faptul că mâna loveşte mingea. El coboară braţul şi loveşte mingea. La aceasta se referă în mod deliberat. Este suficinent pentru arbitru să vadă mişcarea de sus în jos. Decizia corectă este cea luată de arbitru şi anume, lovitură de la 11 metri”, a pus Marius Avram la digisport.ro.

Decizie grea pentru Marcel Bîrsan în prelungirile primei reprize ale derby-ului Universitatea Craiova – FCSB! Zajkov a atins mingea cu mâna în careu, iar Bîrsan a mers să vadă faza pe ecran, după consultarea cu arbitrii din camera VAR.

După ce a urmărit faza pe ecranul de lângă gazon, Marcel Bîrsan a arătat punctul cu var. Darius Olaru a transformat fără probleme penalty-ul, iar „roş-albaştrii” au intrat la cabine în avantaj. Marcel Bîrsan a avut nevoie de mai multe minute până să ia decizia şi să arate punctul cu var.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și