Închide meniul

Clinton N’Jie a anunţat obiectivul la Rapid. „Să îi facem pe fani fericiţi!”

Dan Roșu Publicat: 12 septembrie 2024, 14:44

Reclamă
Clinton NJie a anunţat obiectivul la Rapid. „Să îi facem pe fani fericiţi!

Clinton N'Jie a anunţat obiectivul la Rapid. "Să îi facem pe fani fericiţi!"

Clinton N'Jie, în timpul unui interviu - Captură Youtube Rapid

Clinton N’Jie a anunţat obiectivul la Rapid. Ajuns la 31 de ani, camerunezul cotat la 950.000 de euro vrea un trofeu alături de giuleşteni, dar şi obţinerea unei prezenţe în Europa, pentru stagiunea următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul cu 21 de goluri în Ligue 1 era cotat în 2018 la 15 milioane de euro. N’Jie speră să îşi revină rapid după ce nu a mai jucat de la finalul lunii mai.

Clinton N’Jie a anunţat obiectivul la Rapid. „Să îi facem pe fani fericiţi!”

„Sunt fericit să fiu aici, la unul dintre cele mai mari cluburi din România. Am vorbit cu patronul şi cu antrenorul. A fost o decizie uşoară să vin aici. Clubul m-a vrut mult. Sunt fericit să fiu aici.

Nu am urmărit fotbalul românesc. Am juca împotriva unor echipe din România. Am vorbit cu patronii şi antrenoul. Sunt ceva ani de când nu au mai luat titlu.

E un obiectiv pentru noi, să jucăm în Europa şi un trofeu ar fi extraordinar pentru noi. Să îi facem pe fani fericiţi. Astea sunt obiectivele mele.

Reclamă
Reclamă

Sunt foarte rapid, să văd dacă mai sunt rapid. A trecut ceva vreme de la ultimul meu meci. Am făcut sală şi am alergat ca să îmi menţin forma fizică. Trebuie să mai lucrez la partea tehnic”, a spus N’Jie, pentru canalul de Youtube al clubului Rapid.

Marius Şumudică a anunţat primul transfer la Rapid

Marius Şumudică a anunţat primul transfer la Rapid. Antrenorul formaţiei din Giuleşti îl aşteaptă cu braţele deschise pe Clinton N’Jie, fost jucător la echipe precum Lyon, Tottenham sau Marseille.

„Am mai zis că îl vrem pe Bîrligea și după am văzut ce s-a întâmplat. O să aducem un mijlocaș, un atacant și o bandă. N’Jie, din câte știu eu aterizează, la București. Din ce știu eu aterizează mâine, i s-au luat biletele de avion și a semnat precontract.

Reclamă

90%, chiar mai mult. Când suntem 100% îi anunțăm pentru că sunt jucători de mare valoare. Jucători care sunt mult peste nivelul campionatului României.

Vom aduce un atacant și sperăm să se închidă… N-a călcat atacant ca ăsta în România”, a declarat Marius Şumudică, la fanatik.ro, înaintea venirii lui N`Jie.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:50

„Am vorbit cu Gigi Becali!” Mihai Pintilii a spus totul despre plecarea de la FCSB: „Poate e mai bine aşa!”

16:38

Neluţu Varga, anunţ triumfător înaintea derby-ului cu FCSB: „N-am deloc emoţii!” Ce a spus despre lupta la tilu

16:30

Mikel Arteta și-a prelungit contractul cu Arsenal! Prima reacție a antrenorului: „Mă simt extrem de mândru!”

16:28

Jordan Chiles a dat cărţile pe faţă, după scandalul de la Jocurile Olimpice: „Simt că am fost cu adevărat lăsată în întuneric!”

15:48

NEWS ALERTRăzvan Burleanu, noul vicepreşedinte al COSR. Mihai Covaliu a fost unic candidat pentru postul de preşedinte

15:20

Carlos Alcaraz şi Jannik Sinner, aşteptaţi să domine tenisul mondial în următorii 20 de ani: „La fel ca Roger, Rafa şi Nole”

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 4 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 5 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!” 6 Dennis Man poate prinde transferul vieţii la finalista Ligii Campionilor. Anunţul făcut de italieni
Citește și