Închide meniul

LPF a anunţat echipa etapei a 14-a din Liga 1! FCSB, a doua rundă la rând fără jucători desemnaţi

Alex Masgras Publicat: 31 octombrie 2023, 19:09

Reclamă
LPF a anunţat echipa etapei a 14-a din Liga 1! FCSB, a doua rundă la rând fără jucători desemnaţi

LPF a anunţat echipa etapei a 14-a din Liga 1

Jucătorii FCSB-ului, înaintea meciului cu Petrolul Ploieşti / Hepta

LPF a anunţat echipa etapei a 14-a din Liga 1! Pentru a doua rundă consecutivă, jucătorii liderului FCSB nu au avut loc în echipa ideală. Formaţia lui Elias Charalambous a remizat în weekend pe terenul celor de la Petrolul Ploieşti, scor 2-2. În schimb, Jair Silva, jucătorul „lupilor galbeni”, a a prins un loc în echipa etapei a 14-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul etapei a fost desemnat Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului. Giuleştenii s-au impus în meciul de pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 2-0, meci care a reprezentat şi victoria cu numărul 100 în Liga 1 a italianului, potrivit lpf.ro.

LPF a anunţat echipa etapei a 14-a din Liga 1!

PORTAR

Horaţiu Moldovan (FC Rapid 1923) – A avut patru intervenţii importante. A bifat al cincilea meci fără gol primit.

FUNDAŞI

Reclamă

Christopher Braun (FC Rapid 1923) – Este un mare câştig pentru Rapid. Şi în ultima rundă, experimentatul fundaş de bandă a avut o evoluţie consistentă.

Andrei Miron (Universitatea Cluj) – Titularizat de Ioan Ovidiu Sabău, a jucat fără greşeală în defensivă. În plus, a marcat primul gol în campionat pentru grupareea clujeană.

Branislav Ninaj (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – A făcut un joc perfect în defensivă, fiind ca un zid în faţa adversarilor.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Borza (FC Rapid 1923) – De la meci la meci, puştiul transferat de la Farul se dovedeşte a fi tot mai bun. Implicat total în ambele faze de joc.

MIJLOCAŞI

Jair Silva (Petrolul Ploiești) – A trecut cu bine peste greşeala din startul meciului şi a terminat partida din postura de „Jucătorul meciului”, asta după ce a marcat direct din lovitură liberă şi a scos un penalty.

Dan Nistor (Universitatea Cluj) – A înscris pentru a opta oară în sezonul curent, în care a ajuns la cinci assist-uri. Este fotbalistul din primele 14 runde cu cele mai multe contribuţii ofensive.

Karlo Muhar (CFR 1907 Cluj) – Mijlocaşul croat şi-a trecut de două ori numele pe tabelă în duelul ultimelor campioane din SuperLiga României.

ATACANŢI

Marius Ştefănescu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – A fost jucătorul care a făcut diferenţa în partida cu FC Voluntari. Și-a arătat clasa.

Reclamă

Philip Otele (CFR 1907 Cluj) – A fost un pericol permanent pentru apărarea adversă. A contribuit la succesul echipei sale cu două pase de gol.

Claudiu Micovschi (UTA Arad) – Un gol şi o pasă decisivă. A făcut cel ma bun meci în tricoul formaţiei arădene.

ANTRENORUL ETAPEI

Cristiano Bergodi (FC Rapid 1923) – A pregătit perfect derby-ul cu Universitatea Craiova, iar la final s-a bucurat de cea de a 100-a victorie din carieră în SuperLiga României.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și