Închide meniul

LPF a anunţat echipa etapei în Liga 1! Cristiano Bergodi a fost desemnat antrenorul rundei a şaptea

Alex Masgras Publicat: 29 august 2023, 11:35

Reclamă
LPF a anunţat echipa etapei în Liga 1! Cristiano Bergodi a fost desemnat antrenorul rundei a şaptea

Cristiano Bergodi ar putea ajunge selecţionerul României

Cristiano Bergodi, antrenor Rapid / Profimedia

LPF a anunţat echipa etapei în Liga 1! Etapa a şaptea s-a încheiat luni seară, odată cu duelul de la Arad, câştigat de UTA în faţa celor de la FCSB, scor 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Etapa aceasta s-au marcat 27 de goluri, iar partida cu cele mai multe reuşite s-a disputat pe Ion Oblemenco, acolo unde Rapid a câştigat duelul cu FC U Craiova 1948 cu 5-3. Antrenorul etapei a şaptea a fost Cristiano Bergodi, potrivit Ligii Profesioniste de Fotbal.

LPF a anunţat echipa etapei în Liga 1! Cristiano Bergodi a fost desemnat antrenorul rundei a şaptea

PORTAR

Lukas Zima (Petrolul Ploiești) – A avut șapte intervenţii, cele mai multe dintre toţi portarii cu minute în ultima rundă.

FUNDAŞI

Reclamă

Damien Dussaut (Farul Constanța) – Titularizat pentru prima oară în ediţia curentă, a făcut un meci foarte bun din punct de vedere defensiv.

Ionuţ Larie (Farul Constanța) – Căpitanul Farului a fost la înălţime, astfel că dobrogenii au terminat duelul cu Universitatea Craiova fără gol încasat.

Quentin Bena (Dinamo) – Puternicul fundaş dinamovist a dat siguranţă echipei prin modul cum a gestionat fiecareduel.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Oroian (FC Hermannstadt) – A marcat un gol de generic, reuşita lui salvând un punct pentru sibieni.

MIJLOCAŞI

Andrej Fabry (UTA Arad) – S-a integrat rapid, devenind jucător de bază în sistemul gândit de Mircea Rednic. A marcat golul prin care UTA a revenit în joc. De remarcat şi efortul depus pe durata partidei.

Panagiotis Tachtsidis (CFR 1907 Cluj) – Şi-a trecut pentru întâia oară numele pe tabelă în principala întrecere internă. Este unul dintre cei mai importanţi străini care au ajuns pe prima scenă din România în această vară.

Constantin Grameni (Farul Constanța) – A avut o evoluţie consistentă la centrul terenului. A contribuit la primul gol marcat de constănţeni.

ATACANŢI

Albion Rrahmani (FC Rapid 1923) – Introdus la startul reprizei secunde, a avut un debut de vis! Două goluri şi alte câteva acţiuni ofensive care l-au dus direct în inimile pătimaşilor fani giuleşteni.

Reclamă

Louis Munteanu (Farul Constanța) – A reuşit o dublă în chiar primul său meci în campionat din acest sezon şi a ajuns la 15 goluri marcate în 51 de partide bifate în Superliga României.

Philip Otele (CFR 1907 Cluj) – Trece printr-o perioadă excelentă. Astfel, după golul şi pasa decisivă din etapa precedentă, acum, a punctat de două ori în poarta celor de la FC Botoşani.

ANTRENORUL ETAPEI

Cristiano Bergodi (FC Rapid 1923) – A pregătit perfect duelul din Bănie şi a fost inspirat pe toată durata partidei. La final, s-a bucurat, alături de fani, pentru cele trei puncte câştigate.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și