Închide meniul

LPF a anunţat programul partidelor amânate. Când vor juca restanţele FCSB, CFR Cluj şi Farul

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 septembrie 2023, 19:17

LPF a anunţat programul partidelor amânate. Când vor juca restanţele FCSB, CFR Cluj şi Farul

Programul complet al meciurilor din grupele Cupei României

Hepta

LPF a anunţat programul partidelor amânate. Iată când vor juca restanţele FCSB, CFR Cluj şi Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LPF a programat şi două restanţe pe care le are de disputat Sepsi Sfântu Gheorghe. Formaţia din Covasna a disputat doar 5 meciuri din Liga 1 până acum, având 9 puncte.

LPF a anunţat programul partidelor amânate

Iată programul partidelor amânate, potrivit lpf.ro:

FC Hermannstadt – FCSB, joi, 21 septembrie, ora 20.00

CFR 1907 Cluj – Sepsi OSK Sf Gheorghe, joi, 5 octombrie

Reclamă

Politehnica Iași – Sepsi OSK Sf Gheorghe, joi, 19 octombrie

Farul Constanța – UTA Arad, joi, 26 octombrie

NOTĂ: Orele de disputare are ultimelor trei partide vor fi anunțate ulterior.

Reclamă 4 / 0/3

Programul etapei a 9-a din Liga 1. Când se joacă derby-ul Farul – FCSB

Programul etapei a 9-a din Liga 1 a fost anunţat de către Liga Profesionistă de Fotbal. Iată când se joacă derby-ul Farul – FCSB.

În etapa a 9-a se joacă, în afară de Farul – FCSB, Dinamo București – FCU Craiova 1948 sau Universitatea Craiova – Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Programul etapei a 9-a din Liga 1

Vineri, 15 septembrie

Ora 18.30 UTA Arad – Universitatea Cluj

Duminică, 17 septembrie

Ora 17.00 FC Hermannstadt – FC Voluntari

Ora 19.15 Oțelul Galați – FC Rapid 1923

Ora 21.45 Farul Constanța – FCSB

Luni, 18 septembrie

Ora 18.30 Politehnica Iași – FC Botoșani

Ora 21.30 CFR 1907 Cluj – Petrolul Ploiești

FCSB – Universitatea Craiova 3-0. Echipa lui Charalambous a dat de pământ cu cea a lui Reghecampf. Olaru a făcut show

FCSB – Universitatea Craiova 3-0. Echipa lui Elias Charalambous a făcut spectacol în derby-ul cu Universitatea Craiova. Dubla lui Darius Olaru şi reuşita lui Radunovic au decis derby-ul din Ghencea.

FCSB a jucat 3 partide în Ghencea şi nu a primit niciun gol. FCSB este pe primul loc în Liga 1, cu 18 puncte obţinute după 7 meciuri jucate.

Gazdele au început tare meciul din Ghencea şi Compagno a trimis în bara transversală în minutul 3. FCSB a deschis scorul în minutul 13, prin Darius Olaru, care a trimis la colţul scurt din pasa lui Octavian Popescu. Compagno a mai pus odată în pericol poarta oaspeţilor, în minutul 19, dar Popescu a reţinut. După numai două minute Radunovic a primit o pasă de la Alexandru Băluţă şi a majorat diferenţa la 2-0. Bucureştenii au intrat însă la cabine cuun avantaj de trei goluri, Darius Olaru reuşind dubla cu un şut din careu.

În repriza secundă gazdele au mai avut ocazii, cea mai mare în minutul 90+4 – când Compagno a trimis pe lângă poartă, dar nu au mai forţat, iar craiovenii nu au reuşit să pună în pericol poarta lui Târnovanu. S-a încheiat 3-0 pentru FCSB, care, cu 18 puncte, revine în fruntea clasamentului Ligii 1.

Dan Spătaru a semnat cu FCSB! Gigi Becali a câştigat lupta cu Dinamo şi Universitatea Craiova

Dan Spătaru a semnat cu FCSB! Gigi Becali a câştigat lupta cu Dinamo şi Universitatea Craiova şi a reuşit să îl aducă la FCSB pe mijlocaşul de 18 ani de la Kids Tâmpa Brașov.

Anul trecut, Dan Spătaru a jucat în Liga 2 pentru FC Braşov. Acesta a evoluat în 22 de meciuri pentru echipa din eşalonul secund şi a reuşit să dea 4 goluri şi 3 pase decisive.

A fost o decizie greu de luat, pentru că au fost mai multe oferte în această vară. Sunt însă fericit că am ajuns la echipa cu care țineam de mic și al cărei tricou am șansa să îl îmbrac acum. Merg cu capul sus, plin de dorința de a demonstra ce pot. Am încredere în mine și abia aștept să încep treaba acolo. 

Le mulțumesc celor care m-au antrenat până acum, și trebuie să recunosc, perioada petrecută la Tâmpa m-a ajutat enorm, pentru că mi-a oferit șansa de a debuta la seniori, la o vârstă fragedă”, a spus Dan Spătaru pentru monitorulexpres.ro.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și