Închide meniul

Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 24 aprilie 2024, 20:46

Reclamă
Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB

Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi

Luca Andronache, în timpul partidei dintre Farul şi Rapid/ Captură Orange Sport

Luca Andronache e jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi, de la Farul. „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB. Tânărul în vârstă de doar 20 de ani a făcut şah-mat apărarea Rapidului şi a dus-o pe Farul în avantaj, în duelul din etapa a şasea a play-off-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luca Andronache este fiul lui Vergil Andronache, cel care a antrenat-o pe FCSB în sezonul 2019-2020, timp de cinci partide.

Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi

Farul a primit vizita celor de la Rapid, în etapa a şasea de play-off. Scorul la pauză era de 1-1, după golurile marcate de Louis Munteanu, respectiv Albion Rrahmani.

La pauză, Gică Hagi a efecutat nu mai puţin de trei schimbări. Amine Benchaib, Diogo Queiros şi Luca Andronache au fost trimişi în teren, Ronaldo Deaconu, Dragoş Nedelcu şi Rivaldinho fiind trecuţi pe banca de rezerve.

În minutul 67, Luca Andronache a dat lovitura. Tânărul mijlocaş de 20 de ani a dus-o pe Farul în avantaj, marcând din pasa lui Louis Munteanu. Apărarea giuleştenilor a fost făcută şah-mat de elevii lui Gică Hagi.

Reclamă

Ulterior, la doar două minute distanţă, Amine Benchaib a mărit avantajul celor de la Farul. Mijlocaşul a punctat cu un şut la colţul lung, din interiorul careului. Acesta a fost şi el trimis în teren de Gică Hagi, la pauza duelului cu Rapid. Virgil Drăghia, cel care i-a luat locul lui Aioni tot la pauză, a fost surprins de şutul elevului lui Gică Hagi.

Luca Andronache se află la cel de-al şaptelea meci bifat în Liga 1, pentru Farul, în acest sezon. Mijlocaşul de 20 de ani şi-a trecut în cont prima reuşită a sezonului.

Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid

Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ a fost catastrofală în meciul Farul – Rapid. Echipa lui Gică Hagi a deschis scorul în minutul 40 prin Louis Munteanu, atacantul împrumutat de Fiorentina la formaţia de la malul mării.

Reclamă 4 / 0/3

Louis Munteanu, cel care a marcat şi cele două goluri în duelul din tur dintre cele două echipe, din Giuleşti, când Farul s-a impus cu 2-1, a marcat dintre Dragoş Grigore şi Iulian Cristea.

Bogdan Lobonţ, antrenorul care i-a luat locul lui Cristiano Bergodi şi care va sta pe banca lui Rapid cel puţin până la finalul sezonului, a ales să apeleze în centrul apărării la perechea Dragoş Grigore – Iulian Cristea, pentru duelul de la malul mării cu Farul.

Lobonţ a surprins cu alegerea sa, mai ales că Dragoş Grigore nu a mai evoluat în 2024. Mai mult, partida cu Farul Constanţa va fi doar a doua din acest sezon din Liga 1 pentru fundaşul de 37 de ani, care a mai jucat în acest sezon şi în meciul din Cupa României cu CSA Steaua.

Imediat după golul marcat de Louis Munteanu, Dan Şucu, acţionarul majoritar al formaţiei din Giuleşti, a fost surprins de camerele TV devastat. Echipa sa nu traversează deloc o perioadă bună, fiind fără victorie în play-off. Rapid a pierdut patru meciuri la rând şi a remizat etapa trecută cu FCSB.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! Vezi toate știrile
Citește și