Închide meniul

Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie”

Bogdan Stănescu Publicat: 24 aprilie 2024, 8:10

Reclamă
Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie

Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB

Lucian Sănmărtean, în timpul unui eveniment / Hepta

Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB. Fostul „magician” al echipei lui Gigi Becali a subliniat că mijlocaşul îi poate încânta pe fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul cerut cu insistenţă de Sânmărtean la FCSB este chiar Juan Bauza. Gigi Becali a spus, recent, la palatul din centrul Capitalei, pe care îl deţine, că nu e interesat de Bauza fiindcă acesta nu face faza defensivă.

Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie”

Bauza este un fotbalist, alături de Mitriță și Coman, de excepție în campionatul nostru. Are și fortă, și viteză, și calitate, și pas. S-ar putea să fie o încântare pentru fanii FCSB. Cred că ar fi o alegere potrivită”, a declarat Lucian Sânmărtean pentru prosport.ro.

Gigi Becali a spus, după egalul din derby-ul cu Rapid, 2-2, că nu e interesat de Bauza, ci de Baeten de la echipa lui Mititelu.

N-am ce să fac cu Bauza. Ce să fac cu el? El e valoros, dar ce să fac cu el? La mine trebuie să facă faza defensivă, ambele faze. Nu că eşti Maradona şi ai dat o pasă … La mine trebuie să alergi. Olaru chiar dacă mai greşeşte, Olaru aleargă.

Reclamă

(n.r. William Baeten?) Ăla aleargă! Nu este extraordinar, super jucător, dar aleargă.

Eu trebuie să iau 6-7 jucători. Avem o luptă. Nu jucăm (n.r. în cupele europene) cu nişte ţări mai bogate decât noi. Noi suntem mai mari ca ţară, noi putem trece de ei. Şi Turcia am scos, Galatasaray.

Nu mai fac ca în alţi ani. De aia am pierdut campionate.Dacă nu mă jucam de la început cu punctele, eram campioni. Luăm vreo 4 (n.r. jucători) din campionat de la noi şi restul să-i aleagă ei (n.r. Mihai Stoica și antrenorii)”, a declarat Gigi Becali la palat.

Reclamă 4 / 0/3

Juan Bauza e cotat de site-ul transfermarkt.com la 1 milion de euro. Ultimul transfer pe care l-a făcut Gigi Becali de la echipa lui Adrian Mititelu a fost Andrea Compagno, pe care l-a cumpărat cu 1,5 milioane de euro şi l-a vândut cu numai 120.000 de euro în China.

„Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB!

Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB a fost făcut astăzi. Patronul covăsnenilor le-a pus gând rău „roş-albaştrilor”.

Dioszegi a punctat că echipa lui a avut ghinion în dueluri cu FCSB. El speră să se întoarcă norocul la meciul de mâine seară.

Sepsi – FCSB se joacă astăzi, de la ora 21:45. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cu o victorie mâine, coroborată cu un pas greşit al Universităţii Craiova în meciul cu CFR Cluj, „roş-albaştrii” ar deveni matematic campioni.

„Ne-am atins un prim obiectiv, play-off-ul. A fost foarte greu, dar acum sper să stricăm sărbătoarea celor de la FCSB. În sensul să nu sărbătorească o eventuală câștigarea a titlului în casa noastră. O pot face în rest, nu e treaba noastră. În plus, am avut și mult ghinion cu FCSB în unele meciuri, sperăm să se întoarcă situația. Noi ne-am propus să scoatem cât mai multe puncte în acest play-off, au mai rămas cinci meciuri, ar trebui să scoatem minim 12 puncte, ca să ne gândim la locul 3”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru gsp.ro.

Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!”

Elias Charalambous a anunţat o revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi. Antrenorul roş-albaştrilor a dezvăluit că Ovidiu Popescu s-a refăcut şi va fi în lot pentru duelul cu formaţia lui Bernd Storck.

Reclamă

Ovidiu Popescu s-a refăcut, după accidentarea suferită în duelul cu Sepsi, din prima etapă a play-off-ului. Mijlocaşul va putea evolua contra covăsnenilor, în duelul ce se va desfăşura miercuri.

Elias Charalambous a dezvăluit că Luis Phelipe încă nu s-a refăcut, după ce s-a „rupt” tot după partida cu Sepsi. De asemenea, antrenorul FCSB-ului a transmis că nici Vlad Chiricheş nu va fi în lot pentru duelul din această rundă.

Phelipe nu va juca. Nu e gata să ni se alăture. Dar Ovidiu Popescu va fi cu noi. E 100% pregătit. E foarte bine când toți jucătorii sunt pregătiți, ai mai multe variante.

Chiricheș nu va juca. Nu știm când va mai juca. Poate rata tot sezonul, dar va face tot ce poate pentru a se recupera. Asta arată cât de înfometat e și ce pasiune are. Va face tot ce poate pentru a reveni până la finalul sezonului. E foarte important pentru noi”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:27 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 0-0. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare Vezi toate știrile
Citește și