Închide meniul

Gabi Balint, savuros când l-a văzut pe Gabi Tamaş titular la Petrolul: „I-au pus niște comprese cu euro pe gambă”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 septembrie 2022, 21:48 / Actualizat: 7 septembrie 2022, 8:21

Gabi Balint, savuros când l-a văzut pe Gabi Tamaş titular la Petrolul: „I-au pus niște comprese cu euro pe gambă

Gabi Tamaş şi-a reziliat contractul cu Petrolul

Gabi Tamaş a plecat de la Petrolul / Hepta

Gabi Balint a avut o reacţie memorabilă când a văzut că Gabi Tamaş este titular în meciul Petrolul – FC Botoşani, din etapa a 9-a a Ligii 1. Fundaşul de 38 de ani ameninţase că va pleca de la Ploieşti din cauza problemelor financiare ale clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liderul din vestiarul „lupilor” a răbufnit după victoria cu Chindia, scor 3-2, şi a anunţat că e gata să îşi caute altă echipă. „Am cerut azi rezilierea contractului„, a declarat Tamaş, la nici 24 de ore distanţă.

Gabi Balint, savuros când l-a văzut pe Gabi Tamaş titular la Petrolul

Oficialii Petrolului l-au întors totuşi din drum, iar Tamaş a fost trimis pe teren din primul minut, în această etapă, împotriva moldovenilor. Gabi Balint s-a amuzat de ceea ce s-a întâmplat.

„I-au pus niște comprese cu euro pe gambă și au rezolvat problema„, a glumit Gabi Balint la digisport.ro.

Moderatorul emisiunii a reacţionat: „Omul nu se dă de mic petrolist, e mercenar„. Fostul internaţional a ţinut să îl contrazică: „E urât mercenar, profesionist. Nu te-ar fi deranjat (n.r. să i se spună mercenar)? Pe mine, da„.

Reclamă

Sursa citată anterior anunţă că Tamaş ar fi împrumutat clubul Petrolul cu 100.000 de euro, astfel încât coechipierii săi să îşi primească banii. În momentul în care a cerut să îi fie returnaţi banii, oficialii galben-albaştrilor i-au virat numai 75.000 de euro.

Petrolul nu renunţă la Gabi Tamaş. Câţi bani cere în schimbul fundaşului de 38 de ani

Petrolul nu renunţă la Gabi Tamaş, după ce fundaşul de 38 de ani a transmis un ultimatum conducerii şi a anunţat că pleacă dacă nu se plătesc salariile restante. „Lupii” ţin cu dinţii de liderul echipei şi au luat o decizie surprinzătoare.

Universitatea Craiova şi CFR Cluj şi-au manifestat interesul să îl aducă pe Tamaş. Mihai Rotaru ar dori să scape de Paul Papp şi să îl aducă în schimb pe Gabriel Tamaş, jucător care a mai fost şi în trecut pe lista de transferuri a oltenilor. Totuşi, şefii Petrolului nu vor să audă de interesul granzilor Ligii 1 şi cer bani în schimbul jucătorului venit în această vară la Ploieşti.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă Tamaş va împlini 39 de ani în luna noiembrie, sursa citată anterior anunţă că „găzarii” îşi doresc să primească 150.000 de euro pentru a-l lăsa să plece pe fundaş.

Gabi Tamaş s-a impus imediat la nou-promovată şi a fost integralist în toate cele 8 etape din acest sezon. Mai mult, veteranul „lupilor” a înscris şi un gol în remiza cu Sepsi, scor 1-1.

Dan Petrescu îl așteaptă pe Gabi Tamaș la CFR Cluj

După meciul CFR Cluj – Voluntari 4-0, Dan Petrescu a spus că ardelenii vor transfera 100% un nou fundaș central în acest final de mercato. Întrebat dacă Gabi Tamaș este o opțiune pe CFR, „Bursucul” a oferit un răspuns sugestiv.

Un fundaș central 100% vine, e obligatoriu. Tamaș n-ar fi rău, ne gândim și la el. Nu-mi dau seama dacă avem lotul pregătit pentru ambele competiții (n.r. – Conference League și campionat). Sper ca jucătorii să vină fresh și să mergem încrezători la primul meci în Conference League. Obiectivul este să o luăm meci cu meci, nu știu dacă să ne axăm doar pe Europa. Nu e bine să pierdem în puncte în campionat„, a spus Dan Petrescu.

În ciuda problemelor de ordin financiar, Petrolul merge ceas în campionat. Ploieștenii au patru victorii în ultimele cinci runde de campionat și sunt pe poziția a treia, fiind depășiți doar de Rapid și Farul.

Recomandări
  • Gabi Tamaş, titular în Petrolul – FC Botoşani
  • Cum a reacţionat Gabi Balint

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și