Închide meniul

Lupta la titlu a luat foc, după etapa nebună în care doar FCSB şi Universitatea Craiova au câştigat. Cum arată clasamentul şi programul până la playoff al favoritelor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 februarie 2023, 21:55

Reclamă
Lupta la titlu a luat foc, după etapa nebună în care doar FCSB şi Universitatea Craiova au câştigat. Cum arată clasamentul şi programul până la playoff al favoritelor

Lupta la titlu a luat foc

Hepta

Lupta la titlu a luat foc după etapa nebună în care doar FCSB şi Universitatea Craiova, dintre candidatele la primul loc, au câştigat. Farul Constanţa mai are doar 2 puncte în faţa celor de la CFR Cluj şi 5 mai multe decât echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o etapă perfectă pentru FCSB şi Universitatea Craiova. Cele două rivale au fost singurele din primele 5 care au câştigat. Rapid a pierdut cu FC U Craiova 1948, scor 1-2, în timp ce CFR Cluj a pierdut derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 0-2. Liderul Ligii 1, Farul Constanţa, a scos doar o remiză albă pe terenul celor de la FC Argeş.

Lupta la titlu a luat foc, după etapa nebună în care doar FCSB şi Universitatea Craiova au câştigat

Pentru FCSB a fost o etapă perfectă. A urcat pe podiumul Ligii 1 şi s-a apropiat la 5 puncte de liderul Farul şi la 3 de campioana CFR Cluj, după victoria cu Voluntari, scor 2-1. În acest context, lupta la titlu se anunţă a fi mai încinsă ca niciodată.

Cum arată clasamentul

Cum arată programul celor 5 candidate la titlu până la playoff

Etapa 26

FCSB – Universitatea Craiova
Farul – Petrolul
CS Mioveni – Rapid
CFR Cluj – FC Argeş

Reclamă

Etapa 27

FC Argeş – FCSB
UTA – Farul
Rapid – Chindia
FC Voluntari – Universitatea Craiova
Petrolul – CFR Cluj

Etapa 28

Reclamă 4 / 0/3

Farul – Sepsi
Universitatea Craiova – FC Argeş
FC Botoşani – Rapid
CFR Cluj – UTA
FCSB – Petrolul

Etapa 29

Universitatea Cluj – Farul
Rapid – Hermannstadt
Petrolul – Universitatea Craiova
UTA – FCSB
Sepsi – CFR Cluj

Etapa 30

CFR Cluj – Universitatea Cluj
Universitatea Craiova – UTA
FCSB – Sepsi
Farul – Rapid

Dan Petrescu, discurs tăios după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0: „Nu poţi să iei titlul aşa!”

Dan Petrescu a avut un discurs tăios la adresa jucătorilor săi, după Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0. Antrenorul campioanei a tras şi un semnal de alarmă în privinţa luptei la titlu.

„Am început foarte bine, ne-a anulat un gol, am avut o fază de penalty. Am fost agresivi şi ofensivi. A doua repriză a fost ceva confuz. Am făcut cadou primul gol, mie Cristi mi-a spus că a dat în minge. Cei de la Craiova au avut jucători care au făcut diferenţa. Creţu şi Nistor au făcut diferenţa. Nu era îngrijorător dacă pierdeam cu alte echipe. Craiova a meritat, a fost echipa ma bună. Sunt dezamăgiţi de evoluţia jucătorilor, cam pe toţi. Eu sunt supărat pe ei pentru că eu cred că pot să dea mai mult.

Reclamă

Când nu marchez, e o problemă, mai ales că avem mulţi atacanţi. Mă îngrijorează tot. Cel mai mult mă îngrijorează că luăm goluri. Nu poţi să iei campionatul aşa, avem deja 7 înfrângeri. E clar că apărarea nu mai e ce a fost. E o perioadă mai grea. Mai sunt 15 meciuri, noi avem şi Europa, dar şi Cupa României. E clar că trebuie să facem o analiză mai clară. Toţi jucătorii ar trebui să dea mai mult. Bordeianu a jucat bine astăzi. Cipi nu a jucat rău, dar a trebuit să fac o schimbare. Nu puteam să nu fac schimbări. Va fi un campionat mult mai încins şi mai dramatic. Dacă vom juca ca azi, o să pierdem cu Lazio. În momentul de faţă, e la cald ce pot să spun”, a spus Dan Petrescu după Universitatea Craiova – FCSB 2-0.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și