Închide meniul

„Mă ambiţionează lucrurile spuse despre mine!”. Andrei Ivan s-a convins în privinţa lui CFR Cluj: „Este mai slabă!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 aprilie 2023, 23:44

„Mă ambiţionează lucrurile spuse despre mine!. Andrei Ivan s-a convins în privinţa lui CFR Cluj: „Este mai slabă!

Andrei Ivan s-a convins în privinţa lui CFR Cluj

Andrei Ivan, în timpul meciului Universitatea Craiova - CFR Cluj / Profimediaimages

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1. Andrei Ivan s-a convins în privinţa lui CFR Cluj după meciul din a doua etapă a play-off-ului Ligii 1. Atacantul lui Eugen Neagoe e sigur că gruparea din Bănie merita să câştige confruntarea cu campioana en-titre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neconvocat la echipa naţională, Ivan a fost integralist în derby. Vârful în vârstă de 26 de ani a avut o reacţie categorică. Asigură că CFR Cluj nu mai este echipa de temut din trecut.

Andrei Ivan s-a convins în privinţa lui CFR Cluj

Sunt puţin dezamăgit pentru că puteam să câştigăm pe final. Din câte am înţeles am avut şi un penalty nedat. Am dominat de la început această partidă, dar nu am reuşit să marcăm. Am avut şi două probleme cu accidentările în prima repriză. Este important că nu am pierdut.

Mă ambiţionează şi lucrurile care s-au spus despre mine în trecut. De la meci la meci vreau să fiu mai bun şi să marchez pentru Universitatea Craiova.

Încă nu ne gândim la titlu. Trebuie să terminăm pe podium, să luăm încetul cu încetul. Nu vreau să comentez nimic de CFR, dar nu mi s-a părut o echipă ca în sezoanele trecute. (Reporter: Deci mai slabă?) Da, este mai slabă„, a declarat Andrei Ivan la digisport.ro.

Reclamă

Oltenii au început meciul cum nu se putea mai rău. Işfan şi Baiaram s-au accidentat în prima repriză. La pauză a ieşit şi Vlădoiu, înlocuit de Eugen Neagoe cu Căpăţînă. CFR Cluj a deschis scorul după o fază care a făcut K.O. defensiva gazdelor. Cvek a reuşit o lovitură spectaculoasă de cap, în minutul 69, cu care l-a învins pe Popescu.

Campionii en-titre nici nu au avut timp să se bucure. Abia intrat pe teren, Elvir Koljic a restabilit egalitatea în minutul 72. Dan Petrescu a făcut o criză de nervi la marginea terenului. „Bursucul” primise deja cartonaş galben de Istvan Kovacs. Antrenorul CFR-ului a avut motive de nemulţumire şi în minutul 81, când Ndong a căzut după o intervenţie a lui Petrila. Arbitrajul VAR a decis că nu a fost penalty. În primul minut de prelungiri, Raul Silva putea marca golul victoriei, dar bara l-a salvat pe Scuffet.

CFR Cluj a ratat şansa de a o egala la puncte pe Farul. A rămas la două puncte în spatele echipei lui Gică Hagi. Universitatea Craiova a urcat pe locul 4. Etapa a 2-a a play-off-ului se încheie luni. Sepsi – FCSB va fi de la ora 20:30, iar meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată clasamentul Ligii 1:

1. Farul Constanţa – 36 de puncte
2. CFR Cluj – 34 de puncte
3. FCSB – 30 de puncte
4. Universitatea Craiova – 29 de puncte
5. Rapid – 28 de puncte
6. Sepsi – 21 de puncte

Dan Petrescu a răbufnit după remiza din Bănie

Dan Petrescu nu le-a dat dreptate oltenilor şi a declarat Universitatea Craiova nu a avut nicio ocazie notabilă până în minutul 72, atunci când au reuşit să egaleze.

A fost un meci foarte greu, ştiam că echipa nu va fi bine azi. N-am avut timp să pregătesc meciul. Nu cred că vreo echipă va câştiga aici. E un teren greu, au o bancă extraordinară. Jucătorii de pe banca de la noi n-au niciun CV, au intrat foarte rău. Nu ştiu dacă ei au avut vreo ocazie mare până în minutul 75. Am căzut după ce am luat golul, jucătorii care au intrat nu au adus nimic, poate doar Hoban. E un play-off strâns, foarte multe egaluri.

Trăiesc la maxim orice meci, a fost cel de-al 700-lea din cariera mea, nu ştiu care antrenor din România va mai face atâtea. Am şi 300 de meciuri amicale, deci am ajuns pe la vreo 1000. Îmi doream să fie victorie la meciul 700.

Universitatea Craiova a făcut schimbări bune, ale noastre au fost slabe. Unii jcuători s-au relaxat, par în vacanţă, o să avem o discuţie mai dură săptămâna aceasta. Mai bine bag juniori, decât să bag jucători care nu dau totul pentru echipă”, a declarat Dan Petrescu.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și