Închide meniul
EXCLUSIV

Malcom Edjouma, dorit în Italia! Ofertă de ultimă oră primită de Gigi Becali pentru mijlocaşul FCSB-ului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iulie 2023, 20:19

Malcom Edjouma, dorit în Italia! Ofertă de ultimă oră primită de Gigi Becali pentru mijlocaşul FCSB-ului

Malcom Edjouma, dorit în Italia

Malcom Edjouma în timpul unui meci al lui FCSB / Hepta

Malcom Edjouma este dorit în Italia! Mijlocaşul francez în vârstă de 26 de ani poate reuşi transferul la care visa. Ajuns rezervă la vicecampioana României, Edjouma este în negocieri pentru a pleca în Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informaţiile AS.ro, Gigi Becali a primit o ofertă de ultimă oră de la Bari. Echipa antrenată de Michele Mignani insistă pentru jucătorul FCSB-ului. Edjouma ar putea juca în Serie B, competiţie care începe pe data de 19 august şi poate fi urmărită exclusiv în AntenaPLAY.

Malcom Edjouma, dorit în Italia. Gigi Becali a primit o ofertă de la Bari

Malcom Edjouma are deja preţul stabilit. Gigi Becali a anunţat încă din luna iunie că va renunţa la mijlocaşul francez pentru 1 milion de euro.

Ce să plece Edjouma? Unde să plece? Cu ce pleacă, cu trenul? Dă Rapid un milion pe el? Să dea un milion și îl dau. Întrebați-l pe Șucu dacă dă un milion. Eu îl dau cu un milion. Ce, îl dau ca pe Oaidă și pe Cristea?„, a declarat atunci Gigi Becali.

Din sursele noastre, Bari a început asaltul pentru aducerea lui Edjouma şi i-a înaintat o ofertă lui Gigi Becali. Propunerea financiar a ajuns deja pe adresa clubului din Berceni şi rămâne de văzut dacă va fi acceptată.

Reclamă

Malcom Edjouma nu a mai prins primul 11 la FCSB după transferul lui Damjan Djokovic. A fost rezervă atât în cele două meciuri din Liga 1, cu FC U Craiova 1948 şi Dinamo, cât şi în Conference League cu CSKA 1948 Sofia. A intrat de fiecare dată după pauză şi a reuşit chiar să înscrie un gol, în victoria cu oltenii lui Mititelu.

Edjouma are o cotă de piaţă de 1.5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Gigi Becali l-a adus de la FC Botoşani, la începutul anului trecut, pentru 330.000 de euro.

Bari a pierdut dramatic promovarea în Serie A, după un play-off de coşmar cu Cagliari. A fost învinsă, în retur, de trupa lui Claudio Ranieri. Pavoletti a înscris golul care a făcut diferenţa în al 4-lea minut de prelungiri, în direct în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Malcom Edjouma: „Își bate joc”

Basarab Panduru l-a criticat pe Malcom Edjouma, fotbalistul celor de la FCSB, după ultimele prestații ale acestuia. Fostul jucător este de părere că mijlocașul legitimat la vicecampioana României are momente în care își „bate joc” de fotbal, iar acesta ar fi unul dintre motivele pentru care nu mai este titlular în echipa lui Elias Charalambous.

Edjouma, îmi place de el, dar de el serios. Am discutat şi anul trecut, a făcut meciuri bune, părea că nu-l scoate nimeni din echipă. Părea că e jucătorul de care depinde FCSB, la un moment dat. Dar, pe cuvânt dacă mai ştiu dacă e fotbal sau bătaie de joc, că nu înţeleg. Călcâi, ba printre picioare, o chestie care nu-mi place, nu-mi miroase a fotbal. Miroase a bătaie de joc!

Nici nu se joacă, îşi bate joc. Par bătăi de joc. E păcat de el, că are calitate, poate să facă lucruri bune. Dar nu mi se pare ok să-ţi baţi joc de mingi”, a spus Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Malcom Edjouma a bifat 40 de meciuri la FCSB, în sezonul trecut. Acesta a reuşit să înscrie 11 goluri, şi să ofere trei assist-uri. Francezul de 26 de ani s-a accidentat pe final de sezon, şi a ratat meciurile decisive pentru titlu ale roş-albaştrilor.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și