Închide meniul

Marco Dulca a primit deja o nouă ofertă, după ce a intrat pe „lista neagră” a lui Gigi Becali: „Știți ce se întâmplă la FCSB…”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 octombrie 2022, 18:12

Marco Dulca a primit deja o nouă ofertă, după ce a intrat pe „lista neagră a lui Gigi Becali: „Știți ce se întâmplă la FCSB…

Marco Dulca, dezvăluiri despre calvarul trăit la FCSB

Marco Dulca, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Marco Dulca a primit deja o nouă ofertă, după ce a intrat pe „lista neagră” a lui Gigi Becali. Mijlocaşul de 23 de ani poate reveni la Chindia Târgovişte, fosta sa echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcel Ghergu, președintele celor de la Chindia Târgoviște, a transmis că echipa sa îl aşteaptă cu braţele deschise pe Dulca, dacă acesta nu va mai fi dorit în iarnă de Gigi Becali.

Marco Dulca a primit deja o nouă ofertă

„Luăm în calcul orice variantă, dar acum nu este perioadă de transferuri. Vedem în iarnă ce se va întâmpla! El oricum nu mai poate juca decât pentru Chindia în acest sezon, dacă va pleca de la FCSB, dar este prematur să vorbim acum despre revenirea lui Marco Dulca la Târgoviște.

Știți ce se întâmplă la FCSB și cum sunt lucrurile acolo… poate Marco Dulca va mai juca și prinde câteva meciuri bune… nu se știe niciodată”, a declarat Marcel Ghergu, potrivit prosport.ro.

Gigi Becali regretă şi acum plecarea lui Toni Petrea de la FCSB

Gigi Becali regretă şi acum plecarea lui Toni Petrea de la FCSB. Antrenorul a fost înlocuit cu Nicolae Dică, însă patronul roş-albaştrilor este în continuare cu gândul la el.

Reclamă

Toni Petrea face furori pe banca Chindiei. Formația din Târgoviște a învins-o recent pe CS Mioveni, scor 1-0, și a ajuns la 4 victorii consecutive în toate competițiile, de la instalarea lui Petrea. Dintre acestea, 3 au venit în Liga 1, cu Rapid, FC U Craiova 1948 și Mioveni.

„Toni Petrea știe să facă posesie. Cu Toni Petrea, echipa avea posesie, dominam jocul cu el. Când a plecat, m-am rugat de el: «Toni, nu pleca, o să te califici, nu e bine să pleci». Când ne-am calificat, chiar l-am sunat: «Mulțumesc pentru ce ai făcut!».

Toni Petrea mi-a spus atunci că o să mai avem timp să lucrăm împreună, dar că ar fi bine să facem un șoc la echipă”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Basarab Panduru: „Toni Petrea zici că e Guardiola!”

Basarab Panduru a avut o reacţie genială, după ce Chindia, trupa lui Toni Petrea, a obţinut o nouă victorie în Liga 1. Fostul internaţional român a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului tehnician de la FCSB.

„Toni Petrea zici că e Guardiola. Chindia zici că e Barcelona (nr. râde). Joacă Chindia de te sperie. Nu ai văzut niciodată pe Chindia să joace aşa. Bine, azi a fost un meci slăbuţ, în general. Dar uite că a reuşit să câştige, face 9 puncte.

Victorii destul de grele. Dar e important pentru el acest început de mandat. Acum nu mai auzi pe nimeni că zice de Toni Petrea că e secund. Acum e principal.

Uite că în începutul ăsta de mandat se văd rezultatele. Dar atenţie! Am mai văzut lucrurile astea. Nu e primul, nici ultimul care atunci când vine reuşeşte o transformare incredibilă. Din etapa cu numărul 6 se vede ceva. El are experienţă, de când a fost la FCSB”, a declarat Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și