Închide meniul

Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte

Bogdan Stănescu Publicat: 23 aprilie 2024, 18:50

Reclamă
Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte

Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid!

Dan Şucu şi Marian Iancu / Colaj Hepta

Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Fostul finanţator al lui Poli Timişoara, suporter al Rapidului, i-a spus patronului giuleştenilor ce ar face el dacă s-ar afla în locul lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Iancu cere tandemul Dani Coman (preşedinte) – Marius Şumudică (antrenor). Acesta este şi tandemul cu care Astra a cucerit titlul în 2016. În cazul în care această variantă nu s-ar putea concretiza, Iancu ar numi un tandem Cristi Balaj (preşedinte) – Dorinel Munteanu antrenor.

Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte

”E obligatoriu ca și Rapidul să facă din mers și urgent o reorganizare pentru campionatul viitor și asta înseamnă să se gândească la o echipă de președinte cu antrenor și eu nu văd în piață decât două asemenea echipe: Dani Coman – Șumudică, spun eu prima opțiune, și a doua Cristi Balaj – Dorinel Munteanu. Dacă aș fi conducător la Rapid aș face urgent aceste oferte în piață”, a declarat Marian Iancu, potrivit SportTotal.

Bogdan Lobonţ este antrenorul interimar al Rapidului până în vară. Dan Şucu i-a promis lui Bogdan Lobonţ că va continua ca antrenor principal la Rapid dacă giuleştenii vor obţine prezenţa în cupele europene la finalul sezonului.

Promisiunea noastră fermă pentru Lobonț și staff-ul lui este că ei vor continua dacă îndeplinesc obiectivul, prezența în Europa. Lobonț are Coverciano, a mai antrenat, are cunoștințe vaste de fotbal și cunoaște foarte bine clubul, este unul dintre cei mai apreciați români din fotbal în Italia, are relații extraordinare”, declara Dan Şucu la digisport.ro.

Reclamă

Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae

Daniel Niculae a transmis un mesaj ferm şi a declarat că Marius Şumudică este „cea mai bună variantă” pentru Rapid. Preşedintele giuleştenilor a mărturisit că „Şumi” ar putea fi soluţia ideală pentru banca formaţiei de sub Grant, deoarece este un mare fan al echipei.

Bogdan Lobonţ a debutat pe banca giuleştenilor la derby-ul cu FCSB, încheiat la egalitate, scor 2-2.

Daniel Niculae a fost întrebat despre posibila numire a lui Marius Şumudică la Rapid. Acesta s-a declarat convins că „Şumi” ar fi soluţia perfectă pentru banca giuleştenilor, din vară.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Daniel Niculae a dezvăluit că la Rapid va avea loc o şedinţă, la finalul sezonului. Niculae a precizat că atunci se va alege şi antrenorul.

Din punctul meu de vedere, Șumi e cea mai bună soluție în momentul de față”

„Lobonț este antrenorul nostru până la finalul campionatului. În funcție pe locul pe care ne vom clasa la finalul campionatului, vom vedea dacă vom continua sau nu cu Bogdan.

Din punctul meu de vedere, Șumi e cea mai bună soluție în momentul de față pentru Rapid. Este o variantă foarte bună, este un rapidist convins, un tip care a câștigat campionatul în România, are sânge vișiniu, sunt convins că va putea face treabă foarte bună. Nu (n.r. nu este adevărat că nu este dorit de Dan Șucu)!

Situațiile sunt total diferite (n.r. între Rapid și celelalte cluburi care și-au schimbat antrenorii)! Depinde de club, de antrenor. Vom avea o ședință la finalul campionatului. Este destul de delicată, dar totul este pe repede-înainte, iar timpul nu este aliatul nostru momentan”, a declarat Daniel Niculae, conform digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și