Închide meniul

Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”

Bogdan Stănescu Publicat: 19 aprilie 2024, 23:23

Reclamă
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă

Mario Camora, devastat după Farul - CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi

Mario Camora, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mario Camora e devastat după Farul – CFR Cluj 5-1. El a făcut un apel vehement către trezire pentru colegii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camora a precizat că e supărat şi pe el pentru umilinţa pe care CFR Cluj a suferit-o în această seară. El a precizat că Dan Petrescu nu a vorbit cu jucătorii CFR-ului înainte de acest meci.

Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1!

Un rezultat ruşinos, nu merităm niciunul să purtăm acest tricou. Dacă nu ne trezim, degeaba face patronul un efort.

Astăzi nu am intrat bine, nici în prima repriză, nici în a doua. Am avut şansa să facem 1-0. Puteam vorbi de un alt meci.

În repriza a doua am avut şi noi nişte ocazii.

Reclamă

Cu atacul lor, e un pericol. Nu se poate aşa ceva.

(n.r: despre umilinţele din acest an) De asta am spus că nu merităm niciunul să purtăm acest tricou.

(n.r: A vorbit cu voi Dan Petrescu?) Nu. Patronul mi-a spus că a semnat, va veni din vară. Trebuie să ne trezim că, dacă nu, terminăm pe locul 6.

Reclamă 4 / 0/3

E greu de răspuns. Ovidiu a stat cu noi. După primul meci, am bătut cu 4-1 la Rapid, nu s-a vorbit de Petrescu. Trebuie să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă după acest meci.

Sunt foarte supărat, şi pe mine, şi pe echipă. Trebuie să ne trezim că, dacă nu, terminăm pe locul 6”, a declarat Mario Camora pentru digisport.ro după Farul – CFR Cluj 5-1.

Francisc Dican: „Le-am spus băieţilor că mai rău de atât nu putem să fim”

Antrenorul în acte al CFR-ului, Francisc Dican, a mărturisit că le-a spus jucătorilor CFR-ului, la pauză, că mai rău de atât nu se poate. Situaţia nu s-a schimbat însă după pauză.

După prima repriză în care nu am rezistat, am fost slabi rău, le-am spus că mai rău de atât nu putem să fim.

Ne-am creat câteva ocazii, am reuşit să înscriem, dar pe contraatac s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Nu este o baghetă magică, doar muncă şi iar muncă.

(n.r: Dan Petrescu nu a vorbit cu băieţii înainte de meci, cu dumneavoastră?) Nu, nu a vorbit. Cu mine nu a vorbit. Cred că reacţia era pe măsură (n.r. după această umilinţă)”, a declarat Francisc Dican pentru digisport.ro după umilinţa de la Ovidiu.

Reclamă

Dina Grameni: „Am vorbit şi cu Mister să legăm victorii în play-off”

Constantin „Dina” Grameni a jubilat, la flash-interviu, după Farul – CFR Cluj 5-1. El a precizat că ar vrea să se transfere în străinătate.

(n.r: Vă aşteptaţi la o victorie de asemenea manieră?) Poate de această manieră nu ne aşteptam, dar de făcut un joc bun, spectaculos, cum am obişnuit lumea, ne aşteptam.

Am vorbit şi cu Mister să legăm victorii în play-off.

Ne bucurăm pentru locul 2, sperăm să menţinem acea poziţie.

Eu personal cred că împotriva echipelor bune, care ies la joc, ştim să jucăm mult mai bine. Se creează spaţii şi de aia jucăm mult mai bine. E o confirmare că suntem o echipă valoroasă.

La finalul sezonului regular, când ne luptam să prindem play-off-ul, nu ne gândeam atât de departe. Lumea credea că vom fi pe locurile 5-6. Suntem bucuroşi că ne-a ajutat şi jocul rezultatelor, sperăm să ne menţinem acolo.

Am încercat să îmi ajut echipa.

(n.r.: despre lupta pentru cupele europene) Luptă grea, poate intra şi Sepsi, cred că se va juca până în ultima etapă pentru cupele europene.

(n.r: despre un transfer de la Farul) Aş minţi să spun că nu îmi doresc. Vreau să fac pasul în străinătate, că acolo este fotbalul adevărat”, a declarat Dina Grameni după meci.

Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase!

Farul Constanța – CFR Cluj 5-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro, începând cu ora 21:00. Partida contează pentru etapa cu numărul 5 din playoff-ul Ligii 1.

Constănţenii i-au umilit pe ardeleni la Ovidiu şi au trecut peste ei în clasament. Farul a ajuns la 32 de puncte şi ocupă acum locul 2 în Liga 1. CFR Cluj a rămas cu 32 de puncte. Ardelenii au căzut pe locul 4 în urma acestui meci.

Farul (4-3-3): Buzbuchi – M. Popescu, Larie, Gustavo Marins, C. Ganea – Vînă, Queiros, Grameni – Grigoryan, Munteanu, I. Cojocaru
Rezerve: Mușat, Sîrbu, Grosu, Dănuleasă, Nedelcu, Boli, N. Popescu, Casap, Stoian, Andronache, Rivaldinho
Antrenor: Gheorghe Hagi

CFR Cluj (4-3-3): Sava – Manea, Kresic, Boben, Camora – Muhar, K.Keita, Avounou – Deac, Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Mogoș, A. Radu, Aussi, R. Filip, Tachtsidis, Fica, El Kaddouri, Serebe, Michael
Antrenor: Francisc Dican

Stadion: Complex Sportiv Academia Gheorghe Hagi – teren principal (Ovidiu – Constanţa)
Arbitru: Florin Andrei / Asistenți: Mircea Grigoriu și Ovidiu Artene
Arbitru VAR: Sorin Costreie / Arbitru AVAR: Marius Marchidanu

 

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și