Închide meniul

Marius Croitoru, prima reacție după U Cluj – FC U Craiova 1948 1-1: „Noroc că ne-a scos Gabi Iancu!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 septembrie 2022, 0:09

Marius Croitoru, prima reacție după U Cluj – FC U Craiova 1948 1-1: „Noroc că ne-a scos Gabi Iancu!

Marius Croitoru este antrenor

Marius Croitoru, într-un meci / Hepta

Marius Croitoru a reacționat după meciul U Cluj – FC U Craiova 1948 1-1. Antrenorul echipei lui Adrian Mititelu a fost salvat de eurogolul din lovitură liberă a lui Gabi Iancu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru a recunoscut că FC U Craiova 1948 a făcut un joc slab în prima parte, însă crede că formația lui putea să obțină victoria în repriza secundă.

Marius Croitoru, prima reacție după U Cluj – FC U Craiova 1948 1-1

„Este un punct, am legat două rezultate pozitive. Am făcut o primă repriză foarte slabă, în a doua repriză puteam să câștigăm. Probabil și aceste meciuri din trei în trei zile ne-au dezechilibrat puțin. Orice gol este important. E normal. Este clar că am făcut o primă repriză foarte slabă, noroc că ne-a scos Gabi.

Eu zic că, până la urmă, egalul este rezultatul echitabil. Păcăt nu am putut să marcăm de la un metru și am făcut-o de la 30 de metri. Cu Rapidul va fi un meci de tradiție, sunt energii și orgolii puse în joc, sper să rămânem cu punctele, cu toate. Nu poți schimba imediat anumite repere. Îți trebuie timp să poți să antrenezi. Sunt semnale, se lucrează la aducerea unui nou jucător.

Normal că ne trebuie ca să ne regrupăm după plecarea lui Compagno. Se poate aduce un înlocuitor. Sunt semnale, cred că și în momentul aceste se lucrează la aducerea unui nou jucător. Totuși, durează până reușim să-l integrăm”, a spus Marius Croitoru, conform digisport.ro

Reclamă

Gabi Iancu: „Sper să legăm victoriile!”

Iancu nu s-a bucurat prea mult pentru golul din lovitură liberă. Vedeta lui Adrian Mititelu e supărată că FC U Craiova 1948 nu a reușit să o învingă pe U Cluj.

„A fost o fază fixă, sunt bucuros că am marcat, sper să o fac cât mai des și să o țin tot așa pe plan personal. Dar sper să legăm victoriile ca echipă, campionatul e dificil, nu știi unde să te uiți. N-am jucat, n-am încercat. Terenul a fost destul de moale, au venit peste noi, au meritat golul, erau pe noi. Compagno era un jucător valoros, dar Craiova nu stă într-un jucător. Nu trebuie să-l plângem un sezon intreg”, a spus și Gabi Iancu, după meci.

Iancu, golul etapei în Liga 1

FC U Craiova 1948 s-a văzut condusă de U Cluj, după autogolul lui Negru din minutul 28, însă oltenii lui Marius Croitoru au egalat chiar înainte de pauză, grație geniului lui Gabi Iancu.

Reclamă 4 / 0/3

Iancu a executat o lovitură liberă de la aproximativ 25 de ani, dintr-o poziție ideală pentru piciorul stâng. Fotbalistul de 28 ani a trimis peste zid, iar mingea a aterizat direct în plasă.

FC U Craiova 1948 a rămas pe locul 8 în Liga 1, în timp ce U Cluj ocupă poziția a 15-a.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și