Închide meniul

Marius Croitoru, răspuns savuros când a fost întrebat dacă Juan Bauza pleacă la FCSB. Ce reacţie a avut antrenorul lui FC U Craiova 1948

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 septembrie 2022, 14:13

Marius Croitoru, răspuns savuros când a fost întrebat dacă Juan Bauza pleacă la FCSB. Ce reacţie a avut antrenorul lui FC U Craiova 1948

Marius Croitoru, cuvinte uriaşe la adresa lui Mihai Pintilii

Marius Croitoru, pe vremea când era antrenor la FC U Craiova 1948 / Hepta

Marius Croitoru a avut un răspuns savuros când a fost întrebat dacă Juan Bauza pleacă la FCSB. Antrenorul lui FC U Craiova 1948 nu a stat pe gânduri şi a avut o reacţie fermă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul echipei lui Adrian Mititelu nu ia în calcul varianta ca mijlocaşul argentinian să accepte propunerea lui Gigi Becali. Jucătorul de 26 de ani are o clauză de reziliere de 1.25 de milioane de euro.

Marius Croitoru, răspuns savuros când a fost întrebat dacă Juan Bauza pleacă la FCSB

Croitoru nu îşi explică cum ar putea patronul lui FCSB să îl convingă pe Bauza cu un salariu anual de 250.000 de euro. Antrenorul oltenilor e sigur că fotbalistul sud-american nu ar renunţa la FC U Craiova 1948 pentru o diferenţă de 50.000 de euro.

„La noi are 200.000 pe an, de ce ar pleca pe 250.000 la FCSB? Bauza e clar cel mai bun număr 10 din România, de departe. E și normal să fie dorit, să aibă oferte, dar mi-e greu să cred că Bauza va face pasul la altă echipă din România”, a declarat Marius Croitoru la conferinţa de presă.

Andrea Compagno a plecat la FCSB pentru un salariu lunar de 15.000 de euro. Fostul său antrenor îi ţine pumnii în meciul cu Anderlecht, din Conference League.

Reclamă

„Sunt cu gândul la mai mulți, am mai mulți foști jucători care joacă acolo (n.r – la FCSB). Sunt mândru la fiecare evoluție pe care o au, știu că au ajuns acolo și 1% datorită mie. Toată viața voi fi alături de jucătorii pe care i-am antrenat oriunde vor fi. Îi susțin de la distanță, mai ales că va fi un meci internațional”, a mai spus Croitoru.

Cât îl costă pe Gigi Becali transferul lui Juan Bauza!

FCSB poate achita clauza de reziliere de 1.25 de milioane de euro, dar suma nu va rămâne integral la FC U Craiova 1948. Problema lui Mititelu este că fostul club al sud-americanului, Csikszereda, a păstrat 20% dintr-un transfer ulterior.

Astfel, oltenii sunt nevoiți să plătească 250.000 de euro către Csikszereda, în cazul în care va fi activată, la iarnă, clauza jucătorului dorit insistent de Gigi Becali. FC U Craiova 1948 ar rămâne astfel cu un milion de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar și așa, patronul FC U Craiova 1948 a dat asigurări că mijlocaşul argentinian nu va pleca de la echipă până în vară. Mai mult, Adrian Mititelu a mai spus că Gigi Becali nu are bani să îl cumpere pe Bauza.

Gigi Becali vrea să îl ia pe Juan Bauza

Patronul lui FCSB joacă totul pe cartea atacului şi nu se opreşte nici după transferul lui Billel Omrani. Latifundiarul din Pipera a recunoscut că îl vrea şi pe Juan Bauza (26 de ani) de la FC U Craiova 1948.

Adrian Mititelu nu l-a lăsat pe Bauza la FCSB în această vară, dar patronul vicecampioanei nu renunţă şi se pregăteşte pentru un nou asalt la finalul anului. Becali vrea cu orice preţ să oprească seria de cinci titluri a rivalilor de la CFR Cluj.

Îmi mai place un jucător din Liga 1, dar nu pot să-l iau acum. Îmi place Bauza de la Craiova, însă doar din iarnă putem să-l luăm, acum nu se mai pune problema„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali îl vrea pe Juan Bauza la FCSB
  • Ce a spus Marius Croitoru despre mijlocaşul său

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și