Închide meniul

Un fost atacant al lui Dinamo a revenit în Liga 1! A fost prezentat oficial la noua echipă

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 25 ianuarie 2024, 13:48

Un fost atacant al lui Dinamo a revenit în Liga 1! A fost prezentat oficial la noua echipă

Un fost atacant al lui Dinamo a revenit în Liga 1!

Christian Irobiso, în tricoul lui Dinamo / Hepta

Un fost atacant al lui Dinamo a revenit în Liga 1. Christian Irobiso (30 de ani) a fost prezentat oficial la Petrolul, echipă de la care a plecat în Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irobiso a fost împrumutat de Petrolul de la gruparea saudită Al-Ula, care îl cumpărase de la lupii galbeni pentru 110.000 de euro.

Un fost atacant al lui Dinamo a revenit în Liga 1!

Bine ai revenit, Christian Irobiso!

FC Petrolul Ploiești a ajuns la un acord cu Al-Ula pentru împrumutul atacantului nigerian Christian Irobiso, până la finalul actualei stagiuni!

În vârstă de 30 de ani, Irobiso revine la echipa noastră după 5 luni petrecute în Arabia Saudită, timp în care a înscris de 6 ori. Jucătorul de profil ofensiv a evoluat în 38 de meciuri pentru Petrolul, marcând 10 goluri, 3 dintre ele chiar în actuala ediție de campionat!

Reclamă

Îți dorim mult succes și multe realizări în echipa lupilor galbeni!”, a anunţat Petrolul, pe Facebook.

Irobiso a evoluat 6 partide pentru Dinamo în 2022, marcând 3 goluri pentru „roş-albi”. Ulterior a semnat cu Petrolul, pentru care a marcat 10 goluri în 36 de partide.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo e dată în judecată de un fotbalist pe care l-a pus pe liber! Suma pe care o cere jucătorul

Dinamo e dată în judecată de un fotbalist pe care l-a pus pe liber, Iulian Roşu. Antrenorul croat Zeljko Kopic e decis să schimbe complet lotul „câinilor”.

Iulian Roşu s-a adresat Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor (CNSL), comisie din cadrul FRF care va rezolva litigiul cu Dinamo. Potrivit fanatik.ro, el solicită plata tuturor salariilor pe care le mai avea de încasat de la Dinamo până la încheierea contractului.

Dacă va avea câştig de cauză, Dinamo ar trebui să îi plătească lui Iulian Roşu suma de 20.000 de euro.

Antrenorul Zeljko Kopic a decis să renunţe la Iulian Roşu, Filip Dujmovic, Deniz Giafer şi Valentin Borcea. Croatul nu se opreşte însă aici, vrând să renunţe şi la Lamine Ghezali şi Quentin Bena, care nu au dat nici ei randament în Liga 1.

La finalul anului trecut, Quentin Bena şi-a dat un autogol de cascadorii râsului în meciul Dinamo – Oţelul 3-3, în urma căruia „câinii” au fost eliminaţi din Cupa României.

Nici Ghezali nu are de gând să renunţe uşor la contractul pe care îl are cu „roş-albii”. Potrivit prosport.ro, el ar fi izbucnit în lacrimi atunci când a auzit că Dinamo vrea să se despartă de el.

Dinamo a ajuns la 6 jucători aduşi în această iarnă! Echipa lui Zeljko Kopic se schimbă complet

Dinamo a anunţat un nou transfer în această iarnă. Echipa Zeljko Kopic a anunţat că l-a transferat pe portarul de la Chindia Târgovişte, Dorian Răilean.

Reclamă

Acesta este transferul cu numărul 6 făcut de Dinamo în această iarnă. Darko Velkovski (liber), Domagov Pavicic (liber), Petru Neagu (liber), Eddy Gnahore (Ascoli) şi Georgi Milanov.

„Suntem pregătiți să anunțăm, prin intermediul paginilor oficiale de comunicare, transferul definitiv al portarului Dorian Răilean de la Chindia Târgoviște la Dinamo București.

30 de ani, născut la Chișinău și format la Șeriff Tiraspol, Dorian Răilean a fost titularul reprezentativei Moldovei în preliminariile pentru Euro 2024, cea mai bună campanie de calificare din istoria naționalei de peste Prut.

16 selecții a adunat Dorian Răilean pentru echipa națională a Moldovei. 14 meciuri a apărat Dorian Răilean pentru Chindia Târgoviște în Liga 2, în acest sezon competițional. Dinamo este un club greu de refuzat și sunt mândru că am venit la una dintre cele mai iubite echipe din România. Sper să ne bucurăm la finalul sezonului, alături de suporteri, de un loc în SuperLigă”, a anunţat Dinamo pe reţelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și