Închide meniul

Marius Şumudică l-a făcut praf pe un jucător de la FCSB: „Nu e de Champions League, pe Hermannstadt poţi să îi păcăleşti cu el”

Bogdan Stănescu Publicat: 14 august 2024, 20:20

Reclamă
Marius Şumudică l-a făcut praf pe un jucător de la FCSB: „Nu e de Champions League, pe Hermannstadt poţi să îi păcăleşti cu el

Marius Şumudică l-a făcut praf pe un jucător de la FCSB

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Hepta

Marius Şumudică l-a făcut praf pe un jucător de la FCSB după eliminarea roş-albaştrilor din Liga Campionilor. FCSB – Sparta Praga s-a terminat 2-3, iar cehii au acces în play-off-ul Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va continua în Europa League, acolo unde o va întâlni, în play-off, pe LASK Linz.

Marius Şumudică l-a făcut praf pe un jucător de la FCSB: „Nu e de Champions League, pe Hermannstadt poţi să îi păcăleşti cu el”

Crețu e un băiat bun, săracul, l-am avut la Chiajna, sparge zidul dacă îl pui să îl spargă. Dar, băi, băiatule, nu poți să joci la 34-35 de ani, cu tot respectul pentru Gigi.

Ăsta nu e fundaș dreapta de Champions League, nu vă supărați pe mine! Dacă vrei să-i păcălești pe Hermannstadt, pe ăștia, poți să-i păcălești cu Crețu”, a declarat Marius Şumudică la fanatik.ro.

Cât costă biletele la meciul LASK Linz – FCSB! Austriecii sunt montaţi înaintea duelului cu roş-albaştrii: „Şansă de răzbunare”

Austriecii au anunţat cât costă biletele la meciul LASK Linz – FCSB. Ei mizează pe un stadion plin la duelul cu echipa patronată de Gigi Becali.

Reclamă
Reclamă 4

Stadionul Raiffeisen Arena din Linz, pe care se va disputa meciul LASK Linz – FCSB, are o capacitate de 19.080 de locuri.

Reprezentanţii clubului LASK Linz au anunţat pe site-ul oficial că biletele la meciul de acasă cu FCSB au preţuri cuprinse între 20 şi 110 euro.

Presa austriacă a amintit de duelul pe care l-au avut cu Steaua în 1999, în Cupa UEFA. Steaua i-a eliminat atunci în primul tur al Cupei UEFA, după ce a învins LASK Linz în ambele manşe. Scorul a fost 5-2 pentru roş-albaştri la general.

Reclamă

Șansă de răzbunare. Cea care a câștigat de 27 de ori campionatul României va vizita Arena Linz Raiffeisen pe 22 august. Acest duel a mai avut loc în 1999. Va fi o reîntâlnire cu FCSB, campioana în exercițiu a României, cu care au pierdut în Cupa UEFA, în 1999.

Pe atunci sub numele de ”Steaua”, scorul general a fost 2-5 (0-2 acasă, 2-3 în deplasare). De data aceasta, răzbunarea ar trebuit să aibă succes în cele două dueluri de pe 22 și 29 august”, au scris austriecii de la nachrichten.at.

FCSB s-a duelat cu LASK Linz în februarie 2024, în timpul cantonamentului din Antalya. Echipa patronată de Gigi Becali s-a impus cu 3-1. Luis Phelipe (min. 21), Florinel Coman (min. 64) și David Miculescu (min. 75) au marcat pentru roş-albaştri. Pentru LASK Linz a înscris, în minutul 70, croatul Marin Ljubicic.

Schimbarea pe care Gigi Becali a vrut să o facă în FCSB – Sparta Praga 2-3! Patronul, atac total la un titular: „Nu mai joacă!”

Iată schimbarea pe care Gigi Becali a vrut să o facă în FCSB – Sparta Praga 2-3! Patronul campioanei nu s-a ferit de cuvinte și și-a făcut praf un jucător, la o zi după partida de pe stadionul „Steaua”.

Jucătorul luat în colimator de Gigi Becali este Mihai Lixandru, care a început partida din Ghencea ca titular. Totuși, patronul nu a criticat evoluția acestuia, ci o declarație făcută de jucător înainte de partida cu Sparta Praga.

Gigi Becali s-a arătat deranjat de faptul că Lixandru a transmis, la conferința de presă premergătoare partidei cu echipa din Cehia, că jucătorii de la Sparta sunt mai valoroși decât cei de la FCSB.

După această declarație, Becali a dezvăluit că și-ar fi dorit ca Lixandru să nu mai joace împotriva cehilor. De asemenea, patronul de la FCSB a spus că mijlocașul nu va mai juca în meciurile de cupă europeană.

„Dacă vedeam conferinţa lui Lixandru…am văzut-o înainte de meci, cu trei ore. m vrut să-l schimb, dar mai erau trei ore până la meci. El a zis că sunt ei mai valoroşi decât noi. Dar se supărau Pintilii, MM…dar îţi dai seama, cum să zici că adversarul pe care l-ai distrus la el acasă, e mai bun decât tine.

Eu vorbesc de Liga Campionilor, el doarme îmbrăcat. Eu vreau să le dau curaj, el trichi-trichi. Cum să spui că e mai valoros decât tine adversarul.

Atât am putut acum, dacă joci cu jucători care zic că adversarul e mai puternic, când tu l-ai distrus acasă…ca dovadă cum a jucat acasă. Nu-l mai trimiteţi pe Lixandru la conferinţă. În primul rând, m-a contrazis pe mine! Eu am zis că-i scoatem, şi el a zis că prima şansă o au ei. Stai pe bară atunci. Mai vede el mărire de salariu? Îi fac mărire lui Olaru, lui pentru ce să-i fac.

El o să joace cu Iaşi, Lixandru. Nu va mai juca în Europa. O să mă întâlnesc cu el, să văd dacă are valoare. Dacă nu eşti valoros, stai în tribună! Cum să le dai încredere tovarăşilor tăi”, a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:15

Mihai Stoica, critici dure pentru un titular cu Sparta Praga: „E inadmisibil ce a făcut!” Gestul care l-a scos din sărite pe MM

21:52

Corvinul, cale liberă către Liga 1! Anunţul uriaş al hunedorenilor după eliminarea din cupele europene

21:27

Steaua a fost eliminată de Concordia Chiajna din Cupa României. Reacţia imediată a lui Marius Lăcătuş

21:23

Promisiunea pe care le-a făcut-o Viorel Moldovan fanilor giuleşteni înainte de meciul cu Dinamo: „Garantez, notaţi-vă!”

20:48

VideoFiul lui Michael Schumacher primeşte o nouă şansă în Formula 1, după ce a fost rezerva lui Hamilton! Echipa care îl doreşte

20:40

LIVE TEXTSupercupa Europei | Real Madrid – Atalanta 0-0. Kylian Mbappe, prima mare ocazie a meciului

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 3 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 4 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 5 Dan Şucu s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon! Lovitura pregătită de patronul Rapidului 6 Veste uriaşă primită de Andrea Compagno, după ce a ajuns la cifre colosale în China! Fostul atacant de la FCSB poate da lovitura
Citește și