Închide meniul

Marius Şumudică le-a dezvăluit fanilor drama prin care a trecut atunci când a spus „Rapid pentru mine a murit”

Dan Roșu Publicat: 22 august 2024, 8:32

Reclamă
Marius Şumudică le-a dezvăluit fanilor drama prin care a trecut atunci când a spus „Rapid pentru mine a murit

Marius Şumudică le-a dezvăluit fanilor drama prin care a trecut atunci când a spus "Rapid pentru mine a murit"

Marius Şumudică a revenit la Rapid

Marius Şumudică le-a dezvăluit fanilor drama prin care a trecut atunci când a spus „Rapid pentru mine a murit”. Se întâpla în 2019, după ce fiul său, Marius Şumudică Jr, a fost dat afară de la Rapid, fără niciun motiv important.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juniorul s-a lăsat de fotbal la doar 21 de ani şi s-a luptat apoi cu depresia. S-a îngrăşat enorm şi a ajuns să nu mai iasă din casă. Pentru a-l ajuta să treacă peste acest şoc, Şumi l-a luat în stafful său ca analist video.

Marius Şumudică le-a dezvăluit fanilor drama prin care a trecut atunci când a spus „Rapid pentru mine a murit”

„Nu vreau să mai intru în detalii, a spus şi Pancu că nu trebuia să plece de la Rapid. A intrat în depresie atunci, a luat 25 de kilograme şi şase luni n-a ieşit din casă, a avut depresie”, le-a dezvăluit Şumudică fanilor veniţi la antrenamnet.

Pentru acea declaraţie, o facţine a galeriei Rapidului l-a taxat pe Şumudică. Ultraşii au anunţat deja că vor fi alături de noul antrenor din Giuleşti. Brigada ultra ”Original 1923” a anunţat că va susţine Rapidul după venirea lui Şumudică pe banca giuleştenilor, chiar dacă a afişat bannere anti-Şumi la derby-ul cu Dinamo.

Fanii Rapidului sunt alături de Marius Şumudică

„Noi nu avem nimic cu rapidistul Șumudică, cu antrenorul Șumudică. Nu este o problemă personală. Pe noi ne deranjează derapajele pe care le-a făcut domnul Șumudică de-a lungul timpului vizavi de Rapid și faptul că acțiunile dumnealui făceau mai mult rău decât bine clubului. De aceea ne-am gândit că trebuie să tragem un semnal de alarmă.

Reclamă
Reclamă

Noi susținem Rapid București indiferent cine este antrenor. Așa am făcut mereu și așa vom face până când n-o mai fi. Dacă conducerea a decis să-l pună antrenor pe Marius Șumudică, noi vom merge la stadion ca și până acum și vom susține echipa. Nu comandăm noi pe banii oamenilor.

Eu nu vorbesc din punctul de vedere al întregii suflări rapidiste, vorbesc în numele unui grup ultra din galeria Rapidului. Repet, la meciul cu Dinamo nu a fost un protest anti Șumudică, am vrut doar să tragem un semnal de alarmă vizavi de atitudinea dumnealui față de Rapid în această perioadă, care nu a fost tocmai bună pentru noi, fără victorie de șase etape”, a declarat Mihail Ghețu, reprezentant al brigăzii ultra ”Original 1923”, citat de fanatik.ro. 

Reclamă
Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:25

LASK Linz – FCSB LIVE TEXT (20:00). Campioana României luptă pentru calificarea în Europa League. Echipele probabile

10:57

Jannik Sinner, apărat de un alt jucător care a fost depistat cu clostebol: „Este pentru imbecili”. Săgeţi către Nick Kyrgios

10:28

Gigi Becali, luat la ţintă şi de austrieci! Cum a fost descris patronul FCSB-ului înaintea dublei cu LASK: „Are cazier”

10:14

Când se joacă Universitatea Craiova – Rapid şi FCSB – UTA! LPF a anunţat programul etapei a 8-a din Liga 1

9:44

„Nu se învaţă minte!” Marius Şumudică, criticat după primul antrenament la Rapid: „Vedem la prima comisie”

9:15

Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 Mihai Rotaru i-a stabilit preţul lui Andrei Ivan, după ce a auzit că atacantul e dorit de Dan Şucu la Rapid
Citește și