Închide meniul

Marius Șumudică nu crede că umilința cu Rangers o va afecta pe FCSB la derby-ul cu Rapid: „Vor avea o altă față!”

Alex Ioniță Publicat: 25 octombrie 2024, 14:55

Reclamă
Marius Șumudică nu crede că umilința cu Rangers o va afecta pe FCSB la derby-ul cu Rapid: „Vor avea o altă față!

Marius Șumudică nu crede că umilința cu Rangers o va afecta pe FCSB la derby-ul cu Rapid

Captură AntenaSport

Marius Șumudică nu crede că umilința cu Rangers o va afecta pe FCSB la derby-ul cu Rapid. Antrenorul giuleștenilor a vorbit despre situația în care se află campioana României, după 0-4 pe Ibrox Stadium.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost făcută praf de Rangers în etapa a 3-a din UEFA Europa League. Acum, pentru campioană urmează derby-ul cu Rapid, care este programat duminică și care va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Marius Șumudică nu crede că umilința cu Rangers o va afecta pe FCSB la derby-ul cu Rapid

Chiar dacă FCSB vine după o înfrângere categorică, Marius Șumudică nu se așteaptă la un meci ușor pe Arena Națională. Antrenorul de la Rapid a tras un semnal de alarmă și a transmis că jucătorii de la FCSB vor avea o „altă față” la derby.

Totodată, acesta a vorbit și despre problemele de lot pe care le are echipa sa. Hromada, Săpunaru și Kait nu vor putea juca în meciul cu marea rivală.

„Nu știu cât cântărește rezultatul de aseară. Va fi un derby, se vor motiva, sunt o echipă bună, campioana țării, au ajuns în grupe, înseamnă foarte mult. Rezultatul de ieri nu poate decât să îi motiveze și să arate că sunt o echipă foarte bună.

Reclamă
Reclamă

Nu mă așteptam să piardă într-o asemenea manieră. Un meci greu, cu o echipă agresivă. Le-au lipsit mulți titulari, vor avea o altă față duminică.

Sunt ferm convins că vor schimba, vor apărea jucători noi în primul 11. Trebuie să fim pregătiți.

Încă nu am realizat nimic, am câștigat un joc, ok, dar dacă nu vom înlănțui rezultate pozitive, se uită.

Reclamă

(n.r. despre problemele de lot) Hromanda este suspendat, Săpunaru și Kait sunt indisponibili.

Ei au avut o prestație destul de slabă pierzând acest joc. Vor dori să șteargă cu buretele acest insucces, joacă în fața propriilor suporteri”, a spus Marius Șumudică, la conferința de presă.

Rapidiştii iau cu asalt Arena Naţională. Biletele pentru derby-ul FCSB-Rapid s-au vândut în timp record

Rapidiştii iau cu asalt Arena Naţională. Fanii din Giuleşti au cumpărat în timp record toate biletele pentru derby-ul cu roş-albaştrii. FCSB și Rapid se întâlnesc duminică, 27 octombrie, pe Arena Națională. Partida va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, începând cu ora 21:00.

Se anunţă o atmosferă incendiară pe Arena Naţională la derby-ul FCSB-Rapid. Giuleştenii au cumpărat toate biletele care le-au fost puse la dispoziţie într-un timp record.

Cu toate acestea, marele absent de la derby va fi chiar liderul galeriei din Giuleşti, Liviu Ungureanu ”Bocciu”. Acesta a anunţat că se va întoarce în peluză începând cu data de 11 noiembrie, atunci când i se va ridica interdicţia.

Triumful din Giuleşti din partida cu Farul, încheiată cu scorul de 5-0, le-a readus entuziasmul fanilor alb-vişinii. Fanilor din Giuleşti li s-au pus la dispoziţie 8.000 de bilete pentru derby-ul de pe Arena Națională.  Tichetele au fost puse în vânzare miercuri, 23 octombrie. Potrivit fatanik.ro, acestea au fost vândute în jumătate de zi.

Formaţia antrenată de Marius Şumudică va fi susţinută de o peluză întreagă în faţa roş-albaştrilor, în meciul din etapa a 14-a din Liga 1. Partida este programată duminică, 27 octombrie, de la ora 21:00.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:57

VIDEOPAOK – Heraklion 1-2! Cu Răzvan Lucescu suspendat, campioana a ratat șansa de a urca pe primul loc în Grecia

22:51

LIVE VIDEOIndiana Pacers – Philadelphia 76ers se joacă ACUM în AntenaPLAY. Philadelphia, fără starul Joel Embiid

22:31

Incidente pe Arena Naţională, la FCSB – Rapid! Istvan Kovacs a oprit de două ori derby-ul. Ce s-a întâmplat

22:28

FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1

22:00

VIDEODespodov, şut direct în vinclu de la 25 de metri! Răzvan Lucescu a văzut din lojă golul fabulos din PAOK – Heraklion

21:50

LIVE SCOREMarseille – PSG se dispută ACUM! Arsenal – Liverpool 2-2, Inter – Juventus 4-4! Final de meci incredibil pe Meazza

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!” 3 Gică Hagi, dat de gol din interior: „A obosit şi nu e uşor!”. Ce se întâmplă la Farul, după anunţul şoc al „Regelui” 4 VIDEOPortarul a marcat în minutul 90+7 şi a dat startul nebuniei! Dramatism total pe finalul unui meci din Franţa 5 Real Madrid – Barcelona 0-4! „Galacticii”, umiliți de catalani! Lewandowski a făcut spectacol! Au marcat și Yamal și Raphinha 6 FotoCristi Chivu împlineşte 44 de ani şi a primit un mesaj plin de emoţie de la soţie! Imagine virală postată de Adelina Chivu
Citește și