Închide meniul

Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”

Viviana Moraru Publicat: 23 aprilie 2024, 23:01 / Actualizat: 24 aprilie 2024, 8:24

Reclamă
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!

Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime la Botoşani

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Profimedia

Marius Şumudică este sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime, la Botoşani. Patronul moldovenilor a transmis că s-a sfătuit cu „Şumi” atunci când a ales să-l aducă pe banca echipei sale pe Bogdan Andone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Botoşani a scăpat de locurile direct retrogradabile, după ce a învins-o dramatic pe Dinamo. Moldovenii s-au impus cu 2-1, golul victoriei fiind marcat de Sebastian Mailat, în minutul 90+1.

Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime la Botoşani

Valeriu Iftime a dezvăluit că Marius Şumudică a avut încredere deplină în salvarea celor de la Botoşani de la retrogradare, atunci când echipa părea „condamnată” la ultimul loc. Patronul moldovenilor a transmis că „Şumi” s-a implicat şi i l-a recomandat pe Bogdan Andone.

De asemenea, Iftime a transmis că încărcătura este una uriaşă la Botoşani, iar o eventuală salvare de la retrogradare ar reprezenta un lucru extraordinar.

Nu-i doresc nimănui să fie în locul. Ce am păţit în ultimele cinci minute… am simţit că sunt pedepsit. Mă gândeam la toate nebuniile din lume.

Reclamă

Îmi veneau în minte toate meciurile în care am luat gol în ultimele minute, dar am spus: Doamne, poate se întoarce!

Când a dat Mailat gol, mi-am adus aminte de ce mi-a spus acum după săptămâni: <<Domnul Valeriu, când revin eu în echipă, să nu mai aveţi nicio grijă. Nu vă mai consumaţi!>>

Ar fi extraordinar să ne salvăm. Este o încărcutură extrem de grea, nu doar pentru Bogdan, ci pentru întreaga echipă.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. Pe cine aţi remarcat?) Mailat şi Aldair, foarte mult. Constructiv, atent…

Unde este astăzi Botoşani, nimeni nu spera de Crăciun, în afară de mine şi de Marius Şumudică, marele meu sfetnic, alături de care l-am adus pe Bogdan.

Cred că eu am crezut prima oară că nu retrogradez când mi-a spus Şumi. Îi mulţumesc mult”, a declarat Valeriu Iftime, conform orangesport.ro.

Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani

Răzvan Patriche a oferit prima reacţie, după ce Dinamo a fost învinsă dramatic, în prelungiri, de Botoşani. Fundaşul s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultat, mărturisind că trupa lui Zeljko Kopic ar fi meritat un punct din deplasarea din Moldova.

Un meci nebun. Am avut gol, gol anulat, am avut penalty anulat. Am avut om în minus. Am luptat ca nebunii, dar din nou am luat gol. Ceva nu se leagă, dar nu înțeleg ce. La final nu avem rezultate.

Dacă am ști ce se întâmplă, nu am mai fi în situația asta. Îmi pare rău pentru oamenii care au venit. Eu cred că meritam un punct. Vine Voluntariul acum.

Este normal să fie și oboseală, am jucat numai în deplasare. Trebuie să ne revenim cât mai repede. Încă mai sunt șanse (n.r. pentru salvarea directă de la retrogradare). Trebuie să luptăm.

Reclamă

Trebuie mai mult. Azi am avut de toate. Din păcate, nu am știut să gestionăm finalul de partidă”, a declarat Răzvan Patriche, conform digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și