Închide meniul

„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani

Viviana Moraru Publicat: 23 aprilie 2024, 22:20

Reclamă
„Ceva nu se leagă! Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani

Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani

Răzvan Patriche, în timpul unui meci/ Profimedia

Răzvan Patriche a oferit prima reacţie, după ce Dinamo a fost învinsă dramatic, în prelungiri, de Botoşani. Fundaşul s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultat, mărturisind că trupa lui Zeljko Kopic ar fi meritat un punct din deplasarea din Moldova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a căzut din nou pe loc direct retrogradabil, după ce a fost învinsă de Botoşani. Moldovenii s-au impus cu 2-1. golul victoriei fiind marcat Sebastian Mailat, în minutul 90+1.

Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani

Răzvan Patriche a tras concluziile, după ce Dinamo a primit din nou gol în prelungiri. Acesta a transmis că jucătorii au luptat pentru a obţine măcar un punct, într-un meci nebun. Fundaşul a mai transmis că se resimte şi oboseala, date fiind meciurile din deplasare jucate de „câini”, însă speră ca în duelul cu Voluntari, din etapa următoare, Dinamo să obţină un rezultat bun.

Un meci nebun. Am avut gol, gol anulat, am avut penalty anulat. Am avut om în minus. Am luptat ca nebunii, dar din nou am luat gol. Ceva nu se leagă, dar nu înțeleg ce. La final nu avem rezultate.

Dacă am ști ce se întâmplă, nu am mai fi în situația asta. Îmi pare rău pentru oamenii care au venit. Eu cred că meritam un punct. Vine Voluntariul acum.

Reclamă

Este normal să fie și oboseală, am jucat numai în deplasare. Trebuie să ne revenim cât mai repede. Încă mai sunt șanse (n.r. pentru salvarea directă de la retrogradare). Trebuie să luptăm.

Trebuie mai mult. Azi am avut de toate. Din păcate, nu am știut să gestionăm finalul de partidă”, a declarat Răzvan Patriche, conform digisport.ro.

Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo

Romario Benzar a fost scos cu ambulanţa de pe teren, în duelul dintre Botoşani şi Dinamo. Hakim Abdallah l-a faultat extrem de dur pe fundaşul moldovenilor, pe finalul primei reprize.

Reclamă 4 / 0/3

În prelungirile primei reprize, mai exact în minutul 45+9, Hakim Abdallah l-a faultat pe Romario Benzar. Darko Velkovski a centrat către atacantul „câinilor”, iar fundaşul lui Botoşani a încercat să respingă cu o lovitură de cap.

În momentul respectiv, Hakim Abdallah a intervenit şi l-a lovit cu piciorul în cap pe Benzar. Acesta s-a prăbuşit imediat pe gazon şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. De cealaltă parte, Hakim Abdallah a văzut cartonaşul roşu.

Timp de câteva minute, Romario Benzar a primit îngirjiri medicale, iar ulterior, a fost scos cu ambulanţa de pe teren, având un guler cervical aplicat deja.

Pentru Hakim Abdallah, a fost o repriză de coşmar în duelul cu Botoşani. În minutul 29, la scorul de 1-0 pentru moldoveni, atacantul a ratat un penalty. Ulterior, în minutul 37, acesta a pasat la golul lui Selmani, însă reuşita atacantul a fost anulată pe motiv de ofsaid.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și