Închide meniul

Marius Şumudică, uluit de un jucător de la FCSB: „Nu am în viaţa mea aşa ceva! E drăcos!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 iulie 2023, 20:57

Reclamă
Marius Şumudică, uluit de un jucător de la FCSB: „Nu am în viaţa mea aşa ceva! E drăcos!

Marius Şumudică, uluit de un jucător de la FCSB

Hepta

Marius Şumudică a rămas uluit de un jucător de la FCSB. Şumudică crede că Gigi Becali a dat o adevărată lovitură prin transferul lui Damjan Djokovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a spus că nu a mai văzut un alt jucător care să se antreneze ca mijlocaşul croat transferat de FCSB în această vară.

Marius Şumudică, uluit de un jucător de la FCSB

”E un lider, un jucător care a evoluat la un nivel peste cel din Liga 1, la Adanaspor, unde nu e ușor. Anul trecut (n.r.- la Al-Raed) mi-a făcut toate antrenamentele cap-coadă, doar un meci nu a jucat.

Un profesionist 100%. Nu am văzut în viața mea un jucător care să se pregătească la fel ca Djokovic. E foarte tare psihic. E drăcos, caracter, sânge balcanic„, a spus Marius Şumudică la digisport.ro.

„Cât a tras Gigi Becali de tine?”. Răspuns savuros al lui Damjan Djokovic după transferul la FCSB

Răspuns savuros al lui Damjan Djokovic, după ce a fost întrebat dacă Gigi Becali a „tras” de el. Mijlocașul s-a alăturat lotului lui Elias Charalambous în această vară, după ce a venit în tabăra vicecampioanei din postura de jucător liber de contract.

Reclamă

Mijlocașul croat a oferit un răspuns savuros, după ce a primit o întrebare legată de patronul echipei la care este legitimat, FCSB. De asemenea, acesta a declarat că abia așteaptă să joace în cupele europene, pentru formația condusă de Elias Charalambous.

„Nu punem CFR într-o lumină neagră, dar aici este un club care are suporterii lui şi este o bucurie mare. Mai ales că sunt mulţi copii, entuziasmul te face să te simţi fotbalist.

(Reporter: Simţi că lumea îşi doreşte foarte mult un titlu câştigat de FCSB?) Îmi dau seama. Cum a spus şi Mihai Stoica, după 8 ani trebuie să fie ceva şi anul ăsta. Cu multă muncă, sperăm să reuşim.

Reclamă 4 / 0/3

Bineînţeles (n.r. dacă a venit cu pedigree de campion), numai cu asta am venit şi cu chef de performanţă. Cu multă muncă, sper să ajungem. Ce a lipsit până acum? Au fost altele mai bune, sperăm ca anul acesta noi să fim mai buni.

Eu am jucat în Ghencea, pe stadionul vechi, şi cred că o să fie atmosferă, asta o să ne stimuleze. Aşa putem juca în 12. Aştept cu mare drag (n.r. şi cupele europene). Ar fi un vis (n.r. să ajungă în cupele europene), pentru asta am revenit şi mă bucur de posibilitatea că putem să obţinem calificarea. Dar o să fie un drum foarte lung.

Cred că, ca şi anul trecut, CFR o să fie acolo, Farul, Rapid… şi Craiova, bineîneţeles.

(Reporter: Cât a tras Gigi Becali de tine să te convingă?) Cât a tras? Ca la orice fotbalist pe care îl doreşte, a tras. Şi a tras bine, acum!”, a declarat Damjan Djokovic.

Djokovic va câștiga la FCSB 20.000 de euro pe lună. Venit liber de contract, croatul a fost convins cu o primă de instalare de 100.000 de euro. Cel mai bine plătit jucător al vicecampioanei rămâne Florinel Coman, cu 30.000 de euro pe lună.

Situația croatului cotat la 300.000 de euro este identică cu cea a lui Alexandru Băluță, care tot 20.000 de euro va avea lunar în cont și tot o primă de instalare de 100.000 de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE SCOREBotoșani – Mioveni 0-0. Duel „încins” pentru Liga 1! 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:30 VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 Vezi toate știrile
Citește și