Închide meniul

Marko Dugandzic e gata să se bată cu Ronaldo şi Neymar pentru titlul de golgheter: „Sunt pregătit să dau goluri şi acolo”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 septembrie 2023, 20:22

Reclamă
Marko Dugandzic e gata să se bată cu Ronaldo şi Neymar pentru titlul de golgheter: „Sunt pregătit să dau goluri şi acolo

Marko Dugandzic e gata să se bată cu Ronaldo şi Neymar pentru titlul de golgheter

Captură AntenaSport

Marko Dugandzic e gata să se bată cu Ronaldo şi Neymar pentru titlul de golgheter. Golgheterul Rapidului a plecat să semneze cu Al Tai, fosta echipă a lui Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marko Dugandzic le-a urat succes rapidiştilor şi a anunţat că este pregătit să se lupte pentru titlul de golgheter cu Ronaldo şi Neymar şi în campionatul din Arabia Saudită.

Marko Dugandzic e gata să se bată cu Ronaldo şi Neymar pentru titlul de golgheter

Sunt foarte fericit. Sper ca totul să fie bine, că mâine e ultima zi a transferurilor în Arabia. Fotbalul e ciudat, cum știm toți. Nu mă așteptam la transfer. Vreau să le urez tuturor celor de la Rapid multă baftă.

Neftchi nu a oferit o ofertă concretă. Nu știu care a fost problema. Al Tai a fost mai rapidă. Sunt foarte fericit. Azi dimineață am aflat. Am făcut vizita medicală în București.

Bineînţeles că aştept întâlnirea cu Ronaldo, Neymar. Şi celelate echipe sunt jucători buni. Sper, de ce nu? Sunt pregătit să dau goluri şi acolo. Sper ca Rrahmani să fie golgheter, sper pentru el şi pentru Rapid. Aştept o medalie dacă vor câştiga un trofeu, am făcut parte din echipa lor. Vreau să le mulţumesc pentru tot şi le urez succes în tot„, a spus Marko Dugandzic la plecarea din România.

Reclamă

Victor Angelescu, despre plecarea lui Dugandzic de la Rapid

Victor Angelescu a avut o primă reacţie despre plecarea lui Marko Dugandzic de la Rapid. Acţionarul Rapidului a spus că era foarte greu să se opună transferului golgheterului Rapidului la Al Tai.

Victor Angelescu a spus că, în perioada următoare, Rapid va încerca să aducă un alt atacant care să îi facă concurenţă lui Rrahmani.

Nu ştiu dacă este o surpriză. Probabil că este o surpriză că a plecat pe final. Îi mulţumim foarte frumos ce a făcut la Rapid, a fost golgheterul campionatului. Este o ofertă bună pentru Rapid şi mai ales, este o ofertă bună pentru el. La vârsta lui, era normal să îl lăsăm să plece pentru că va avea un salariu foarte mare. Este undeva între sumele acestea două (n.r. – suma de transfer între 1.500.000 şi 2.000.000).

Reclamă 4 / 0/3

Până la urmă e golgheterul campionatului. Pare că Rrahmani este un jucător care poate să îl suplinească. Vom face tot posibilul să aducem un alt atacant ca să nu rămânem doar într-un singur atacant. Domnul Bergodi o să se uite pe ce propunem noi„, a spus Victor Angelescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și