Închide meniul

Marko Dugandzic, o nouă ratare de la 11 metri! Penalty irosit în minutul 90+2, în Rapid – Hermannstadt

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 martie 2023, 22:11

Marko Dugandzic, o nouă ratare de la 11 metri! Penalty irosit în minutul 90+2, în Rapid – Hermannstadt

Marko Dugandzic este golgheterul Rapidului şi al Ligii 1

Marko Dugandzic, în timpul unui meci al lui Rapid / Hepta

Marko Dugandzic a ratat un penalty în meciul Rapid – Hermannstadt 0-1 în minutul 90+2. 0-0. Giuleștenii au ratat șansa să salveze o remiză. Atacantul croat a ironist o nouă lovitură de la 11 metri, după cea din meciul cu Mioveni, 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a beneficiat de un penalty în prelungirile meciului cu Hermannstadt, după ce Baba Alhassan l-a lovit pe Kait după un corner al giuleștenilor. Viorel Fluieran a verificat faza la monitorul VAR înainte să ia decizia.

Marko Dugandzic, penalty ratat în Rapid – Hermannstadt 0-1

La 11 metri și-a așezat balonul Marko Dugandzic, golgheterul Rapidului. Croatul a încercat o execuție plasată, dar Letica l-a blocat.

Dugandzic s-a oprit înainte de execuție, iar portarul lui Hermannstadt a plonjat în aceeași direcție în care s-a dus șutul atacantului rapidist.

A fost al doilea penalty ratat de Dugandzic în 2023. Jucătorul de 28 de ani a mai irosit o lovitură de la 11 metri în duelul cu Mioveni, 0-0, din 17 februarie. Atunci, a șutat peste poartă, după ce fost pus să repete execuția, pentru că mai mulți jucători au intrat în careu.

Reclamă

Rapid, învinsă acasă de Hermannstadt

Hermannstadt s-a impus sâmbătă, în deplasare, scor 1-0, în faţa formaţiei Rapid Bucureşti, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii. Rapid a ratat un penalti în minutul 90+1.

Hermannstadt a deschis scorul la Bucureşti, în minutul 32, când Silviu Balaure a deviat în poartă o pasă a lui Călin Popescu.În minutul 35, arbitrul Viorel Flueran a acordat un penalty pentru sibieni, la un henţ în careu al lui Alexandru Ioniţă, dar a revenit asupra deciziei după consultarea VAR.

În minutul 90, arbitrul a acordat un penalti pentru Rapid, după consultarea VAR, dar Letica a respins şutul lui Dugandzic şi Hermannstadt a provocat a nouă surpriză în această etapă, câştigând pe terenul giuleştenilor. Este prima victorie a lui Hermannstadt în acest an.

Reclamă 4 / 0/3

Sibienii au 29 de puncte şi sunt pe locul 13, în timp ce Rapid rămâne cu 52 de puncte, pe locul 4.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și