Închide meniul

Marko Dugandzic, uluit după Rapid – Petrolul 0-2: „Nu prea am cuvinte să descriu ce se întâmplă! Am pierdut din două autogoluri”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 august 2023, 0:18

Reclamă
Marko Dugandzic, uluit după Rapid – Petrolul 0-2: „Nu prea am cuvinte să descriu ce se întâmplă! Am pierdut din două autogoluri

Marko Dugandzic, uluit după Rapid - Petrolul 0-2

Marko Dugandzic, într-un meci cu Rapid / Profimedia

Marko Dugandzic a fost uluit după Rapid – Petrolul 0-2. Echipa lui Cristiano Bergodi a pierdut din cauza a două autogoluri. Oaidă şi Borja Valle şi-au trimis mingea în proprie poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golgheterul Rapidului şi-a găsit cu greu cuvintele şi a admis că a irosit şi el câteva ocazii bune de a marca.

Marko Dugandzic, uluit după Rapid – Petrolul 0-2

„Nu prea am cuvinte să descriu ce se întâmplă. Două autogoluri. Am avut multe ocazii, eu personal am avut câteva. Am pierdut 3 puncte în Giuleşti. Nu prea îmi amintesc aşa ceva. Am avut 3 ocazii foarte bune. Un asemenea meci se întâmplă foarte rar în viaţă.

Peste o săptămână jucăm cu Farul şi sper să ne întoarcem cu o victorie. Nu am explicaţie, dacă aş avea aş putea să îndreptăm lucrurile. E o criză pentru că avem o singură victorie în 5 meciuri. Avem obiective mari în acest sezon pentru că suntem o echipă mare. Mai sunt multe meciuri până la final. O singură victorie în 5 meciuri şi nici nu am avut un parcurs foarte greu„, a spus atacantul Rapidului.

Pe un gazon care nu s-a prezentat în cele mai bune condiţii. cele două formaţii s-au tatonat în startul partidei, iar arbitrul Andrei Chivulete a oprit meciul în minutul 8 din cauza torţelor aprinse de fanii ploieşteni. Vizibilitatea pe teren era extrem de redusă şi jocul a fost reluat după cinci minute de pauză. Prima repriză nu a consemnat ocazii până pe final. Irobiso a trimis în bara transversală în minutul 40, apoi Rapid a avut un gol al lui Funsho Bamgboye anulat pentru fault în atac comis de Dugandzic, în minutul 41. Până la pauză portarul oaspeţilor, Zima, a scos şutul lui Oaidă, în careul mic, şi la cabine s-a intrat cu 0-0.

Reclamă

Minutul 49 a adus o nouă întrerupere a jocului, tot de cinci minute, după ce galeria Rapidului a aruncat în teren torţe şi fumigene. În minutul 62 a venit şi deschiderea scorului. La un corner al lui Ţicu, Papp a prelungit cu capul, iar balonul a fost deviat în propria poartă de Oaidă. Rapidiştii au alergat după egalare, ratând prin Săpunaru, Dugandzic şi Album dar cei care au marcat au fost oaspeţii, prin autogolul lui Borja Valle, cel care a trimis, neatent, către portarul care ieşise dintre buturi.

Petrolul are 8 puncte şi este pe locul 5, în timp ce Rapid , cu 5 puncte, este pe locul 11.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și