Închide meniul

Măsurile anunţate de Jandarmerie, înainte de FCSB – Dinamo! Mobilizare generală înainte de derby

Viviana Moraru Publicat: 22 iulie 2023, 15:22

Reclamă
Măsurile anunţate de Jandarmerie, înainte de FCSB – Dinamo! Mobilizare generală înainte de derby

Fanii lui Dinamo, în timpul unui derby cu FCSB/ Profimedia

Măsurile anunţate de Jandarmerie, înainte de FCSB – Dinamo! Se anunţă o mobilizare generală înaintea derby-ului din această seară, derby care se va desfăşura pe arena Arcul de Triumf. Meciul este unul cu grad mare de risc, având în vedere că se dispută pe o arenă de doar 8000 de locuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Dinamo, derby-ul Ligii 1, se va disputa în această seară, de la ora 21:30, în etapa a doua a sezonului. Meciul va fi în format live text, pe AS.ro.

Măsurile anunţate de Jandarmerie, înainte de FCSB – Dinamo

Forţele de ordine se vor mobiliza, cu câteva ore înainte de meci, atunci când fanii din cele două galerii vor porni spre stadion.

Suporterii lui Dinamo vor porni spre stadionul Arcul de Triumf din Piaţa Charles de Gaulle, în timp ce fanii roş-albaştrilor din Bd. Mărăşti. Ambele galerii vor fi însoţite de jandarmi, în drum spre arenă.

De asemenea, fanii au dreptul de a intra pe arenă începând cu ora 19:30, şi Jandarmeria le recomandă acestora să vină din timp la stadion, pentru a se evita aglomeraţia.

Reclamă

„Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranță a evenimentului sportiv, Jandarmeria Capitalei adresează spectatorilor următoarele recomandări:

– să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă;

– să manifeste răbdare, să respecte indicațiile jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;

Reclamă 4 / 0/3

– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forţelor de ordine din zonă;

– părinţii să supravegheze cu atenţie sporită copiii.

Pentru acest meci de fotbal, din rațiuni de siguranță, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor și persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât și a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare”, se arată în comunicatul emis de Jandarmerie.

Tot Jandarmeria a anunţat că tramvaiul 41, cât şi liniile de autobuz 331 şi 335 vor avea program prelungit şi vor circula până la 00:30.

Gigi Becali, soluție pentru fanii care nu au prins bilete la FCSB – Dinamo

Gigi Becali a găsit o soluție pentru fanii care nu au prins bilete la FCSB – Dinamo. Patronul vicecampioanei a făcut un anunț care îi va bucura pe suporterii echipei „roș-albastre”, care nu vor putea urmări partida de pe stadion.

Latifundiarul din Pipera și-a dezvăluit planul prin care fanii FCSB-ului și-ar putea urmări favoriții, în apropierea stadionului „Arcul de Triumf”. Acesta ar dori instalarea unor ecrane, pe care derby-ul cu Dinamo să fie transmis, pentru ca fanii să poată urmări meciul, chiar dacă nu au prins bilete la meci.

„Să punem ecrane acolo, ca să vină 50-100.000 și să vadă toată lumea ce se întâmplă, nu? Îi spun lui Meme să pună mâine ecrane. Nu la Berceni. (n.r. la Arcul de Triumf?) Da. Mâine îi spun lui Meme să facă asta. Îi spun lui Meme să pună 10 ecrane. Îl sun acum”, a spus patroul celor de la FCSB, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Înainte de partida cu Dinamo, un număr mare de fani ai vicecampioanei au stat ore bune la coadă, pentru a-și achiziționa un bilet la „Derby de România”. Interesul pentru meci este unul extrem de mare, dar problema fanilor vicecampioanei este că arena „Arcul de Triumf” dispune doar de 8100 de locuri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
Vezi toate știrile
Citește și