Închide meniul
Foto

Meciul FCSB – Rapid a fost întrerupt! Fanii roş-albaştri au aruncat torţe pe gazon şi au avut scandări rasiste!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 27 mai 2023, 21:44

Meciul FCSB – Rapid a fost întrerupt! Fanii roş-albaştri au aruncat torţe pe gazon şi au avut scandări rasiste!

Meciul FCSB - Rapid a fost întrerupt!

Fanii FCSB au aruncat torţe pe gazon şi meciul a fost întrerupt / AntenaSport

Meciul FCSB – Rapid a fost întrerupt în minutul 35, la scorul de 0-3. După ce s-au strâns torţele de pe gazon, jocul s-a reluat. Fanii FCSB au avut şi scandări rasiste la adresa rivalilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întreruperea a durat câteva minute, motiv pentru arbitrul Sebastian Colţescu să prelungească prima repriză cu 6 minute.

Meciul FCSB – Rapid a fost întrerupt!

La pauză tabela de marcaj arăta un scor neverosimil la FCSB – Rapid: 0-3.

Scorul a fost deschis de către Kevin Luckassen, în minutul 7. În minutul 17 Pănoiu a majorat avantajul giuleştenilor, după un şut care a fost deviat şi de Iacob înainte de a intra în plasă.

Acelaşi Iacob avea să marcheze, în minutul 26, cel de al treilea gol al meciului.

Reclamă

Duel al galeriilor la FCSB – Rapid! Fanii rapidişti i-au ironizat pe rivali: „Campionii, campionii!”

Duel al galeriilor la FCSB – Rapid. Fanii rapidişti i-au ironizat pe rivalii lor pentru pierderea titlului.

Fanii Rapidului au strigat, batjocoritor, „Campionii, campionii!”.

Suporterii Rapidului s-au pregătit şi cu pancarte ironice la adresa rivalilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunteţi tari, sunteţi beton / Campionii de carton” şi „V-am adus, cărat în braţe, titlul vostru 27” au fost mesajele afişate de fanii Rapidului.

Derby-ul FCSB – Rapid nu a adus atât de mulţi oameni în tribune. În imagini se poate vedea cum doar o parte din tribune este ocupată de fanii celor două echipe.

FCSB – Rapid 0-3. Trei goluri în 26 de minute pentru giuleşteni!

Pe teren rapidiştii conduc jocul autoritar. Rapid a marcat trei goluri în doar 26 minute.

Kevin Luckassen a deschis scorul în minutul 7. În minutul 17, Pănoiu a majorat avantajul giuleştenilor. Şutul său a fost deviat de către un coechipier, Iacob, înainte de a ajunge în poarta lui Târnovanu. Creditat cu golul a fost, în cele din urmă, Pănoiu.

Iacob avea să marcheze şi el, în minutul 26, ducând scorul la FCSB – Rapid la un neverosimil 0-3!

Anunţul făcut de Adrian Mutu despre Răzvan Oaidă, chiar înainte de FCSB – Rapid

Anunţul făcut de Adrian Mutu despre Răzvan Oaidă spune multe despre interesul celor de la Rapid, pentru jucătorul dat afară de Gigi Becali de la FCSB.

Mijlocaşul de 25 de ani s-ar fi înţeles cu Rapid pentru un contract pe trei ani, dar Adi Mutu nu a putut vorbi despre mutarea propriu-zisă, explicând faptul că este un profil de jucător pe placul giuleştenilor.

Reclamă

Îl cunosc foarte bine, l-am avut la naţionala U21, a jucat mai puţin, dar e un băiat foarte bun. Are un caracter frumos, e un profil care ne place, vom vedea dacă se va face transferul”, a spus Adi Mutu, citat de digisport.ro.

Gigi Becali l-a adus pe Oaidă în 2019 la FCSB şi a plătit 700.000 de euro celor din Botoşani. Oaidă, care este cotat la 700.000 de euro, nu a reuşit să se impună la FCSB şi a intrat şi în dizgraţia lui Gigi Becali.

Rapid vrea să-l transfere pe Iulian Cristea

Rapid vrea să-l transfere şi pe Iulian Cristea! Fundaşul se pare că este pe placul lui Daniel Niculae, acesta dorind să-l aducă în Giuleşti. Cristea urmează să plece de la FCSB, după ce roş-albaştrii au ratat titlul în faţa celor de la Farul.

Daniel Niculae se pare că a purtat negocieri cu Iulian Cristea, anunţă fanatik.ro. Fundaşul i-ar fi promis preşedintelui de la Rapid că va veni în Giuleşti, în cazul în care nu va primi o ofertă mai bună din străinătate.

Rapidiştii sunt deja cu gândul la sezonul viitor, după ce în această stagiune au ratat clasarea pe un loc care să asigure prezenţa în preliminariile cupelor europene.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și